sluchátka - doporučte (KOSS PORTA PRO)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod b!ologic 6. 11. 2005 16:01

krizko píše:....aj ked uvazujem ci si nedam z USA doniest Grado SR60, to by som bol uuuuplne za vodou :-)

ty si chci taky koupit...
nevite nekdo kde by se daly v praze vyzkouset(EDIT: a vlastne i koupit, celej den jsem je hledal a ty sluchatka se snad do evropy nedovazej :cry: )?
b!ologic
Junior

Odeslat příspěvekod krizko 7. 11. 2005 14:31

to b!ologic:
http://www.finale-audio.cz/ , tam ich maju za 3.400, skus im zavolat prip. poslat mail.
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Junior

Odeslat příspěvekod RoMark 7. 11. 2005 15:38

Myvalice píše:Mi nevykládejte, že když mi pětkrát do roka papoušci překlovají drátky, že i na to se vztahuje záruka. :roll:s/quote]

ale vztahuje, mam podobnu skusenost, potom je lepsie este znicit co je trochu porusene,hoci este funkcne, za opravu sa plati pausal, t.j. je jedno ci ti vymenia len peny,alebo ti zrepasuju cele sluchadla,stale platis tu istu ciastku
kukni sem::::

http://www.bisaudio.sk/faq.php?tema=1&qid=6
RoMark
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod b!ologic 7. 11. 2005 17:33

krizko píše:to b!ologic:
http://www.finale-audio.cz/ , tam ich maju za 3.400, skus im zavolat prip. poslat mail.

a tys je nekdy slysel hrat? jestli je to tak hrozny s tim propoustenim hudby do okoli, jak vsude pisou a jestli jsou o tolik lepsi nez porty pro a vyplati za ne davat tolik penez
b!ologic
Junior

Odeslat příspěvekod krizko 7. 11. 2005 18:48

uprimne povedane, nepocul...ale ich povest je vynikajuca, myslim, ze mozem kludne verit tisicom spokojnych uzivatelov, ktori si ich nevedia vynachvalit (vid rozne internet fora). Cize k tejto otazke sa mozem vyjadrit len teoreticky. Ale vo vseobecnosti plati - zvukove zlepsenie tam iste bude (tak isto ako ked pocuvas bedny za 50tis a potom za povedzme 100tis), ale urcite by som neocakaval nejaky "wow" efekt...to ale iste vies. Podla vsetkeho tam zvukove zlepsenie oproti PortaPro je, vyjadrit to percentualne je vsak nemozne. Ide skor o osobne pocity. Ja len viem, ze v USA stoja cca 70USD, co je doslova hriech nekupit (hlavne ak tam clovek ma niekoho, kto mu tie sluchatka moze kupit a doniest :-)
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Junior

Odeslat příspěvekod piratee 30. 11. 2005 12:56

NightWolf73 píše:Viete o nejakých obchodoch v Brne, kde by sa nejaké tie Kossy dali vyskúšať? Najlepšie by bolo aj s mojim MP3 prehrávačom, ale ak nie, tak aspoň vyskúšať, ako sedia na hlave a tak... Lebo rozmýšľam nad Koss UR-40 a Koss Pro3AAA, ale chcelo by ich to vyskúšať... /quote]

http://www.gothic.cz/
v lete je tam meli obe
piratee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod piratee 30. 11. 2005 13:09

Me zkusenosti:

koss porta pro - chodil jsem do skoly s discmanem, nebo jezdil vlakem na chalupu. podarilo se me dvakrat pri zavazovani tkanicek utrhnout kablik o koleno, a zaslapnout (umela hmota na mostech krupla). Oprava na pockani, takze domu jsme jel opet s hudbou. O okoli jsem si nedelal starosti. Zvuk vyborny. Spokojenost.

koss hv/pro - uzavrena. pouzival jsem je na kolejich, kdyz spolubydlici spali. moc dobre netesnila zvuk a rusila jejich spanek. zvuk vyborny. basy velice huste, zvucne az neprijemne. sluchatka s kovovymi mosty; a vubec paradne sedely na hlave - po peti minutach jsem nevedel, ze je tam mam - coz vsechny ostatni co jsem mel (cca 10) se "ozyvala". Opet vyrhnuty kablik - kdyz jsem si slapl pri otevirani okna na kabel - mel snad tri metry (nejdelsi).

koss 3aa/pro - nerusi spolubydlici :-B . sedi na hlave, ikdyz nekdy tlaci. velice kvalitni zvuk - nejlepsi z uvedenych kossu. po dvou az trech hodkach jsem z nich unaveny - velika nevyhoda. navic se me zlomily konce mostu behem sundavani z hlavy - cast mostu poutajici se ke sluchatkum. tak jsem je polepil a podratoval. se zarucnim listem vymena zdarma.

moje resume: porty pro na ven (dozivotni zaruka) a vevnitr pro dlouhy poslech (tissi) hv/pro. koss 3aa/pro nejsou pro dlouhe uzivani, ikdyz zvuk je ze vsech nejlepsi.
piratee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mbiba 30. 11. 2005 14:15

PX-100 hrají věrně jakoby člověk sál ve studiu u hudebníku, porta pro hrají tak, že má člověk pocit, ž stojí v místnosti s padesáti nejúžasnějšími efekty a zvuk je hrozně uměle dokonalý... No takže pokud někomu jde o hudbu, tak koss porta pro neeeee!!!! Na doživotní záruku mě nijak nezáleží, nebudu přece poslouchat diskmena do důchodu, ale to je každého věc... Koss nebrat, kdby nebylo doživotní záruky, neštěknul by po jejich produktech s vietnamskou kvalitou zpracování ani pes... A druhá věc, 99% lidí nepozná rozdíl mezi peckamy senheiser mx-450 se zapnutym zvyraznenim basu a cimkolim jinym drazsim bez korekcí zvuků... Takže jak px-100 tak porta pro sou v podstatě vyhozený prachy, pokud to budete provozovat na nějakém mp3 přehrávači v mhd... MP3jky, i ty lepší,hrajou tak plechově, že je pro ně kvalitních sluchátek až škoda :-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 30. 11. 2005 14:44

Mbiba:

Sam musis vedet ze hodne prehanis(pokud tuto oblast aspon trochu sledujes). Uz jsme se o tom bavili i v jinych forech a nema smysl se stebou o tom bavit dal. Kazdymu vyhovuje neco jineho a kdyz si nekdo bude kupovat sluchatka at to posoudi sam...
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mbiba 30. 11. 2005 14:56

Ano, mozna prehanim, ale, proč si trochu nezapřehánět ??? Není to jen obrana protti prehánění typu KOSS je nejlepší, uzasny, cokoliv ostatní je ***** ???

Podstata věci je ta,že když si to pustíte k přehrávači iriver, iops, iaudio nebo cokoliv, co se dá nazvat lepším přehrávačem mp3, tak to stejně je jedno co je to za sluchátka, lepší sou na to sluchátka co mají dobre utlumene okolni ruchy a hrajou solidně, než super duper, ať už senny nebo kosse... Můj názor j ten, že na chození ven sou pecky prostě nejpraktičtější, zesilovač nebude běžet naplno, coz se projeví menším zkreslením a jestli basy hrajou prirozene, nebo je to jen jejich umela korekce v mhd stejne nepozna nikdo...

Ale maš pravdu, každý ať si koupí co jeho jest, já jen nemám rád, když se nakupujou furt samé kosse kosse kosse jenom proto, že Franta od vedle řekl, že sou úplně nejlepší...
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hitman47 30. 11. 2005 15:53

No jestli chces poradit,tak ja mam ty za litra a jsem maximalne spokojen!Maji dobre basy a i vejsky!Proste super sluchatka co se tyce vykon+kvalita/cena :-B
Hitman47
Kolemjdoucí

Předchozí stránka