nejlepší sluchátka do 500Kč (max 700Kč)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod J1RK4 25. 2. 2006 16:06

"Zadání" znělo jasně: nejlepší sluchátka do 500 Kč. Držme se toho. Já mám Sennheisery MX 550 ( http://www.123mp3.cz/d/sennheiser-mx-550/?j ) a hrajou perfektně. Hrají o třídu líp, než kam cenově patří.
Myslet si cokoli o čemkoli je nesmírně snadné, a to tím spíše, čím méně o tom člověk ví. Pro toho, komu jde o poctivou názorovou angažovanost, je těžké utvářet si názor a často se názoru zdrží, když prostě ví, že mu unikají relevantní fakta.
J1RK4
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 25. 2. 2006 16:40

Máte pravdu, zadání znělo jasně. Raději ne špunty.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843602
Proto myslím, že špatné by nebyly tyto.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843602
Či tato nebo jiná podobná.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod hivar 25. 2. 2006 16:49

tak taketo stuple neviem, ja pouzivam hifi sluchy philips sbc-hp 800 za tu cenu to boli najlepsie co som nasiel cca. 900,-- SK
hivar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 25. 2. 2006 17:07

hivar píše:tak taketo stuple neviem, ja pouzivam hifi sluchy philips sbc-hp 800 za tu cenu to boli najlepsie co som nasiel cca. 900,-- SK

Hmm, nejsem si jist, jestli jsou vhodná k MP3 přehravači. Nechtělo by se mi tato sluchátka "tahat" všude s sebou.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod jhruska 25. 2. 2006 23:46

Takhle, dneska jsem dostal Sound Blaster Audigy a již to zase vnímám lehce jinak, avšak když si poslechnete nějaké špičkové Sennehisery, tak ty mají výšky mnohem více prokreslené, zato horší basy.Člověk by si měl sluchátka ozkoušet a rozhodnout se, kdo si koupí Porty neprohloupí, ale možná by mohl být v jistých chvílívh znepokojen.Nemohu si na ně stěžovat, již netvrdím že nemají pěkné výšky, ale tvrdím že slucháta Sennheiser, jisté modely mají výšky lepší.
Octavia 2
jhruska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 26. 2. 2006 14:19

jhruska píše: když si poslechnete nějaké špičkové Sennehisery, tak ty mají výšky mnohem více prokreslené, zato horší basy.Člověk by si měl sluchátka ozkoušet a rozhodnout se, kdo si koupí Porty neprohloupí, ale možná by mohl být v jistých chvílívh znepokojen.Nemohu si na ně stěžovat, již netvrdím že nemají pěkné výšky, ale tvrdím že slucháta Sennheiser, jisté modely mají výšky lepší.n/quote]

Ano, s tím nezbývá než souhlasit. Porty dávají důraz spíše středům a basům, Sennheisery zase spíše výškám. Každý si musí najít to, co mu vyhovuje, ale myslím, že když koupíte Porty nebo nějaký model od Sennheiseru vždy budete mile překvapen jak dokáží taková sluchátka zahrát.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod b!ologic 27. 2. 2006 19:37

nejlepsi je si trochu priplatit za lepsi sluchatka, ktera maji basy a stredy jako porty (nekdy se mi zda ze maji basy i tam kde by jich tolik byt nemuselo :? ) a vysky jako senny... :wink:
b!ologic
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 27. 2. 2006 20:01

Myslíte Grado RS1? :D
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod b!ologic 1. 3. 2006 19:33

presne tak a nejlepe s predzesilovacem RA1 :-B
b!ologic
Junior

Odeslat příspěvekod hivar 5. 3. 2006 12:41

Jersey píše:
hivar píše:tak taketo stuple neviem, ja pouzivam hifi sluchy philips sbc-hp 800 za tu cenu to boli najlepsie co som nasiel cca. 900,-- SK

Hmm, nejsem si jist, jestli jsou vhodná k MP3 přehravači. Nechtělo by se mi tato sluchátka "tahat" všude s sebou.s/quote]

:D No to zalezi na tebe ja xcem mat kvalitny zvuk aj v mp3, takze mne sa ich tahat chce, a v zime to ma vyhodu, ti neni zima na usi :D :D :D
hivar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza111 9. 3. 2006 14:28

Tak třeba koss porta pro hrajou hrozně ve spojení s Ipodem na Andělu měli předváděčku a zvuk byl hroznej, jestli chceš špunty tak dobře hrajou origoš sluchátka z Ipodu pokud by se ti je podařilo sehnat, jinak slušný sluchátka jsou koss ktx/8, kámoš je má na sračkovým wolkmanu a hrajou pěkně.
Honza111
Junior

Odeslat příspěvekod Madagio 9. 3. 2006 14:54

Koss Porta Pro se dají sehnat v ČR nová od 1300,-
Koss Spark Plug někdo prodává na aukro.cz za 400,-
(jsem to já :D )
Madagio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yndor 9. 3. 2006 15:13

Honza111 píše:Tak třeba koss porta pro hrajou hrozně ve spojení s Ipodem na Andělu měli předváděčku a zvuk byl hroznej, jestli chceš špunty tak dobře hrajou origoš sluchátka z Ipodu pokud by se ti je podařilo sehnat, jinak slušný sluchátka jsou koss ktx/8, kámoš je má na sračkovým wolkmanu a hrajou pěkně.o/quote]

..nojo ale podle ipodu nemuzes posuzovat sluchatka. nic proti ipodu, je to vynikajici prehravac, jen ten zvuk ma mizernej.
Yndor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 9. 3. 2006 15:46

Zkuste připojit Porty třeba k nějaké věži a pak připojte ony zmiňované iPod pecky, pak pochopíte 8)
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Honza111 10. 3. 2006 10:15

Nevim kterej přehrávač teda posloucháš ale neznám přehrávač kterej by měl lepší zvuk než Ipod, takže to že má zvuk mizernej je absolutní blbost. Jinak nevim proč bych si pořizoval porty na poslouchání doma když si můžu koupit na doma rozhodně lepší sluchátka než sračky porty který jsou únosný tak na poslouchání v autobuse.
Honza111
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka