od gaminn 4. 1. 2007 17:50
[quote="Bobroněnko";Xemig: bez EQ zní plugy otřesně, pokud ti jde o hudbu a ne o "hele, moje sluchátka basí víc než ty tvoje, heeeč". Když ale na EQ vytáhneš výšky (NE stáhneš basy - je rozdíl zvuk hutný se slyšitelnýma výškama a zvuk plochý se slyšitelnýma výškama) tak jako mávnutím kouzelného proutku se poslouchat kupodivu daj. do uší se strkaj tak, že hmotu zmačkáš, vložíš do ucha a ona se v něm roztáhne (princip klasických špuntů do uší, které koupíš v lékárně). okolní prostředí to tlumí výborně (testováno za bicí soupravou, příjemně překvapily).o/quote]
Nevím, zda mluvíš o těchto Kossech nebo zobecňuješ, ale pokud tedy mluvíš obecně a říkáš, že plugy znějí otřesně, že každé plugy zdůrazňují spodní frekvence, tak se pleteš. Všechno je záležitost pouze a jenom toho kterého konkrétního typu plugů. Také s tím nasazováním to je rozdílné, já mám například plugy, které prostě stačí do ucha zasunout, žádná hmota se nemačká ani neroztahuje, ona tam vlastně ani žádná není, jde pouze o umělohmotné nastávce tvaru houby. A sedí perfektně, i perfektně tlumí.