5.1 Sluchátka ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cejdap 22. 10. 2006 18:52

Chtel bych si doprat u her a sledovani filmu prostorovy zvuk :) Jenze na bedny nemam misto kam je dat mam pc v rohu. A tak jsem pramyslel o sluchatkach s prostorovym zvukem.
Co si myslite o takovych sluchatkach ? Vyplati se nebo je to na nic ? A ktery by byly asi nejlepsi ?
Diky za rady :)
cejdap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ginnex 22. 10. 2006 19:00

No u her si asi prostorový zvuk neužijete, u sledování filmu možná ano, ale 5.1 sluchátka co mě prošli pod rukama se moc nevyrovnali normálním stereo sluchátkám. Je to něco jako 5.1 na ntb..
multimediální: Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6300, 2x2GB PC800, Leadtek 7600GT 256MB DDR3, Vista Ultimate
pracovní: Gigabyte P965-DS3, Intel P D915, 1x1GB PC800, X3100, Vista Business
přehrávač: iRiver T60 2GB
notebook: Dell Latitude D531
Ginnex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .tom 22. 10. 2006 19:09

5.1 sluchátka na hry a video? Vůbec! Myslím si, že by Vám brzo upaly uši (ani ne tak z toho "ohromujícího" výkonu, jako spíš z té dlouhodobé žátěže na uších).
Já mám PC taky v rohu a mám tady 5.1 repro od Geniusu. Mám to asi tak, že malý přední P a L se mi vešli pod LCD, center mám na LCD na také jakési poličce s knihami, Subwoofer mám hozenej v rohu pod stolem a zadní P+L jsou na skříni za mnou. toto řešení je sice takové, jakože kdyby to viděl nějaký milovník zvuku, tak omdlí, ale v mém podkrovním pokoji je to to nejlepší, co jsem zatím vymyslel.
Nespěchej, smrt je rychlejší
.tom
Kolemjdoucí