Fuck8r píše:a co Beyerdynamics DT 770 ? ... jsou dobrý ? ... na Hi-Fi Jazz, Rock, Metal ... ??/quote]
No tak to už trochu odbočujeme od naší cenové kategorie

Ale DT 770 (myslím, že nyní nahrazuje edici Pro, edice nová) je velmi povedený model od Beyerdynamic. Dle mého názoru i velmi oblíbený mezi posluchači. Určitě doporučuji, sám sem po tomto modelu pokukoval, ale rozhodl jsem se pro HD 600. DT 770 jsem sice neslyšel, ale četl jsem názory uživatelů a Ti říkají, že hrají velmi povedeně, detailně a zvuk je prokleslený do nejmenších detailů (což ale já považuji spíše za zápor, pokud tedy nebudete používat adekvátní zdroj zvuku, sluchátkový zesilovač a v neposlední řadě samozřejmě výbornou nahrávku. Jsou tam totiž velmi slyšitelné nedostatky, například v nahrávce.) Prý také nabízejí oproti jiným "něco navíc". Těžko to popisovat, ale je to něco, co Vás do hudby vtáhne a umožní Vám to prožít hudbu naplno, alespoň tak to tedy popisuje jeden majitel (těžko říct, co je na tom pravdy). A myslím, že se výborně hodí na všechny hudební směry.. Jinak ale určitě doporučuji poslechnout..