nejlepší sluchátka do 500Kč (max 700Kč)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Honza111 10. 3. 2006 10:53

Ještě k těm Koss porta sám jsem je měl a prodal jsem je protože se mi nezdálo že hrajou jako sluchátka za 2 litry a pak mě z nich bolela hlava jak jsou nabuzený na basech.
Honza111
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 10. 3. 2006 13:30

Hmm, Vaše názory jsou velmi zajímavé. Napřed tvrdíte, že kamarád má Koss ktx/8 a podle Vás, cituji: "hrajou pěkně" a pak tvrdíte, že jsou Porty, opět cituji: "sračky". Bohužel takovéto hodnocení neberu a zdá se mi, že se tady jen chcete předvádět. Máte sice pravdu, že možná více basují a Vám to nemusí vyhovovat, to ovšem neznamená, že když řeknete, že jsou to sračky, je to nutně pravda.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 10. 3. 2006 14:08

Honza111 píše:Nevim kterej přehrávač teda posloucháš ale neznám přehrávač kterej by měl lepší zvuk než Ipod, takže to že má zvuk mizernej je absolutní blbost.b/quote]

Tak to si este asi iny prehravac nepocuval... Nebudem tu radsej pisat moj nazor na zvukovu kvalitu Ipodu, len ti poviem, ze napr. na stranke Chip.de uz nejaky ten prehravac otestovali a Ipody ziskali za zvuk v priemere okolo 83 bodov a co sa tyka kvality zvuku patria medzi slaby priemer. Polovica prehravacov ziskala nad 90 bodov, niektore aj 99 ci 100.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Předchozí stránka