A zase ty sluchatka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 20. 9. 2006 11:35

Rozhodoval jsem se mezi Creative EP-630, KOSS The Plug a PHILIPS SHE 9600.. po dvou dnech sem se rozhodl pro Philipsy... Bylo pro moji muziku i usi nejprijejemnejsi designove nejhezci a nejlepse se mo nosili (vychytavky na reminkach)..je to osobni nazor, ale jsem s nima jen spokojen..
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja_som_peto 20. 9. 2006 20:41

sorry za OT ale nechcel som zakladat novy thread: Mam sluchatka KSC 50 a oni hraju hrozne hlasno von. Ako je to napr. s portami oni hraju tiez tak hlasno von? Chcel by som ich asi za ne vymenit. Alebo su nejake ine kossy ktore maju porovnatelny zvuk ale su viac uzavrete? Dik a este raz sorry :oops:
ja_som_peto
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 9. 2006 20:58

2 ja_som_peto: Kliknout na jiné tlačítko a vypsat titulek by Tě moc práce navíc nestálo, ale budiž...

Porta Pro jsou podobně jako KSC50 sluchátka neuzavřená, takže zvuk ven nějak uteče a v případě vyšších hlasitostí ne málo. Já mám KSC75, taky docela dost zvuk uniká ven, ale to nějak neřeším, hlavně že do uší mi hrajou dobře. :P
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod james11 21. 9. 2006 05:00

metla píše:
Koby píše:Doporučuju Sennheiser Px 200

Nesrovnatelně kvalitnější zvuk než Porta Pro. to ti asi řekne každý odborník, neni to uplně subjektivní...j/quote]...Sennheiser sa nedá s Koss vobec porovnávať ,jednoducho preto že sú zvukovo úplne rozdielne.KOSSY pohrajú všetko SENHAISERY by som doporučil akurát priaznivcom JAZZOVEJ hudby . :-B

Na Rolling Stones je Sennheisery škoda používať.a/quote]

no teď si to dobře zazdil, KOSS y hrají basově a mě to vůbec nevyhovuje, rock, metal, bigbít není jen o basech! Chci slyšet i činely atd.
Naposledy upravil james11 dne 25. 9. 2006 04:55, celkově upraveno 1
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 21. 9. 2006 09:54

to ja_som_peto:
u KOSSa s uzavřenýma nepochodíš (leda tak s GT5, co se ještě sehnat dají, ale sou dost velký). Buďto se smíříš s otevřenýma (a PP jsou sakra! otevřený) nebo budeš muset šáhnou jinam: Sennheiser PX 200 (ty přece znát každej!), ale tady se dají lehce sehnat AKG K 26 P s brutálními basy:
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... 3&level=40
(a venku ještě nějaký ty Audio-Technica, Ultrasone... ). Tydle sou moc pěkný:
http://www.lost-sound.com/
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dta 21. 9. 2006 10:07

HEADPHONES.cz píše:Přebasovaná KOSS Porta Pro jsou v síle basů proti tomuto modelu jen slabý "čajíček".
dta
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 21. 9. 2006 10:54

Jo. Je přece spousta lidí, pro které kvalitní sluchátka = basy, basy, basssssy! (je to jejich věc)
Silné basy ještě nemusí být nutně "přebasované" (tj. "deka"). Nejlíp si je poslechnout. (Za ty prachy jsou dost zajímavé.)
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 21. 9. 2006 14:06

Opat sa pridam a poviem trosku aj ja k tym Portam. Hraju velmi dobre, no niekedy fakt az prilis basuju. Osobne mam basy rad, no niekedy mi na Portach vadia. Da sa povedat, ze aj trosku lutujem ze som si ich neporovnal s podobnym modelom od Sennheiseru a potom sa rozhodol, ale hned objednal Porty. Prve 2-3 tyzdne som ich mal na hlave stale, no teraz niekedy radsej siahnem po MDR-EX71SL. Takze je dobre dane sluchatka osobne vyskusat a porovnat, hlavne sluchatka tohto typu a hlavne ak sa clovek rozhoduje medzi Porta Pro a Sennheiser.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zara 21. 9. 2006 15:03

pHp píše:to ja_som_peto:
u KOSSa s uzavřenýma nepochodíš (leda tak s GT5, co se ještě sehnat dají, ale sou dost velký). Buďto se smíříš s otevřenýma (a PP jsou sakra! otevřený) nebo budeš muset šáhnou jinam: Sennheiser PX 200 (ty přece znát každej!), ale tady se dají lehce sehnat AKG K 26 P s brutálními basy:
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... 3&level=40
(a venku ještě nějaký ty Audio-Technica, Ultrasone... ). Tydle sou moc pěkný:
http://www.lost-sound.com/k/quote]

budes mit ty iCans nekdy v nabidce?
zara
Junior

Odeslat příspěvekod peavey 21. 9. 2006 16:52

dta píše:Tak nevím, ale to jsou opravdu tak hrozně přebasovaná a ještě se tím chlubí?c/quote]

Mne prijodou moje SportaPro (totez jako PortaPro, jen levnejsi) uplne v pohode, ale je fakt, ze jsem tenhle nazor o prebasovanosti taky slysel, ale to asi rikaj vetsinou lidi, co je v zivote neslyseli.
Pak je jeste skupina lidi, co tvrdi, ze porty i sporty prodavaji basy tam, kde nejsou, proto jsou prebasovany a spatny. Tomu se musim jenom smat - sluchatka jakozto pasivni soucastka nema vlastnosti jakyhosi zesilovace nizkych kmitoctu.
Use things, not people. Love people, not things.
peavey
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LuKoCH 22. 9. 2006 14:06

Mě se líbí ty AKG K 26 P
Má s nimi někdo zkušenosti ?
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zara 22. 9. 2006 14:25

Jedine pHp, pac je prodava. Tak se ho optej :D
Nebo zajed do Brna na Starou Osadu a poslechni si je.
zara
Junior

Odeslat příspěvekod LuKoCH 22. 9. 2006 14:33

Na Starku to mám kousek, co tam přesněji je ?
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zara 22. 9. 2006 15:56

pHp tam prodava sluchatka :D . Co ma skladem si muzes poslechnout
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... ontakt.htm
zara
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 22. 9. 2006 16:09

...jo iCans! Zatím je to trochu ve hvězdách. Oficiálně se nevozí (aspoň o tom nevím). Uvidíme teďko po Muzice a Huvelu.
Jen pozor! Českou cenu bych odhadoval min. kolem 3500! (prakticky celosvětově 129USD a něco přes 100e)
A ještě něco: nejsou úplně uzavřený.
pHp
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka