pecky - ano či ne?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mistake 28. 12. 2005 01:19

mno...taky zalezi, jaky mas vlasy...ja mam hrivu, ze se pod ni schovaj i studiaky :lol: ...jinak mam Porta a prakticky mi je videt jen most pres hlavu, jinak zbytek mam pod vlasama...co se tyce pecek, tak pri jizde v metru jsem poradne neslysel stredy, natoz basy...ovsem tohle je vec nazoru a kazdy ma jinak vytribeny sluch...ja jsem jinak na zvuk hodne zmlsanej a jen tak si do usi neco nepustim... :roll:
No rush, be cool!
Mistake
Junior

Odeslat příspěvekod Revan 28. 12. 2005 10:42

Já mám KOSS the Plug a nemůžu si je vynachválit, jsou dokonalý, hrajou skvěle a i když to mám hlasitost na plný pecky nikdo v okolí nic neslyší. Jediná nevýhoda že když ta guma na tom je trochu starší kvalita zvuku klesá, takže to musim tak 1 za dva měsíce měnit. Stáli 900.-
Revan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 12. 2005 11:02

ja mam zatim sluchatka philips she 9500 Obrázek
dostal jsem je k MP3jce a zatim jsem spokojenej takova ta guma skvele odizoluje okloí....a kossy porta - asi ten rozdil v poslechu bude trochu vetší.. :D , ale asi bych do nich nešel..za ty prachy a ja sem uz stejně na půl hluchej :-B :D
Wracker
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 28. 12. 2005 11:42

Ahoj.. ja mam Koss P15 a hrajou na pecky fakt skvele.. Uz je pouzivam rok a temer kazdodenne a neslysim zmenu v hlasovem projevu.. snad jen mene bassuji.. Ze zacatku mi hure drzely v usich a celkem me i tlacily, ale po mesici bylo vsechno v poradku a ja si mohl vesele vychutnat, jak pecky dokazi zahrat.. nikdy pred tim, jsem zadne takhle hrat neslysel..
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843602
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod koss81 29. 12. 2005 19:35

mam taky Plugy a hrajou skoro tak dobre jako moje stary domaci UR-30 :D Akorat by mohly mit lepsi vysky :?
BMW Forever
koss81
Kolemjdoucí

Předchozí stránka