Určitě by to měly být pecky do uší.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Vencos píše:Papírově mají Senny lepší rozsah, kdežto zase Kossy menší zkreslení...
Koupil bych asi Koss(nezaujatě:!:), protože Senny se mi nelíbí(Soňáky by se nedostali do výběru, jelikož jsem o nich nikde nic nenašel)n/quote]
Jersey píše:Naprosto souhlasím s gaminnem. Pokud koukáte na technické údaje, tak asi do této problematiky příliš nevidíte. Já se při výběru sluchátek snažil skloubit kvalitu zvuku se vzhledem. To jde někdy velmi těžko, jindy zae poměrně snadno. Je na každém, co preferuje. Pokud chce mít slečna sluchátka, která budou vypadat opravdu parádně a půjdou jí k barvě kabelky (samozřejmě nic ve zlém), tak si může vybírat podle vzhledu. Pokud chce ale kvalitní zvuk, je třeba sluchátka vybrat podle uší, ne podle barvy uší, ale podle toho, co a jak uši vnímají. Někomu vyhovuje více basů, jinému méně, atd. Sluchátka je třeba poslechnout a pak mezi nimi vybírat. A když natrefím na kousek, který mi vyhovuje po zvukové stránce a navíc se mi líbí i po stránce designu, jsem šťastný člověk a mám to, co jsem chtěl.p/quote]
Jersey píše:Máte pravdu, že sluchátka, která se zasouvají do ucha Vám z hygienických důvodů nedají zkusit, ale neříkejte, že nemáte ve svém okolí kamarády, kteří nepoužívají sluchátka. Pár jich určitě máte a zcela jistě všichni neposlouchají na těch samých, i když to taky není příliš hygienické, tak si myslím, že Vám je kamarád (pokud máte čisté ušibez problémů půjčí.l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků