Hi-tech sluchátka za 51 Kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jersey II. 20. 11. 2006 23:19

Tarwas píše:hmm a to jsem měl na šišce Technics za 5tis a byl jsem unešenej jakej to má zvuk a tyhle Sennheiser HD 600 to bych nic nedělal a jenom se někde pohodlně usadil/ulehl a pár dní/týdnů poslouchal muziku... za cenu těch HD 600 si teď kupuju repraky :)//quote]

Přesně to s tím ležením/sezením mám v plánu :-) Bohužel teď nemám na adekvátní zdroj zvuku, takže to zatím ještě nebude ten pravý Highend, časem ale doladím. Co kupujete za repro?
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod misapu 20. 11. 2006 23:21

Otíkovky jsme měli taky. Kdysi na jedné vesnici na školním vejletě jsme dostali lízátko, a že máme chodit po dědině a měnit a měnit. Až jsme se dostali k Otíkovkám. Sice to nebylo nic proti tomu, že kamoš dovalil dveře od auta. Nakonec jsme ale skončili u flašky Okeny.
misapu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tarwas 20. 11. 2006 23:29

Jersey: no asi Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX na CC za 6 657,- Kč na pixmania za 4 615,-kč což je rozdíl :) nebo Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX, ale myslím, že to 5400 by měly stačit :)
Tarwas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 20. 11. 2006 23:38

Nevypadají zle. Bohužel jsem je neslyšel hrát, ale četl jsem o nich, že hrajou velmi slušně. Pak poreferujte a přeji samozřejmě spokojený poslech. BTW, nechcete raději koupit sluchátka? Mám tip za 51 Kč :-D
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Tarwas 20. 11. 2006 23:46

Sluchátka mám své (iRiver, k dnes už historickému přehrávači iRiver SlimX iMp-450), které si svou kvalitou dnes už nezadají s těmi za 51kč :) BTW nemáte někde odkaz na test(cz) na ty Z-5400 ??? googlil jsem a marně :(
Tarwas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kokos 21. 11. 2006 20:59

dam ti dobrou radu;) pokud chces za malo penez hodne basu, zajdi do tesca a kup si takove velke sluchatka znacky Tesco za cca 180kc... mam je docela dlouho a rad jepouzivam, protoze fakt hodne basujou a hrajou hlasite... navic jsou docela kvalitne udelane... za ty prachy jsem spokojeny
is it nut? no, it is coconut!
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 21. 11. 2006 21:04

:-D Přečti si prosím celou diskuzi, ale jinak moc díky za tip, hehe.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod kokos 21. 11. 2006 21:08

a jo uz to vidim;) me se to zdalo hned nejake divne... specialne od tebe:-D ale ty Tesco josu fakt dobre... pro hry idelani;)
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 21. 11. 2006 21:18

Kokosi o kolik hůř hrajou než porty :D A mají aspoň 3m kabel??? Přemýšlím o nich, měl bych opravdový Outdooráky a pak bych je zkusil připajíét na konektor od SE :mrgreen:
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 21. 11. 2006 21:23

Kousek z diskuze na http://www.mp3store.cz/prenosna-sluchat ... :komentare
Kamil (20.11.2005 0:31)

Koupil jsem ted sluchatka TESCO za 300 a hrajou uplne stejne nez ty vase slavny kosy (pozn. myšleno portaPro))/quote]

Takže tady je jasný důkaz, že portaPro je jen předražená plastová hračka :-)
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 11. 2006 21:30

a co Beyerdynamics DT 770 ? ... jsou dobrý ? ... na Hi-Fi Jazz, Rock, Metal ... ?
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kokos 21. 11. 2006 21:31

looool:D no zas tak bych to nevidel:D ale opravdu me prekvapily:-) i kdyz.. za 300kc- to je asi nejaky drazsi model... nevylucuju, ze je o cosi lepsi, nez ten muj za 180Kc a ze mozna kossy predci:D:D
kokos
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 21. 11. 2006 21:33

Hele tak já je zejtra koupim a písnu jak to hraje :wink: (ty tesko sluchátka)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vencos 21. 11. 2006 21:34

Záleží taky k čemu je používáš... Porty mají "nahoru i dolu" o 5 a 5000 Hz víc 8)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 21. 11. 2006 21:50

Fuck8r píše:a co Beyerdynamics DT 770 ? ... jsou dobrý ? ... na Hi-Fi Jazz, Rock, Metal ... ??/quote]

No tak to už trochu odbočujeme od naší cenové kategorie :D Ale DT 770 (myslím, že nyní nahrazuje edici Pro, edice nová) je velmi povedený model od Beyerdynamic. Dle mého názoru i velmi oblíbený mezi posluchači. Určitě doporučuji, sám sem po tomto modelu pokukoval, ale rozhodl jsem se pro HD 600. DT 770 jsem sice neslyšel, ale četl jsem názory uživatelů a Ti říkají, že hrají velmi povedeně, detailně a zvuk je prokleslený do nejmenších detailů (což ale já považuji spíše za zápor, pokud tedy nebudete používat adekvátní zdroj zvuku, sluchátkový zesilovač a v neposlední řadě samozřejmě výbornou nahrávku. Jsou tam totiž velmi slyšitelné nedostatky, například v nahrávce.) Prý také nabízejí oproti jiným "něco navíc". Těžko to popisovat, ale je to něco, co Vás do hudby vtáhne a umožní Vám to prožít hudbu naplno, alespoň tak to tedy popisuje jeden majitel (těžko říct, co je na tom pravdy). A myslím, že se výborně hodí na všechny hudební směry.. Jinak ale určitě doporučuji poslechnout..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Předchozí stránkaDalší stránka