davidak píše:Tak tohle dilema jsem měl celkem nedávno, po dlouhym rozhodování jsem zvolil Sporta Pro. A myslim, že jsem udělal dobře. V obchodě jsem je porovnával s Portama, maj maličko zastřenější zvuk, ale to já stejně v busech a na ulici(hlavně tam je budu používat) nevyužiju. Zvuk je přesto naprosto fenomenální, když je teď dám komukoliv poslechnout, naštvou se na mě, že už teď nechtěj poslouchat svoje pecky;).
Další výhody vidim ve variabilním hlavovym oblouku a designu, kterej je pro mě lepší než u Port.
Senny nemaj tak pěkný basy a neseděly mi dobře na hlavě, ale to je individuální.
Hlavně prosimtě nekupuj pecky.i/quote]
Ja mam doma obe jak sporty tak porty pro a muzu svedomite rici, ze zvuk mezi nimi nejsem schopny rozlisit. Na porta pro se mi libi, ze lepe sedi na usi (maji o neco malo vetsi nausniky), ale zase sporty diky tomu oblouku lepe sednou - jak pri sportu tka pri jizde vlakem. Navic diky tomu oblouku vlasnte nepotrebujes ani to co je u port nutne a to sila pritlaku. Diky tomu oblouku si to vlastne taky muzes paradne regulovat. Uz se mi prekopali draty aj vyrvalo sluchatko a vse mi za 200 kc opravili - ani se neptali co a jak. Jinak sennheisery jsem si taky zkousel kdyz jsme si vybiral sluchatka, ale tak dobre mi na hlave nesedeli a hlavne na muj vkus tam nebyly slyset basy

(