Jaká uzavřená sluchátka?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod vasek 10. 2. 2006 00:25

Porty mám taky odtamtuď a opravdu do tří dnů byly pěkně zabalený doma za nádhernou cenu oproti jinejm šopům... 8)
vasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mistake 10. 2. 2006 02:32

nj...14 kilek to je pekny...jenomze je tu jeden mensi problem...mam taky Koss Porta Pro...kdyz je strcim do zvukovky od PC, tak je to nic moc...zvuk je nemastnej neslanej...ani na stolnim dvd prehravaci to nebylo ono..az kdyz jsem to strcil do zesiku od Yamahy za 20k ... to uz bylo o necem jinem...tim chci rict, ze kdyz si koupite poradna sluchatka, musite mit taky poradnej zvukovej vystup, jinak to bude o nicem!
No rush, be cool!
Mistake
Junior

Odeslat příspěvekod FastIkarus 10. 2. 2006 16:31

Alokan píše:Jak sedi ty UR18 na hlave netlacej pac s tim budu sedet u pc nekdy i 5 hodin tak abych se nezblaznil.

Na hlavě seděj dobře, nepadaj ani netlačej, ale hlavně sou opravdu lehký, na hlavě je člověk fakt skoro necejtí, těch 5 hodin je taky občas na hlavě mám a nemám problém
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 10. 2. 2006 17:32

mam pres rok tudlety: http://www.audioexpert.cz/domaci-sluchatka/sennheiser-hd-555
sice stojej trochu vic, ale kvalita... parkrat spadly na zem, nekolikrat jsem prejel kabel koleckem zidle ... zatim OK

alokan: bacha, preci jen z tech uzavrenych vic boli makovice! a prestoze HD555ky jsou vedeny jako otevrene, zvuk zvenci velmi dobre izoluji a smerem naopak taky = jdi si poslechnout do kramu rozdily! (dobrej manik pres muziku kdysi pracoval v elektrokramu nekde mezi kotvou a labuti - ul. Na porici)
radoch (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod infmtk 10. 2. 2006 19:56

FastIkarus píše:Na hlavě seděj dobře, nepadaj ani netlačej, ale hlavně sou opravdu lehký, na hlavě je člověk fakt skoro necejtí, těch 5 hodin je taky občas na hlavě mám a nemám problém /quote]

Taky mam UR/18, s timto naprosto souhlasim.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek.
infmtk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Master74 10. 2. 2006 22:01

Mistake píše:..kdyz je strcim do zvukovky od PC, tak je to nic moc...zvuk je nemastnej neslanej...ani na stolnim dvd prehravaci to nebylo ono..az kdyz jsem to strcil do zesiku od Yamahy za 20k ... to uz bylo o necem jinem...tim chci rict, ze kdyz si koupite poradna sluchatka, musite mit taky poradnej zvukovej vystup, jinak to bude o nicem!

S tímhle souhlasim!!
Jinak já mám ke compu Panasonic RP-HT355 a nejsou vůbec špatný.
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod Alokan 10. 2. 2006 22:24

Já mám teď uzavřeny Philipsky hrajou jako ty ampliony na vesnicy nic méně já neslyším co mumlá stará a ona neslyší mě.Mám obyč integrovanou zvukovku AC97 a když jsem na ní dal ty Porty Pro tak to hrálo proti těm Philipsům jako varhany super basy a u věcí co mám naposlouchany jsem slyšel věcy který před tím ne ale stará řvala ať to zeslabím že neslyší TV.Jinak Porty maj strašně krátkej káblík kdybych neměl přední vstup na sluchátka tak sedim na podlaze. :cry:
Ale zvuk je super to se musí nechat.Jo nevíte v Brně kde mají největší výběr sluchátek ať nemusím běhat celej den po kšeftech to nesnáším :x
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alokan 20. 2. 2006 16:25

Tak včera jsem si objednal Sennheisery HD201 tady http://www.elektrospalicek.cz/catalog.php?&catid=62
za 620,- Byl jsem línej nikde jsem nebyl si je poslechnout tak uvidíme,ale četl jsem recenzi od jednoho týpka a ta mě přesvědčila o tom si je koupit.Vybíral jsem asi 3 týdny a mám toho fakt dost. Jo narazil jsem na docela dobře vypadající Behringer HPS 3000 cca za 730,- a Stagg SHP 4500 za 789,- málem jsem do nich šel ale sehnal jsem málo informací parametrově moooc good.
Zase napíšu jak to dopadlo.
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miropet 20. 2. 2006 17:00

Doporučuji sluchátka Technics RP-F300.Hraji špičkově a stoji do 1000kč.Mají akorát trochu delší 4m kabel
miropet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Master74 20. 2. 2006 18:52

Technics sluchátka jsou špičkový ;)
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod Jay Jay 21. 2. 2006 14:54

