Rozdiel medzi Koss The Plug a Koss Spark Plug

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod JodiBB 14. 1. 2006 13:16

Revan píše:Já je mám už přes rok a zatim žádná vada a hrajou bezvadně. Já bych je bral. Jenom bude asi potřeba koupit si nový molitánky, úměrně stárí těm gumám klesá kvalita zvuku. Stojej asi 40 Kč. No a kdyby něco nefungovalo tak je reklamuješ a je velká pravděpodobnost, že ti pošlou nové Spark Plugy, jelikož Plug se už nevyrábí.j/quote]

jo on ich ten chlap poslal na reklamaciu takze ked sa vratia tak mne vlastne preda nove vymenene spark plugy za 600sk ;)
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod sevenw 15. 1. 2006 00:07

kde sa daju na slovensku kupit tie molitanky? v BIS audio ich budu mat? Inu na ebay.com som natrafil na spak plugy ktore mali napiesto tych molitanov silikonove nastavce - vyzeralo to celkom fajn asi aj viac vydrzia a tvrdili tam zevraj maju lepsie vysky potom.. a ze sa lepsie zastrcuju do usi..
ale mne celkom vyhovuju tie molitany..

edit:
sorry za blby dotaz - uz som si precital ten FAQ na BIS audio - mali by ich mat tam..
sevenw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Revan 16. 1. 2006 20:19

Myslíte, že když mám u plugů porušenej kabel (hrajou, ale dráty lezou ven), že mi to při reklamaci opravěj nebo mi daj nový. Zatim hrajou v pohodě, ale mám zálusk na Plugy a nechci vypláznout 200Kč za vyměnění kabelu.
Revan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JodiBB 17. 1. 2006 09:29

Revan píše:Myslíte, že když mám u plugů porušenej kabel (hrajou, ale dráty lezou ven), že mi to při reklamaci opravěj nebo mi daj nový. Zatim hrajou v pohodě, ale mám zálusk na Plugy a nechci vypláznout 200Kč za vyměnění kabelu.v/quote]

predavac v bisaudio mi vravel ze plugy sa velmy neopravuju, ze miesto toho posielaju nove...
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod FastIkarus 22. 1. 2006 17:02

Revan píše:Myslíte, že když mám u plugů porušenej kabel (hrajou, ale dráty lezou ven), že mi to při reklamaci opravěj nebo mi daj nový. Zatim hrajou v pohodě, ale mám zálusk na Plugy a nechci vypláznout 200Kč za vyměnění kabelu.v/quote]

Pokud máš ještě paragon a sluchátka mladší než dva roky, tak vyměna či oprava zdarma (alespoň AE servis v Praze). Vlastní zkušenost (Já jednou zlomenej kabel a jednou zlomenej most, kámoš jednou úplně rozlámenej kabel, podruhý zlomenej kabel uvnitř mostu - vše zdarma)
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 22. 1. 2006 17:47

Ja mam The plug asi rok a pul, dovoz z usa, a hned za mesic mi odeslo jedno sluchatko, bohuzel, poslal jsem to do Ostravy a hned mi poslaly novy, a ty hraji doted, pouzivam je denne. Co se tyce zvuku jsou spickovy, ŠPIČKOVÝ :)
J-o-U
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danr 27. 1. 2006 21:32

Chci si objednat Sparky v zahranici,ale postovne je dost drahe (vzhledem k cene sluchatek 570 Kc).Pokud je tu nekdo z Prahy,kdo by se podelil se mnou o postovne tak se muzete ozvat.
danr
Junior

Předchozí stránka