zara píše:Napis do gothicu, tam ti poradi. Tam totiz zkusenosti se sluchatama oprvadu maji. Todle je portapro forum dzerzyho dve.
Bravo.. Opravdu jsi to nyní rozlouskl. Po třetí a NAPOSLEDY zde říkám, že nikomu nic nenutím! Každý máme jiné uši a jiné preference. Když koupí AKG nebo PX100, rozhodně neřeknu, že koupil špatně. Naopak, pokud mu budou vyhovovat ze všech nejvíce a bude s nimi šťastný, budu i já rád, že tomu tak je. Já mám portaPro proto, že mi vyhovují nejvíce, nikomu je tu nenutím, jen píši v čem vidím pozitiva a kdyby sis přečetl téma Koss portaPro a Sennheiser PX100, tak i negativa! Tam jsem totiž napsal, že mají poměrně nevyrovnané kmitočtové pásmo. Doma mám mnohem lepší sluchátka než jsou portaPro a tak mám malinko porovnání a nejsou to Koss, to jen kdyby zase někdo třeba začal tvrdit, že sem Kos
edit.. A ještě pro xmickey: Pokud jsem se Tě dotkl, tak se omlouvám, to jsem v žádném případě neměl v úmyslu! Možná jsem reagoval malinko ostřeji než bylo zdrávo, ale neber to tak, že jsi mi nepadl do oka. Nerad bych, aby došlo k nedorozumění. Do oka mi nepadl jiný účastník této diskuze.