sluchátka - doporučte (KOSS PORTA PRO)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 11. 10. 2005 13:33

Chce to jen obejit pak obchodu. Z netu by te to prislo asi draho (+dopravne). Kdyz jsem shanel ty molitany, tak je nakonec meli v krame, kde bych to vubec necekal. A ve velkych prodejnach nic.
Adam Bernau
Junior

Odeslat příspěvekod Dzon 11. 10. 2005 15:14

kromec píše:Jesne bezproblemu, ale jen kvuli molitanum bych je tam neposilal. Podle me si je tam muzes i obednat a v mnoha obchodech s HIFI se molitany primo k portam daj koupit. Ja sem je kdysi kupoval za 50kc ted mozna uz jsou drazsi. Sak zkus http://www.koss.cz

Aby bylo uplne jasno, nemluvim o molitanech na sluchatkach co se opiraj o boltce, mluvim o tech molitanovych spalicich co se opiraj o lebku. Jde o Porta Pro
Dzon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 11. 10. 2005 15:18

Aha tak to jo, tak to jo to je¨tam musis poslat cely a pocitej stim ze zaplatis manipulacni poplatek(asi200kc)
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cyphill 18. 10. 2005 17:13

Veděl by někdo o bezdrátech tak kolem 2000kč? Uzavřená a aby měly malý vysílač, chci s nima cestovat. Díky!
cyphill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod melipa 18. 10. 2005 20:45

Zdravim,...

uz je mam doma - prave hrajou Cold Play...
nakonec me staly 2.050kc z http://www.mp3store.cz

jsou fak goood. na bassy si zvykam velice rad - stejne jsem mel vetsinou zapnuty 'bassbooster' a jinak 'compfort zone' taky neni k zahozeni...

Btw. kdyz jsem si je nasadil v trolejbusu (ano, jsem z Brna...) tak se na me vsichni lidi nejak divne čuměli.. :lol:

Odeslat příspěvekod kromec 18. 10. 2005 20:54

melipa píše:
Btw. kdyz jsem si je nasadil v trolejbusu (ano, jsem z Brna...) tak se na me vsichni lidi nejak divne čuměli.. :lol:
.
/quote]

to ti zavideli :D 8)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod melipa 21. 10. 2005 16:20

...na poprve me docela vydesilo to, ze kdyz mas 'comfort zone' na 'light' a pak ty sluchatak slozis, tak to hodne neprirozene krupne... moje 1. reakce byla: "a sluchatka jsou v pr..." :D :D

tedka samozrejme vim, ze je to v poho... :P
melipa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lump 21. 10. 2005 16:47

alebo je to tym, ze vydavaju vela zvuku aj do okolia
lump
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X123 21. 10. 2005 18:07

To je sice fakt, ale co je Ti do okolí... Ať si teda pustí něco sami, když se jim nelíbí co posloucháš...
Ale spíš jiná zkušenost... Mám Porty od ledna a zlomil se mi kabel v jacku... Odnesu to do opravy a oni prej, že budou hotový tak za 3 týdny... To je fakt hrozný... Teď poslouchat na něčem jiným je úplně děsný... Myslim si, že kvalita zpracování není u nich nijak extra, ale doživotní záruka to dost vynahrazuje...
X123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spectre-r 25. 10. 2005 23:13

zkus senheiser mx 500 nebo tak nejak jsou to spunty. budes si to muset najit sam :) mozna maj i novejsi model. za cenu okolo 500Kc hrajou - referencne...
It is not I who sleeps
It is you who sleeps... you sleep

Insane you sleep, I sleep in sanity

Odeslat příspěvekod krizko 25. 10. 2005 23:33

Som par dni stastnym majitelom Sennheiser PX100...po nekonecnych teoretickych (recenzie, fora na internete) a praktickych (vlastne vypocutie) skumaniach som dospel k zaveru, ze mi viac vyhovuju Sennheisery. PortaPro su genialne sluchatka, ale...PX100 sa mi pacili ozaj viac, resp. reprodukovali zvuk vernejsie (Koss je na moj vkus prilis basovy) Vyber bude vzdy otazka osobnych preferencii, za seba vsak hovorim, ze PX100 su spickove sluchatka a ich kupou nikto nic nepokazi.
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Junior

Odeslat příspěvekod NightWolf73 27. 10. 2005 00:42

Viete o nejakých obchodoch v Brne, kde by sa nejaké tie Kossy dali vyskúšať? Najlepšie by bolo aj s mojim MP3 prehrávačom, ale ak nie, tak aspoň vyskúšať, ako sedia na hlave a tak... Lebo rozmýšľam nad Koss UR-40 a Koss Pro3AAA, ale chcelo by ich to vyskúšať...
NightWolf73
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 27. 10. 2005 05:54

Co vim tako by to nemelo bejt problem v SONY CENTRU(ELVIA PRO) jak je Janackovo divadlo.
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AD 30. 10. 2005 22:21

2krizko:
ono, px100 su velmi otvorene
das trosku hlas a uz na teba vykrikuje cely autobus ,ze co ti to tak reve a ty pritom stale nepocujes poriadne pesnicku
preto na prenosne pouzitie porta pro

2melipa-no,imho ani mna ten 20rocny design moc nebere,ale kedze mam fajne vlasy tak to kludne schovam pod ne aj pocas prac dna :twisted:
AD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krizko 4. 11. 2005 19:49

toAD:
no, mal som moznost vyskusat PortaPro trochu dlhsie a moje postrehy - mas pravdu, px100 su "otvorenejsie" ako PortaPro, prepustali dnu aj von viacej hluku (ak v okoli nejaky bol) ako Kossy. To je bez debaty (nie je to sice nic dramaticke, ale rozdiel tam je v prospech PortaPro). Ale co sa tyka zvuku, hovorte si co chcete, slovami jedneho recenzenta oboch sluchatiek - nechapem ako mozu byt za referencne povazovane sluchatka s tak velkou mierou akustickej fantazie. Kossy su skratka tak basove, ze je to pri niektorych skladbach (ktore sami o sebe maju dost basov) az neprijemne. A kedze je pre mna stale najdolezitejsim kriteriom kvalita reprodukcie (v MHD netravim zase az tak vela casu, aby som za primarne kriterium povazoval "uzavrenost" sluchatiek), moja volba je stale jasna...PX100 (samozrejme ze v ramci istej cenovej kategorie, nebudeme sa vsak pustat do nejakych fantazmagorickych cenovych vysin :-) ....aj ked uvazujem ci si nedam z USA doniest Grado SR60, to by som bol uuuuplne za vodou :-)
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka