Zdravím, ve středu jsem zakoupil MP3 přehrávač Teac MP244, který se mi funkčně docela zalíbil, bohužel jen do té doby než jsem rozbalil krabici a vypadly z ní sluchátka, která mi připadají, jako kdyby je někdo koupil na Vietnamské tržnici a které nemají ani logo výrobce tohoto přehrávače.
Připadne mi to o to podivnější, protože jsem začátkem týdne kupoval ještě další dva přehrávače této značky a sice typ MP222, kde byl popruh na pověšení přehrávače na krk a sluchátka vystupovaly z tohoto popruhu a samozřejmě všude bylo logo výrobce.
Takže jsem se rozhodl celou záležitost řešit tak, že jsem pro srovnání obě sluchátka nafotil a přes obchod, kde jsem všechny tyto přehrávače koupil, nechal přeposlat dodavateli, jehož vyjádření dorazilo dnes ve znění, jaké jsem podvědomně čekal, a to, že se jedná o jiný typ přehrávače, než jsou typy MP222, tak tam jsou i jiná sluchátka. Tuto "pohádku" bych bral, kdyby na těch sluchátkách bylo ono logo, které tam není a celkově ty sluchátka nepůsobí kvalitním dojmem na to, že MP244 by měl být lepší typ než MP222.
Byl bych velmi rád, kdyby se tu na poradně našel nějaký ochotný majitel MP244ky, který by mi mohl sluchátka tohoto přehrávače nafotit a poslat na můj mail.
Mé ICQ je: 149193101
Děkuji za pomoc