Jaké jsou KOSS KSC/75 ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Charlie77 21. 10. 2006 13:04

Ahojte, koupil jsem si SanDisk Sansu e250 a nemam doma zadny poradny sluchatka... takze bych chtel poradit, meli by bejt do 1000 kc a ne pecky... proste styl jako KOSS KSC/75 ty se mi hodne libi a asi bych do nich sel jen potrebuji źjistit jestli hraji pekne atd. :) jestli je tady nakej uzivatel tak at se pls pochlubi jake jsou... predpokladam ze budou mit hutne basy :) diky
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stefa 21. 10. 2006 13:22

Charlie77 píše:... predpokladam ze budou mit hutne basy

To bych radeji nepredpokladal. Mam sluchatka Koss Porta Pro (asi nejvyhlasenejsi sluchatka) a hutne basy NEMAJI. Maji proste basy takove, jake maji byt. Nic hutneho, prebuzeneho, slabeho... Proste realita :)
Stefa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xemiq 21. 10. 2006 13:35

Hudobny sluch je subjektivna zalezitos. A takisto aj tie hutne basy - ja si teda osobne myslim,ze porty su dost nabasovane.
Tie KSC/75 som sice nepocul,ale aj tak by som ti poradil jedine ich vyskusat v nejakom obchode,lebo kde mas istotu,ze ked ti 10 ludi povie,ze su super,ze sadnu aj tvojim usiam? Pockaj si este pripadne na nazory skusenejsich uzivatelov,ale kazdy vie,ze tuto plati ze je lepsie raz pocut,ako sto krat citat.. Ja som sa takto isto odzubal na PORTA PRO. Kazdy vravel,ze su super,zo zaciatku sa dokonca pacili aj mne,no casom mi z nich nejak vybasovela hlava a ja som si kupil PX 100..
Ale co ti mozem poradit - ak planuje nosit sluchatka dlhsie,nekupuj clip on styl,po dlhsom case z toho zacnu bolet (ak nie aj odstavat) usi....
Tot vse z mojejn subjektivity...
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 21. 10. 2006 18:16

Jak to vidím tak tu vznikne zase FlameWar.("Kossáci"X"nekossáci") Opravdu je to subjektivní záležitost, ale můžu doporučit PX100 nebo již zmíněné porta pro. Většina lidí portám vytýká přebasovanost ale nikdo třeba nevitkne Px100 to že mají docela ostré,(občas)nepříjemné výšky. ........ale NO-Flame PLS
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
OC: Athlon 3000+ 1,8GHz@2,8GHz
A? učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat.
Max Cavalera je metalový Bob Marley
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 22. 10. 2006 10:28

Já jsem člověk s KSC75. :) Mám je z Ameriky přivezené za tři stovky. :mrgreen: Každopádně s basama jsem spokojený, všeobecně se mi jejich zvuk líbí, přehrávám na iRiveru T10. Hodně dobře na nich zní Prodigy nebo SlipKnoTi. :) Jinak skvěle drží na uších, když si je umíš upevnit. Jediná nevýhoda je z blížky trochu lacinný vzhled, navíc mně se u hrany, jak je ten "ostrůvek" s nápisem Koss sedřel lak.. Ale to nic nemění na tom, že hrajou skvěle (aspoň mně stačí; jestli mi zbydou prachy, tak si k nim koupím asi ještě Porty Pro :D ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Charlie77 22. 10. 2006 13:02

no diky ze mi radite porty.. :D rad bych ale ty nestoji 1000 :( no uvidim ty PX 100 taky nevypadaj spatne.. ale nejsou to kossy takze neni dozivotni zaruka , coz take neni k zahozeni!
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 22. 10. 2006 13:22

já bych si těch pár stovek připlatil jestli chceš tak mi napiš SZ znám člověka který je prodává za 1250,- i s poštovným
Static X, Hypocrisy, In Flames, SoulFly, Sepultura,Dark Tranquility,.. 4ever :twisted:
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Legalize 22. 10. 2006 14:08

jn...ksc75 taky hodlam kupovat tak by me zajimal nazor od nekoho kdo tyto sluchatka ma :)
Legalize
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 22. 10. 2006 15:21

FaZZy píše:já bych si těch pár stovek připlatil jestli chceš tak mi napiš SZ znám člověka který je prodává za 1250,- i s poštovným /quote]
tim myslis prodava pouzite? jo a maj dostatecnou hlasitost? a pise se ze maj skladaci kontrukci, to znamena co? ze si je slozim a dam do kapsy? :D jo a nebyl by tu problem s tim ze je mi 13? jako myslim velikostne.. abych sluchatka nemel misot na usich na tvarich :mrgreen: dik
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zara 22. 10. 2006 15:24

podle me, nepozna vetsina lidi rozdil mezi porta pro a ksc 75
zara
Junior

Odeslat příspěvekod FaZZy 22. 10. 2006 15:32

ne jsou originálně zabalené a nové
skládací konstrukce znamená že se dají složit do menších rozměrů když je složím na max tak se mi vlezou do dlaně Obrázek
a to že ti je 13 bych neviděla jako problém
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Charlie77 22. 10. 2006 15:37

jo takle.. tak to je ta cena dobra nu jeste uvidim, jsem sportmen a celkem me zaujaly SPORTA PRO ... jsou udelane podobne a jsou i na sport a jsou asi za 1200 a psano je ze maj temer stejnej zvuk jak PORTY...
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Charlie77 22. 10. 2006 19:03

nevi nekdo jestli SPORTY PRO maji taky skladaci konstrukci?
Charlie77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FaZZy 22. 10. 2006 20:50

jj sporty mají skládací konstrukci
FaZZy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kuzmo 23. 10. 2006 14:22

ja by som isiel bud do KOSS Porta Pro alebo do Sennheiser PX200. Tie KSCcka sa pacili aj mne ale zvuk mi dost nevyhovoval ... to si proste treba vyskusat :)
kuzmo
Junior

Další stránka