Alokan píše:Tak včera jsem si objednal Sennheisery HD201 tady http://www.elektrospalicek.cz/catalog.php?&catid=62
za 620,- Byl jsem línej nikde jsem nebyl si je poslechnout tak uvidíme,ale četl jsem recenzi od jednoho týpka a ta mě přesvědčila o tom si je koupit.Vybíral jsem asi 3 týdny a mám toho fakt dost. Jo narazil jsem na docela dobře vypadající Behringer HPS 3000 cca za 730,- a Stagg SHP 4500 za 789,- málem jsem do nich šel ale sehnal jsem málo informací parametrově moooc good.
Zase napíšu jak to dopadlo.p/quote]

Tak to bych ti byl fakt věčnej, kdyby ses tu podělil o svoje zkušenosti. Jsem na tom totiž podobně jako ty, taky docela dlouho vybíram uzavřený sluchátka, samo že bych chtěl za málo peněz hodně muziky :) projíždim různý fóra a stránky prodejců s reakcema kupujících a mym favoritem se vzhledem k příznivý ceně a snad i slušnýmu výkonu staly tyhle Senny. Trochu mě u nich ale odrazuje nízká impedance a taky jsem si je zatim neměl příležitost nikde poslechnout, tak by bylo super, kdybys dal vědět, jak na tebe zatim působí, jak hrajou, jak izolujou okolní ruchy a tebe od okolí, jak se ti nosí apod. 8)
Jay Jay
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 21. 2. 2006 19:32

miropet píše:Doporučuji sluchátka Technics RP-F300.Hraji špičkově a stoji do 1000kč.Mají akorát trochu delší 4m kabel
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Alokan 22. 2. 2006 21:47

Tak a je to tady mám je doma Sennheiser HD201 bohužel předcházelo tomu několik problému takže nemám takovou radost jakou bych měl za normálních okolností.
1.ze slavného e-shopu elektrospalicek.cz neposlali potvrzení objednávky nevím jak dlouho bych na ně čekal kdybych tam nenapsal-takže jednodenní skluz (fajn)
2.taky nevím kolik bude stát doprava e-shop neuvádí prej dle tabulek ale jak to pošlou to nepíšou takže dle tabulek přichází v uvahu asi 30 cen-bude to dražší (super)
3.dneska to dorazilo v krabici od repraku těch sluchátek tam mohli dát asi tak 10 aspoň mám 10kg papíru do sběru platím 770kč nechápu počítejte se mnou
620 vč dph sluchátka
40 vč dph balné (to snad nikde jinde nemaj mám vždycky něco extra)
661 je cena s dph bez dopravy
na faktůře je uvedená upně jiná cena a cena za dopravu je tam 135 ,- což v žádným ceníku není
takže jsem si je měl objednat jinde a měl jsem je dřív a levnějc to je tak když člověk šetří
VYBALUJI SLUCHÁTKA .......JSOU OK (jen hrozně *****ěj novotou)
vně-sluchátka,faktůra,konektor na tu velkou zdířku :oops: a záručák kupodivu potvrzenej až po 14 denní skušební lhůtě (malé+ e-shopu záruka 2 roky a 14 dnů)
NASAZUJI SLUCHÁTKA.....OOUU moje sloní ušiska se tam vlezla celá
tak hurá jinak fakt dobře tlumí okolní hluk ale trošku mě tlačej jako z boku ale to se snad podá 4 letej synátor je měl na hlavě a říkal že jsou dobrý
POUŠTÍM NAPOSLUCHANÉ CD ve věži.....Super basy,dobrý středy ale nějak tam neslyším výšky.Ale celkově dobrej zvuk nejsouto vyhozený prašule.
ZAPOJIL JSEM JE DO PC...hrajou trošku tišejc než jsem čekal testuji NFS undeground2 fakt bomba tady je radost poslouchat jak to všechno pěkně zní a nejlepší je projet tunelem to je fakt síla pěkná hučenice :shock:
přehrávám MP3 A-HA,DEPECHE MODE,RAMMSTEIN,MOZART atd.
je to tak:basy jsou akorát,středy dobrý ale ty výšky fakt málo
stejně jsem hrál před 14 dny KOSS:Porta Pro to bylo ůplně něco jinýho víc basů,podrobnější středy a detailní výšky prostě u Mozarta jsem měl pocit že na ty housle hrají vedle mě a já sedím na koncertě.
Ale prostě Porty nejsou sluchátka k PC aspoň pro mě ne.
ZÁVĚR:HRAJOU DOBŘE
P.S.budu testovat dál a napíšu
nejsem audiofil takže to berte na vědomí
omlouvám se za pravopis
Alokan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kwak 23. 2. 2006 19:50

Ahoj taky mam Sennheiser HD201. Ja jsem snima fakt spokojenej, na uši mi padli skvěle. Přetim jsem měl Phlips SBC Hp090 a je to fakt rozdíl proti mim, zvuk je takovej čistejsí, před chvilkou jsem si je ze zvědavosti skusil a ty basy mi utrhali uši, fakt hrůza. Ty problemi s koupí to je nemilí sem je koupil u osvěsenýho prodejce a mel sem to v den obědnaní doma za 628kč i reciklačnim poplatkem :mrgreen:
kwak
Junior

Odeslat příspěvekod tomtttt 25. 2. 2006 19:53

kwak kdes je kupoval?
nevíte nekdo kde se prodavaji v PLzni?
tomtttt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka