Sluchatka s klipsama za usi pro zaveseni mp3

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 9. 1. 2006 14:47

K mymu mp3 prehravaci byly pecky s moznosti zaveseni za krk a s poutkem k zaveseni mp3 prehravace. Ta konstrukce se mi libi, ale ten zvuk je totalne prisernej-byla to levna mp3. Navic nemam rad pecky.
Poradili byste naky velice levny (200-300 kc) sluchatka s klipsama za ucho, na ktery by se dal zavessit mp3 prehravac?

diky
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 9. 1. 2006 22:34

Zvuk je totalne prisernej???.. nejsem si jistej, jestli to bude za ty 200-300 KC lepsi.. zkusil bych mozna malinko pridat..
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 1. 2006 14:33

nedavno jsem si koupil sluchatka za 150kc za zvuk byl vyrazne lepsi, i kdyz taky kossy to nebyly... Jakto?!!! :-)
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 10. 1. 2006 20:22

No tak to opravdu nevim, jak je to mozne :) .. snad bych si za ty penize koupil Koss P/4 , ale zadnej zazrak bych od nich necekal..
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod drAcOniS 10. 1. 2006 21:24

Byť jsou Kossy pro přenosné audio super sluchátka, v případě P/4 bych to netvrdil (ale co taky chtít za ty peníze :D). Hlavně jsou to ale klasické špuntíky a ne Clip-on. V téhle ceně připadají v úvahu snad jenom Panas. RP-HS45 (vychází do 300,-), ale žádnou šňůrku a zmíněné kravinky fakt nemají.

Spíš si myslím, že by se vyplatilo zainvestovat do Koss KSC7 - sice je to jednorázově vyšší investice, uvědomte si však, že 2 roky je klasická záruka a po 2 letech na nich za 200 Kč opraví jakoukoliv vadu (a u neopravitelných mění za nová), takže budete mít celkově kvalitnější sluchátka a za nějakou dobu se ta původně vyšší investice vrátí ;)
Nikon D80 + Tamron 17-50mm F2.8 XR Di II LD Asp.(IF) + Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM
drAcOniS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 10. 1. 2006 23:10

Aaaa pardon.. S klipsem.. No ja predpokladam, ze p/4 asi nebudou nic zazracneho.. Naprosto souhlasim.. Take bych priplatil, dozivotni zaruka se vrati nekolikanasobne..
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod lu.kas 17. 1. 2006 13:58

takze jsou sluchatka s klipsama za 300 kc???
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Honny 17. 1. 2006 14:57

drAcOniS píše:Spíš si myslím, že by se vyplatilo zainvestovat do Koss KSC7 - sice je to jednorázově vyšší investice, uvědomte si však, že 2 roky je klasická záruka a po 2 letech na nich za 200 Kč opraví jakoukoliv vadu (a u neopravitelných mění za nová), takže budete mít celkově kvalitnější sluchátka a za nějakou dobu se ta původně vyšší investice vrátí ;)l/quote]
Sohlasím, sou docela dobrý... A vyplatí se. Ale stojí něco přes 500,- :?
x_X
Honny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod isonom 17. 1. 2006 17:07

Čistě náhodou jsem vlastníkem sluchátek KOSS KSC/7. Dal jsem za ně necelých 700 Kč (vím, že se dají koupit i levněji). Drobné postřehy...
Na nandávání sluchátek si celkem rychle zvykneš a nebude ti to činit problémy. Jiný problém je v tom, jak ti budou vyhovovat na hlavě. Já nosím brýle a z tohoto důvodu je na hlavě prakticky necítím... velmi mi vyhovují, protože jsem zvyklý něco na uších nosit. Můj kamarád si ovšem n atoto uchycení stěžoval- jde o to, aby ti vyhovovali. Doporučuju někde vyzkoušet. Jinak po zvukové stránce jsem spokojenej- sluchátka hrají čistě a se zvukem nemám problémy.
isonom
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 17. 1. 2006 18:43

Jdou naky sluchatka zavesit na krk kvuli mp3. Ja se neptam na clip-on sluchatka, tech je na kazdym e-shopu hafo, ja chci zavesitelny na krk!
lu.kas
Junior