Jaká uzavřená sluchátka?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Alokan 8. 2. 2006 10:12

Ahoj všichni chci koupit uzavřená sluchátka k PC na hraní a na poslech hudby chci bez mikrofonu a tak do 1200,- bylo by super když budou hrát jako PORTA PRO :oops:
Přemejšlím o KOSS UR18,SENNHEISER EH150 a nebo AKG K55
Vím že bych si je měl poslechnout ale jsem línej někam jít tak prosím poraďte
Děkuji

// decried - upraveny nazov threadu, vypnuty Caps Lock.
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 8. 2. 2006 10:26

fakt si je zajdi poslechnout a porovnat je nesmysl kupovat jakekoliv AUDIO bez predchoziho poslechnuti. Kazdy ma jiny usi a posloucha neco jineho, nekomu ty sluchatka muzou sedet perfektne ale ty doma zjistis ze te tlaci apod, takze brat rady z fora doporucuji s velkou rezervou spis te jeste zmatou. Je dost pravdepodobny ze se tu za chvilku rozpouta flame ktere sluchatka jsou nejlepsi a moc si nepomuzes.
Naposledy upravil kromec dne 8. 2. 2006 16:49, celkově upraveno 1
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 8. 2. 2006 16:41

A mohu vědět proč musí být zrovna uzavřená?.. Myslím právě, že Porty by nebyly špatný.
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Alokan 8. 2. 2006 22:38

Protože nechci nic slyšet a já nechci otravovat ostatni.Sedím hned vedle tv manželka by mě dala přes držku :wink:
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alokan 8. 2. 2006 22:42

Asi to budu muset udělat protože na netu je toho tolik že je člověk ještě víc zmatenej.Ur 18 že se kazej ,senny že hrajou jak popelnice atd.je to fakt mazec ale našel jsem recenzi a ta byla dobrá jen tam chyběly AKG a Creativy
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 8. 2. 2006 22:50

Mno.. Nesmíte věřit všemu, co se kde píše. Anebo můžete, ale bral bych to s velkou rezervou. K těm Kossům: Nevím jestli se kazej, ale jestli ano, mají doživotní záruku, takže je můžete měnit a měnit a měnit. Pokud Vám bude vyhovovat jejich přednes, vůbec bych sse jich nebál.
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Ondro15 8. 2. 2006 23:24

Ja som hladal sluchatka ktore budu perfektne izolovat okolity zvuk, a budu mat perfektny zvuk. Nasiel som ich nahodou v jednom malom obchodiku, ked som si ich vypocul. AKG K26P, vrelo odporucam. Ja ich pouzivam hlavne pocas cestovania v autobuse, a v klude si mozem vychutnat hudbu bez okoliteho sumu aj bez toho aby som ohluchol. Ale fakt najlepsie je ked pojdes do shopu a vypocujes si vsetkych kandidatov.
Ondro15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alokan 9. 2. 2006 09:29

Děkuji.Určitě to udělám zajdu do obchodu a poslechnu si je a otestuji jak mě budou sedět na hlavě.Až je koupím tak dám vědět jak to dopadlo.
Jinak jěště k těm KOSSům původně jsem chtěl UR40 jsou sice otevřený ale vypadaj skvěle a prej i tak hrajou v američce stojí asi 750kč což je neuvěřitelný ale nějak bych to asi nezvládl to objednání převedení peněz a tak.Ale stejně proč je to tak levný když Sennhaisery tam stojí zhruba to co tady?
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kromec 9. 2. 2006 09:32

tady jsou docela dobry ceny sluchatek skoda ze maj jen omezenej vyber:
http://www.megafoto.cz/shop/index.php?c ... cd46c906d2
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 9. 2. 2006 19:43

Ano, tady mají opravdu dobré ceny.. Např. na Alzasoftu stojej ty Senny HD600 o 2000Kč víc! :shock: ...
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod FastIkarus 9. 2. 2006 20:34

Pokud jde o UR/18, mám je přes rok a zatím se pokazili dvakrát, ale oboje mojí chybou, jendou zlomenej kabel a jednou zlomenej most, naštěstí oboje zdarma výměna za nové, takže spokojenost.
Co se týče zvuku, tak lehce převažují basy nad výškami, někomu to vadí, někdo to ani nepozná...
A co se týče izolace, rozhodně není 100%! Pokud poslouchám na nějakou tu normální hlasitost (čili ať to řve co to dá), tak v autobuse člověk slyší jen hlasitější ruchy, ale zas že by to člověk nasadil a bez spusštění hidby nic neslyšel, to ne. A teda pokud se zesílí moc, tak hrajou i trochu ven
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 9. 2. 2006 21:27

kromec píše:tady jsou docela dobry ceny sluchatek skoda ze maj jen omezenej vyber:
http://www.megafoto.cz/shop/index.php?c ... cd46c906d2

No ty ceny jsou tam jsou opravdu nízké, až podezřelé. Píšou, že jde o ceny včetně DPH, ale jsou shodné s cenami bez DPH u jiných e-shopů. Konkrétně třeba Koss The Plug nebo Koss Porta Pro. Máte s tím obchodem, někdo zkušenosti?
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 9. 2. 2006 21:40

Ano.. Mám a mohu říct, že dobré. Kupoval jsem zde Koss Porta Pro za 1365Kč s DPH a do třech dnů jsem je měl doma. Ty ceny jsou s 16% DPH, ptž jsou tyto výrobky zřejmě kupovány v Německu.
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod nupix 9. 2. 2006 21:46

OT: Tak v tom případě ti Jersey díky za tip ;)
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alokan 9. 2. 2006 23:06

Jak sedi ty UR18 na hlave netlacej pac s tim budu sedet u pc nekdy i 5 hodin tak abych se nezblaznil.Prevazne na hrani her takze bych chtel dobre vnimat prostor.
JINAK DEKUJU VSEM ZA JEJICH RADY A PRIPOMINKY DEKUJI!!! :D
Alokan
Kolemjdoucí

Další stránka