Sluchatka AKG 412 P

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lospedros 14. 1. 2007 17:25

Co rikate na tyto sluchatka?????:
http://headphones.cz/inshop/scripts/det ... 1&level=40

zvazuji koss porta pro a ted jsem narazil na tyto..Nikde jsem se o nich moc nedocetl. Libi se mi design. Cena je taky dobra i kdyz neni hlavnim faktorem. Porty zase vedou diky zvuku, zaruce, ale odrazuje me od nich (proste vaham) ten vzhled. Prece jenom je dost oldschool....ale jinak samozrejme same pozitivni ohlasy...
Tak by me zajimala kvalita zvuku a taky zpracovani techle AKG. Jak drzi na hlave atd....
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 17:43

Vypadají skvěle jen aby tak taky hrály.... A pokud se ti nelíbí Porty můžeš skusit třeba Sennheiser PX100
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zara 14. 1. 2007 17:51

Co cekas, ze se dovis. Vsichni ti stejne doporucej porty, jenze ty se ti nelibi, tak proste kup ty AKG a je to. Kde je problem???
zara
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 17:53

Nebo Sennheiser PX100 :mrgreen:
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 14. 1. 2007 17:55

To bude asi nejaky novy model AKG, protoze kdyz ja vybiral cestovni skluchatka tak jsem je nevidel a v katalogu AKG 2006 je nemam. Proti Portam maji prilis nizkou cenu, s Portami muzes srovnat AKG K 27i, ktere mj. mam.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 17:55

AKG K 412P jsou to samé jako AKG 24P, akorát v jiném barevném provedení (pro mě méně atraktivním). Osobně jsem bohužel neměl čest je slyšet, zde se ale jeden človík ptal právě na AKG 24P http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=49 ... ht=akg+24p
AKG je velmi známý výrobce sluchátek a výrobky této firmy vynikají velmi dobrou kvalitou provedení a u dražších modelů i vynikající kvalitou zvuku. Technické údaje napovídají, že mají o něco málo větší zkreslení než portaPro, myslím, že to ale v přímém porovnání bude dosti znatelné. Navíc se portaPro nyní přibližují i cenově, takže v mých očích je jasným vítězem výrobek firmy Koss a to si troufám říci, i když jsem AKG K412P/24P neslyšel.
Naposledy upravil Jersey II. dne 14. 1. 2007 17:56, celkově upraveno 1
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod lospedros 14. 1. 2007 17:55

to zara: asi neumis moc cist mam pocit. takze znova.. zajimala by me kvalita zpracovani a zvuku....z e-obchodu se toho moc nedozvim tak jsem zkusil hodit vlnu tady...
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 17:56

Stejně si každý propaguje to svoje :)
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 14. 1. 2007 17:58

Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 17:59

xmickey píše:Stejně si každý propaguje to svoje :)-/quote]

To není pravda, bohužel.. Nikdo tu nic nepropaguje, leda tak ty.. Já jen odpovídám na dotaz AKG 412P vs. portaPro.. PortaPro mám a myslím, že k nim dokážu být velmi kritický. Ale v porovnání AKG 412P budou portaPro prostě lepší, za prvé jsem četl pár srovnání, za druhé napovídají technické parametry a za třetí může být malou (i když zavádějící) nápovědou také cena.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod lospedros 14. 1. 2007 17:59

to jersey: jj taky u me vedou porty...snazil jsem se pouze najit peknejsi (i kdyz je mi jasne ze zvukove horsi) alternativu přenosných sluchátek. taky proto jsem se ptal na kvalitu zpracovani aby se za nejakou dobu nerozsypaly :?
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod zara 14. 1. 2007 18:01

Psycho Dzerzy, aby se neozval. Poradi, i kdyz neslysel.
zara
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 18:03

pro Jersey II. : Mi je jedno jak to vidíš já jsem ti asi jen nepadl do oka. Mi prostě připadá že ses to snažil napsat tak aby si vybral KOSS Porta pro.... Ale možná jsem to jen špatně pochopil
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:03

lospedros

Přímou konkurencí portaPro jsou dost často označována Sennheiser PX100. Jak řekl xmickey, určitě je vyzkoušej. Mrkni taky sem, malinko jsem je tam postavil proti sobě a snažil jsem se nezaujatě hodnotit. http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=50 ... sc&start=0
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:04

zara píše:Psycho Dzerzy, aby se neozval. Poradi, i kdyz neslysel.

Za to ty jsi ani neslyšel, ani neporadil. Já alespoň napsal, že jsem je neslyšel a nevykřikuju tu blbé poznámky o ničem.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Další stránka