Jaké jsou KOSS KSC/75 ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LuKoCH 23. 10. 2006 20:51

Slušné. Ale lepší než Porta ne.
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stefa 24. 10. 2006 09:04

Zadny flame, ale nic lepsiho nez Porty jsem jeste nekouril :)
Stefa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 10. 2006 17:56

Charlie77 píše:nevi nekdo jestli SPORTY PRO maji taky skladaci konstrukci?

Jo, navíc u nich můžeš i sklopit hlavový most. :wink:
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kuzmo 25. 10. 2006 13:11

mohol by mi prosim vas niekto, kto vlastni dane sluchatka, napisat, ci pri prudkych pohyboch hlavy 'neskacu' tie sluchatka na usiach a ako sa drzia? :)
kuzmo
Junior

Odeslat příspěvekod Stefa 25. 10. 2006 13:17

Mne se Porty Pro pri prudsim pohybu nehnou a to s nimi i beham. Drzi pevne diky operkam na spanku, kterym jde nastavit "pritlak".
Stefa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kuzmo 25. 10. 2006 13:18

heh diky za info ale PP mam :) ja som sa pytal na KSC/75 o ktorych je tento thread ;)
kuzmo
Junior

Odeslat příspěvekod Stefa 25. 10. 2006 13:23

Hluboce se omlouvam, ze jsem reagoval, ale mel jsem za to, ze se zde mluvilo i o Portach. Priste budu pozornejsi a prectu si nazev threadu.
Stefa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 25. 10. 2006 15:07

kuzmo píše:mohol by mi prosim vas niekto, kto vlastni dane sluchatka, napisat, ci pri prudkych pohyboch hlavy 'neskacu' tie sluchatka na usiach a ako sa drzia? :)

Vůbec neskáčou, já mám takový trik, jak si je pořádně nasadit (asi to ale nebude "kompatibilní" se všema ušima :) ). Člověk, který je má poprvé v ruce, má tendenci si je nasadit normálně ledabyle jako brýle (respektive jeden můj kámoš měl tendenci "odchlípnout" ten klip, jenže se mu ho podařilo ulomit :D , naštěstí ale šel nasadit zpátky), ale já je ještě pořádně zastrčím ve spodní oblasti ucha (kolem boltce), a drží jako přibité. 8)
ConPower
VIP uživatel

Předchozí stránka