rozdíl koss porta pro a emgeton porta pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod standa.66 15. 1. 2007 07:25

ahoj,nemáte někdo vyzkoušeno jaký je rozdíl v kvalitě zvuku těchto sluchátek,koupila jsem si emgeton porta pro a zvuk se mi zdá výborný,zajímalo by mě zda koss porta pro hrají ještě lépe,nebo rozdíl není tak markantní.
děkuju
stáňa
standa.66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmickey 15. 1. 2007 07:30

Nemyslíš náhodou tyhle ?
http://portapro.info/?id=cult
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 15. 1. 2007 08:16

údajně to prý není ono... jak posez na hlavě tak zvuk ;-) ... ale rozhodně špatně nehrají
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod ananta 15. 1. 2007 08:58

Koss Porta Pro budou už jen ke své ceně v porovnání s Emgeton erzí zcela určitě hrál lepe, nehledě na lepší zpracování. O záruce se nemusíme ani bavit, tam je Koss na vrcholu možného :wink:
ananta

Odeslat příspěvekod kromec 15. 1. 2007 09:08

Jsem dlouholetym vlastnikem KOSS PORTA PRO a ted na vanoce jsem dostal emgeto E3 CULT se sluchatky PORTA PRO.(jezisek to poplet)
Bohuzel mam original porty v servise ,takze nemuzu srovnat primo. CULT hraji o trochu hure (hlavne stredy), typnul bych si ze jsou tam pouzity menice z KOSS SPORTA PRO.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 15. 1. 2007 10:29

myslim ze jsem nekde cetl ze i na ty porta cult je dana dozivotni zaruka... ale ruku do ohne bych za to nedal

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod kromec 15. 1. 2007 10:32

Neni na ne dozivotni zaruka, ptal jsem se v servise.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 15. 1. 2007 11:21

ok... diky za info

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Wr41tH 15. 1. 2007 19:39

Mno takze Porta Cult nehraju zle, ale fakt to neni ono a hraju o poznanie horsie ako klasicke porty ... Poznat to hlavne v stredoch, ale aj an basoch ktorych je na port dost, a tu mi chybaju ... (vec zvyku)
Wr41tH
Junior

Odeslat příspěvekod standa.66 16. 1. 2007 20:40

k záruce těch emgetonů-sice jsem se prodejce neptala ,jestli mají doživotní záruku,ale je to napsáno v letáčku ,který je u sluchátek přiložen,princip stejný jako u kossek vždy u reklamace se platí paušál 200Kč.
Jinak těd mají ty emgeton porta pro v datartu za 490kč.
standa.66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wr41tH 17. 1. 2007 18:28

Blbost, tie Culty nemaju dozivotnu zaruku ...
Wr41tH
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 17. 1. 2007 18:51

no ja ti nevim... ale prodejce na mp3store taky psal ze na je dozivotni zaruka...

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Wr41tH 17. 1. 2007 19:26

Hej, keby na ne bola dozivotna zaruka, nebolo by to napisane na kazdej stranke tak ako o vsetkych kossoch ? ... Hmm, ja ich mam doma, predavaca som sa sice nepytal, ale nikde to v navode, ani v zarucaku nepisu ...
Wr41tH
Junior

Odeslat příspěvekod mihaal 18. 1. 2007 17:54

Tady jsou moje zkusenosti s Emgeton Porta Culty - behem 14 dnu se odporoucely jiz druha sluchatka. Prvni, ktere byly soucasti baleni u Emgetonu X3, odesly behem 5hodin hrani (vadny konektor u vstupu do pristroje, asi spatne spajene, behem poslechu zacly "chrchlat"), byly mi vymeneny za nove, ty vydrzely cca 15 hodin nez prestalo hrat leve sluchatko. Troufam si tvrdit, ze myma rukama to nebude, hlasitost poslechu 5z30.
mihaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 18. 1. 2007 18:07

tohle je spis nahoda a zakon schvalnosti nez cokoli jineho :-)

Lucky-x
portaProfesionál

Další stránka