Výběr sluchátek - kvalitní poslech

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kokos 18. 11. 2006 12:59

VRAEL píše:Všeci mate zkušenosti s Kossama,tak srovnejte Porty (Sporty) s EP 630.jde mi o hlasitost a basy,pač nic jinyho nepoznam..co radši? Ty EP 630 sem v ušich měl ale kossy ne..poraďteo/quote]

vidis ja to mam presne naopak:D
is it nut? no, it is coconut!
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod kutulin 22. 11. 2006 11:49

http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=CJF_3179 znate nekdo tyto sluchatka. Hledam nejaky prumer kvality...
kutulin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LuKoCH 24. 11. 2006 16:39

Jersey píše:
Skimpy píše:pominuli doživotní záruku. Někde jsem četl, že je na objednávku Emgetonu vyrábí Koss a jsou to vlastně Koss Pro Porta jenom mají malinko změněný vzhled.n/quote]

Já zase četl, že je to jejich náhražka a že sice celkem obstojně hrají výšky a basy, ale na středech je slyšet znatelné zkreslení..
LuKoCH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 24. 11. 2006 16:42

Už jsem to zde jednou psal.. Stereo&Video 11/2006: " Vzhledem, jménem (Porta Cult) i kvalitou připomínají legendární Kossy, konkrétně model Porta Junior. Ten má shodné provedení i měniče jako naše referenční Koss Porta Pro, ale je ochuzen o možnost regulace přítlaku na uči Comfort Zone, což mi však vůbec nevadilo. Nejedná se pochopitelně o originální Koss Porta, ale o sluchátka zhotovený jako zmiňovaný originál - mírně se liší výlisky i přívodní kabel, mušle jsme nerozebírali. Zvuk je poměrně bohatý na tvrdé basy a nepostrádá ostré výšky, bohužel však má výrazněji zkreslené středy. Srovnání s originálem proto vyznívá v neprospěch značky Porta Cult a v úvahu je též třeba vzít doživotní záruku originálních Kossů,..."

Také jsem ale někde četl, že Porta Cult jsou vyrobeny firmou Koss na zakázku Emgetonu. Nevím, kde je pravda.. Ale zdá se mi to trochu přitažené za vlasy..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Lucky-x 24. 11. 2006 17:31

Ja jsem taky slysel, ze nejsou tak identicke jak se na prvni pohled zda! Navic ten CZ je opravdu dulezita vec... alespon pro mne.
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Fuck8r 24. 11. 2006 18:07

jo to jsem četl taky že jsou slabé na středy ... to raději originál už jen za 1,000,- ! to už je SUPER CENA :P ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Předchozí stránka