Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Alokan píše:Jak sedi ty UR18 na hlave netlacej pac s tim budu sedet u pc nekdy i 5 hodin tak abych se nezblaznil.
FastIkarus píše:Na hlavě seděj dobře, nepadaj ani netlačej, ale hlavně sou opravdu lehký, na hlavě je člověk fakt skoro necejtí, těch 5 hodin je taky občas na hlavě mám a nemám problém /quote]
Mistake píše:..kdyz je strcim do zvukovky od PC, tak je to nic moc...zvuk je nemastnej neslanej...ani na stolnim dvd prehravaci to nebylo ono..az kdyz jsem to strcil do zesiku od Yamahy za 20k ... to uz bylo o necem jinem...tim chci rict, ze kdyz si koupite poradna sluchatka, musite mit taky poradnej zvukovej vystup, jinak to bude o nicem!
Alokan píše:Tak včera jsem si objednal Sennheisery HD201 tady http://www.elektrospalicek.cz/catalog.php?&catid=62
za 620,- Byl jsem línej nikde jsem nebyl si je poslechnout tak uvidíme,ale četl jsem recenzi od jednoho týpka a ta mě přesvědčila o tom si je koupit.Vybíral jsem asi 3 týdny a mám toho fakt dost. Jo narazil jsem na docela dobře vypadající Behringer HPS 3000 cca za 730,- a Stagg SHP 4500 za 789,- málem jsem do nich šel ale sehnal jsem málo informací parametrově moooc good.
Zase napíšu jak to dopadlo.p/quote]
miropet píše:Doporučuji sluchátka Technics RP-F300.Hraji špičkově a stoji do 1000kč.Mají akorát trochu delší 4m kabel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků