Sluchatka AKG 412 P

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:06

xmickey píše:pro Jersey II. : Mi je jedno jak to vidíš já jsem ti asi jen nepadl do oka. Mi prostě připadá že ses to snažil napsat tak aby si vybral KOSS Porta pro.... Ale možná jsem to jen špatně pochopiln/quote]

Ne, tak to určitě není. A už vůbec ne to, že jsi mi nepadl do oka, to také tak není. Tazatel říkal, že zvažuje portaPro a teď narazil na AKG, napsal jsem mu tedy to, co jsem napsal. A rozhodně jsem to nepsal tak, ať si koupí portaPro. Ať si je poslechne a porovná, pak se může rozhodnout, nikomu tu nic nenutím.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Xemiq 14. 1. 2007 18:10

hej hej,fakt kup tie AKG. Ved aj tak je to len o vyzore.. Zvuk budu mat istotne vyborny a to ze ti nejaky fanda povi ze je lepsie to jeho neznamena,ze to tak je.. Keby sa tu objavilo dajme tomu 5 ludi co by vychvalovalo do nebies AKG tak ich kupis a so zvukom by si bol spokojny a napisal by si sem pochvalne nazory (placebo efekt?)
Proste kup AKG a uvidis.. Aj tak su to podla mna najkrajsie prenosne sluchadla co som kedy videl..
Ja nemat svoje PX tak idem isto do AKG..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod lospedros 14. 1. 2007 18:12

musim se zastat jersey II.. prece jenom jsem se od neho dovedel vic nez od zara.. a necitim se nijak ovlivnovany...
btw. ted jsem se nekde docetl ze tyto AKG pusobi az prilis krehkym plastovym dojmem...takze i kdyz designove jasne vedou rozhodnu se prece jenom asi pro ty porty (to zara: ne kvuli jersey II :D) sice jsou taky samy plast ale v kombinaci s dozivotni zarukou.....
lospedros
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:14

xemig
Další "rádce" (neber to zle).. Proboha.. Neříkejte mu tu.. Kup tohle, to je nej.. A pokud byla ta narážka s tím fandou na mě, tak mě mrzí, že to tak vidíš. Já jen napsal svůj subjektivní pohled na věc.. Má rada zní, ať si je vedle sebe poslechne, pokud možno přibere i ty PX100 a SÁM se rozhodne. A to, že by to tu vychválilo x lidí, on to pak koupit a napsal jsem, že jsou super, není žádný placebo efekt. To je prostě tak, že před tím měl horší sluchátka, koupil lepší a logicky napíše, že hrají lépe.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod zara 14. 1. 2007 18:15

Napis do gothicu, tam ti poradi. Tam totiz zkusenosti se sluchatama oprvadu maji. Todle je portapro forum dzerzyho dve.
zara
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:20

zara píše:Napis do gothicu, tam ti poradi. Tam totiz zkusenosti se sluchatama oprvadu maji. Todle je portapro forum dzerzyho dve.

Bravo.. Opravdu jsi to nyní rozlouskl. Po třetí a NAPOSLEDY zde říkám, že nikomu nic nenutím! Každý máme jiné uši a jiné preference. Když koupí AKG nebo PX100, rozhodně neřeknu, že koupil špatně. Naopak, pokud mu budou vyhovovat ze všech nejvíce a bude s nimi šťastný, budu i já rád, že tomu tak je. Já mám portaPro proto, že mi vyhovují nejvíce, nikomu je tu nenutím, jen píši v čem vidím pozitiva a kdyby sis přečetl téma Koss portaPro a Sennheiser PX100, tak i negativa! Tam jsem totiž napsal, že mají poměrně nevyrovnané kmitočtové pásmo. Doma mám mnohem lepší sluchátka než jsou portaPro a tak mám malinko porovnání a nejsou to Koss, to jen kdyby zase někdo třeba začal tvrdit, že sem Kos :mrgreen:

edit.. A ještě pro xmickey: Pokud jsem se Tě dotkl, tak se omlouvám, to jsem v žádném případě neměl v úmyslu! Možná jsem reagoval malinko ostřeji než bylo zdrávo, ale neber to tak, že jsi mi nepadl do oka. Nerad bych, aby došlo k nedorozumění. Do oka mi nepadl jiný účastník této diskuze.
Naposledy upravil Jersey II. dne 14. 1. 2007 22:42, celkově upraveno 2
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod ethano 14. 1. 2007 18:23

Já když jsem si kupoval sluchátka, docela mi pomohly tyhle stránky: http://www.headphone.com/products/headphones/all-headphones/

Btw. to pětibodové hodnocení, co tam mají, je samozřejmě poměr cena/výkon.
ethano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 18:30

Jersey II. píše:edit.. A ještě pro xmickey: Pokud jsem se Tě dotkl, tak se omlouvám, to jsem v žádném případě neměl v úmyslu! Možná jsem reagoval malinko ostřeji než bylo zdrávo, ale neber to tak, že jsi mi nepadl do oka. Nerad bych, aby nedošlo k nedorozumění. Do oka mi nepadl jiný účastník této diskuze.
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 18:32

ethano píše:Já když jsem si kupoval sluchátka, docela mi pomohly tyhle stránky: kurl]http://www.headphone.com/products/headphones/all-headphones/[/url]

Btw. to pětibodové hodnocení, co tam mají, je samozřejmě poměr cena/výkon.//quote]

Dobrá stránka... Jen jsem to otevřel a už vidím jak u Sennheiserů MX350 píšou "A good earbud for the kids." :mrgreen: To už je fakt moc
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:33

xmickey
Nebudem tu dělat OT, pokud máš opravdu takový pocit, tak mě to mrzí a budu se snažit chovat ohleduplněji, i když až na dnešek nemám pocit, že bych do Tebe "nějak šel".
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 18:40

xmickey píše:Dobrá stránka... Jen jsem to otevřel a už vidím jak u Sennheiserů MX350 píšou "A good earbud for the kids." :mrgreen: To už je fakt moc /quote]

Jen si malinko dovolím poopravit, to píšou u MX300..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod xmickey 14. 1. 2007 18:43

No jo pořád.. Taky se jednou spletu
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ethano 14. 1. 2007 18:53

Jersey II. píše:
xmickey píše:Dobrá stránka... Jen jsem to otevřel a už vidím jak u Sennheiserů MX350 píšou "A good earbud for the kids." :mrgreen: To už je fakt moc /quote]
Jen si malinko dovolím poopravit, to píšou u MX300..0/quote]

Ty MX300 (nebo nějaká jejich OEM verze) se dávají často k MP3 přehrávačům. Pokud si dobře pamatuju, tak nehrály zas tak hrozně, jak bych od špuntů, co se dávaj zadara k přehrávači, čekal. Ale vůbec mě nedržely v uších, tak jsem je někomu daroval.

Co se týká Koss Porta Pro vs. Sennheiser PX100, tak mám pocit, že ty Senny mají o něco vyváženější zvuk, ale poslouchám stejně ty Porty, hlavně proto, že si nádherně vymýšlejí basy - a mě se to tak prostě líbí :) Ty AKGčka jsem neslyšel, ale úplně špatný asi nebudou...
ethano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xemiq 14. 1. 2007 18:54

ne ne jersy,nic proti tebe..
ja nic proti nikomu,ja len ze nema ceny podla mna riesit a pocuvat rady niekoho,kto ich nema..
Viem,ze sa nechce odzebat a kupit blbost,ale sluchatka v tejto cenovej kategorii niesu ziadne audiofilske prdy co treba zvazit kupu.. Tu je to viacmenej o zvyku a o pohodli.. A to co ti sluchatka zahraju (prebasovanost a pod.) si pohode upravis pomocou eq..
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 14. 1. 2007 21:55

xemig
Já s tím tak úplně nemůžu souhlasit. Pravdu máš v tom, že to nejsou žádná audiofilská sluchátka, ale rozdíly mezi nimi jsou značné. Vem si jen třeba Koss portaPro a Sennheiser PX100. Celkově odlišné reprodukce zvuku, co je ale blíž pravdě? Jak jsem několikrát řekl, u sluchátek této cenové kategorie je spousta kompromisů, já hledal ty, co jich mají Z MÉHO pohledu nejméně a pro mě jsou to portaPro. Pokud to pro někoho budou třeba zmiňovaná AKG, proč ne. Já ale nikoho nevodil za nos a rovnou jsem řekl, že jsem je neslyšel. Mohl jsem si tu vymýšlet, jak v přímém porovnání naprosto s portaPro neobstály a že portaPro jsou "nejlepší na světě", ale já to neudělal! Nemám k tomu důvod, jasně uvádím, že jsem je neslyšel a odkazuju se na uši jiných, kteří tvrdí, že hudbu reprodukují hůře než portaPro. Ale AKG jsou v jiné cenové kategorii! Za ty peníze to opravdu může být skvělý zvuk. Záleží jen na úhlu pohledu každého z nás. Nechci tu nikoho urážet a už vůbec se tu nějak vychloubat, prostě jsem se jen snažil tazateli pomoci. Mrzí mě, že to asi vidíte jinak..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Předchozí stránkaDalší stránka