Sluchátka k PC

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Benda01 18. 1. 2025 20:16

Ahoj,

potřeboval bych poradit s výběrem vhodných sluchátek k PC. Převážně poslouchám muziku a koukám na filmy. Občas hraji i nějaké FPS.

Zaujali mne Audeze Maxwell, které umožňují i kvalitní poslech bez kabelu. Pak jsem koukal třeba na DT 770 Pro - kabel mi nevadí. Ale nechci si dokupovat případné další externí zařízení, aby to hrálo lépe. Z toho všeho asi budou nejlepší ty audeze bych řekl. Ty jsou takové všestrannější a pro PC asi nejvhodnější, když nebudu brát herní headsety typu Steelseries.

Díky za rady.
Benda01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S4nt4 20. 1. 2025 23:27

Audeze mam, svych penez urcite nelituji. Zvuk mi prijde OK, vydrz neskutecna, Atmos licence (Xbox verze). Bal jsem se vahy ale maji to dobre rozlozene. Ze je neco na hlave samozrejme vnimam. Mikrofon jsem zatim nepouzil. Nejdrazsi verzi SteelSeries jsem zvazoval puvodne. Pak jsem narazil na tyhle Audeze a chtel zkusit chvaleny planar. Nemam porovnani s nejakym topem (jako minimalne polovina zdejsi sluchatkove sekce) cena/vykon urcite neurazi.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viking81 21. 1. 2025 07:38

Ja som mal dobru skusenost so Sennheisermi HD598. Niekolko rokov mi sluzili pri PC a bol som maximalne spokojny. Najvacsia vyhoda bola, ze ani po par hodinach clovek o nich nevedel. Teraz sa predavaju ich nastupcovia, HD599, ktore maju akcnetovanejsie basy.
Stereo: Wharfedale Diamond 11.4/Yamaha A-S701/Yamaha CD-S700
Headphones/Amp/DAC: Sennheiser HD650/Schiit Vali 2/Cambridge Audio DacMagic Plus
DAP/Headphones: Shanling M2X/iBasso IT01s
TV/BD: Samsung UE55KU6472/Xbox One X
viking81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 1Berliner 21. 1. 2025 11:33

Hledal jsem sluchátka pro syna pod strom. Zadání bylo stejné jako tvoje. Dostal BW Px7 S2e. Je spokojený. Samozřejmě nemám srovnání s žádnými z těch, která se tady řeší.
MPD/NCMPC, AUDIRVĀNA/SoundID
Teac UD501 ➟ Teac HA501 | Topping A90 ➟ Hifiman Ananda | Focal Clear Mg
Sony ZX507 ➟ Moondrop Blessing2
1Berliner
Junior