sluchátka - doporučte (KOSS PORTA PRO)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod KoKoT 27. 9. 2005 17:32

anio píše:tak to jsem moc zvědav, jak tu dlouho tato euforie kolem Kossů ještě bude, každý chce za každou cenu Kossy - fakt nechápu.
Pod 1200 Kč se dají koupit sluchátka zvukově srovnatelná, ne-li lepší než *****é Porty, už mě fakt všichni serete jak slintáte po Kossech...
Vím o třech modelech, které se vyplatí víc než Porty, zveřejním až prodám své Porty :)... mám je měsíc, naprosto nepoužívané, kupované v Německu, má někdo zájem a kolik byste za ně dali??
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anio 27. 9. 2005 17:36

tvůj nick tě vystihuje Obrázek
anio
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 27. 9. 2005 17:38

ANIO:

Slysel jsem uz hodne sluchatek a zatim jsem neslysel v teto cenove kategorii lepsi. Videl jsem uz hodne srovnavacich recenzi a pokazde v nich zvitezily PORTY. Ta euforie trva uz 20 let za tu dobu je nebyla schopna konkurence prekonat coz doklada i to ze se v renomovanych HIFI casopisech je pouzivaji jako referencni sluchatka.

Moh bys byt trochu konkretnejsi a poslat link na ty sluchatka ktera jsou lepsi? Pripadne i link na naky test ve kterem byly PORTY horsi.

PS: Uznavam ze kvalita zvuku je subjektivni a kazdemu vyhovuje neco jineho, takze je mozne ze ti Porty po zvukove strance nemusi sedet.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anio 27. 9. 2005 17:52

link pošlu hned co ty mé Porty prodám. Ty sluchátka, co mám na mysli, prodávají jen dva obchody v ČR, dle testů jsou lepší než Porty a dle mě -> už Porty nechci ani vidět/slyšet :D Za těch 20 let už překonána byla, pokud si myslíš, že ne, nemáš přehled o současné nabídce. Spoustu lidí si myslí, že Porty jsou prostě nejlepší, není tomu tak. Porty jsou fakt nahovno, ale nebudu kritizovat dokud jsem neprodal :D Tak kdo chce věhlasná sluchátka ??
anio
Junior

Odeslat příspěvekod homomorfismus 27. 9. 2005 17:53

Koupím za 199,- na náhradní díly.
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod anio 27. 9. 2005 17:56

jste se zbláznili, ne?? nová za 300Kč, pche - mám dost, tady asi nepochodím...
anio
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 27. 9. 2005 18:10

Posli me ten LINK na testy ve kterych jsou porty horsi jako soukromou zpravu.

Beztak jen trapne provokujes :P :P :P :P :P :P :P
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivan Bibr 27. 9. 2005 18:13

anio píše:tak to jsem moc zvědav, jak tu dlouho tato euforie kolem Kossů ještě bude, každý chce za každou cenu Kossy - fakt nechápu.
Pod 1200 Kč se dají koupit sluchátka zvukově srovnatelná, ne-li lepší než *****é Porty, už mě fakt všichni serete jak slintáte po Kossech...
Vím o třech modelech, které se vyplatí víc než Porty, zveřejním až prodám své Porty :)... mám je měsíc, naprosto nepoužívané, kupované v Německu, má někdo zájem a kolik byste za ně dali??
Ivan Bibr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X123 27. 9. 2005 18:59

Porty mám taky a naprosto mi vyhovujou... Jo, ten zvuk neni úplně dokonalej, ale vzhledem k jejich konstrukci a velikosti velmi dobrej... Senny jsou špičková značka, ale pouze pokud chcete uzavřený systém, tzn. nijak výrazně použitelný na běžný nošení a to ještě k iPodu nebo k něčemu takhle malýmu...

Nevim co si za značku anio myslí, ale jediná srovnatelná a asi i lepší značka je Grado... Ale v jejich nabídce mi chybí konkurence pro Porty, tzn. otevřený systém pro denní nošení...
X123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aquila 27. 9. 2005 19:05

skus sony EX-71, velmi dobre :) alebo EX-51 (su lacnejsie) alebo EX-81
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod coltcha 27. 9. 2005 19:32

nevite nekdo kde najdu kontaktni informace pro reklamaci KOSS sluchatek.
Na koss.cz je toto:

Autorizované servisy KOSS, kam se prosím obracejte s žádostí o opravu:
Eurostar, Kosmova 11, 702 00 Ostrava-Přívoz, tel. 596 136 916
AE Servis, Voráčovská 4, 140 00 Praha 4, mail

je to ono?? ja je nechci opravit, ja chci novy :-)
coltcha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anio 27. 9. 2005 19:35

jo pošli to tam, a jestli chceš nový tak je pořádně rozmlať, jen tak ti dají opravdu nové :D
anio
Junior

Odeslat příspěvekod Tracid 27. 9. 2005 20:36

Byl by mi někdo schopný vysvětlit nějaký zásadní rozdíl mezi sporta a porta pro?(tj rozdíl který opravňuje cenový rozdíl 800kč).Parametry mají prakticky stejné(porta menší zkreslení a sporta zase větší citlivost) a systém uchycení na hlavě taky.

Je tu někdo kdo měl možnost slyšet sporta i porta?
Tracid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 27. 9. 2005 20:46

Ten rozdil je v kvalite zvuku. Ja sem mel puvodne SPORTY,protoze me je ukradli(na to se dozivotni zaruka nevztahuje :| ) tak jsem si pak poridil PORTY . Rozdil neni nijak velky ,ale pokud si poslechnes SPORTY a pak si das PORTY tak ten rozdil bezproblemu poznas. Nejlip udelas kdyz zajdes do obchodu a porovnas si je sam. Dale PORTA jsou klasika, znacka kvalitniho zvuku proto je taky castesne duvod vetsi ceny.
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AD 27. 9. 2005 20:52

ako si mohol citat tusim o stranu dozadu, niekdo uz to tam spominal-> sporta pro maju trocha horsie basy ,ale zas konvecnejsi design. takze ,ak sa ti porta pro zdaju byt moc future,zober sporta pro
tak ci tak , obe su perfektne sluchatka a poznas u nich rozdiel voci obyc sluchadlam do 1000,- aj volnym uchom:D

Obrázek

Obrázek

//btw-sennheisery su fajn ,ale dotycny ich chce nosit von->nepouzitelne (maju super zvuk,ale je hrozne pocut sum z okolia ,takze ak sa vezes v autobuse/ides po ulici ,pocujes akurat motor a ludi okolo seba)
na dom pouzitie perfektne
AD
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka