rozdíl koss porta pro a emgeton porta pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mihaal 19. 1. 2007 11:29

Tak jsem byl sluchatka podruhe vymenit (primo v autorizovanem servisu Emgetonu a iAudia), a tam se pri te prilezitosti dozvedel, ze "nase vedeni (asi Emgetonu nebo koho) se nepohodlo s vedenim Kossu a oni nam delaji schvalnosti, posilaji spatne a nefungujici serie sluchatek - spatne je pajeji atd." - to mi tam ten clovek primo rekl...mezi tim mi daval novy sluchatka, vybaloval je primo z krabice a az druhy byly funkcni...takze zaver o kvalite techto sluchatek necht si udela kazdy sam...
mihaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 11:34

Prosimte nech toho! Co je tohle za blbosti? Tohle se stat tak emgeton okamzite zaluje koss :( :( bože
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod mihaal 19. 1. 2007 11:39

co jsem se dozvedel, to jsem sem napsal :x :x
mihaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 12:45

No pripada mi to dost pritazene za vlasy... a jen tak pro zajimavost kde ti tohle rekli?

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod mihaal 19. 1. 2007 13:06

jak pisu vyse - v autorizovany prodejne/servise Emgetonu a iAudia na Praze 2, ulice Naplavni....Emgetony (prehravace) mam doma dva (E2, ted novou X3) a s obema maximalni spokojenost...jenom ty sluchatka me stvou, nemam zadnej zajem na tom, sirit tu nepravdy a lzi
mihaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 19. 1. 2007 13:15

Mně se to zdá malinko divné. Kdyby tedy Koss škodil Emgetonu tak, že by jim posílal poškozená sluchátka, tak by logicky škodil i sám sobě. Tomu se nechce věřit..

mihaal: Tím ale nechci říct, že lžeš..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 13:35

no tohle se mi nechce verit... na tebe udelali v tom servise nejakou habaduru a ty jsi jim na to skocil evidentne ;-)

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Jersey II. 19. 1. 2007 13:53

No taky mi to tak připadá.. Aby nepadlo špatné světlo na ně (Emgeton), raději to svedli na někoho jiného, v tomto případě Koss.. Nevidím jediný důvod, proč by to Koss mělo dělat. Kdyby se vedení obou firem nepohodlo, tak by zřejmě vypověděli smlouvu. Pokud by by odstouepní od smlouvy nebylo možné, tak by přece Koss nezačal dodávat poškozená sluchátka. Emgeton Kossu musí za dodávku sluchátek nepochybně platit, kdo z Vás by někomu platil za nefunkční věci? Nehledě na to, že pokud by Koss dodával nefukční sluchátka, Emgeton, by je vracel zpět Kossu. Nakonec by na tom prodělal jedině Koss, přece tam nejsou hlupáci.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod mihaal 19. 1. 2007 14:15

To jestli mi rikaj pravdu nebo ne, to posoudit nemuzu. Samozrejme, ze vase argumenty jsou zcela pochopitelne a maji hlavu a patu...pak ale nevim, proc v tom servise kecaj....kazdopadne sluchatka vzdy vymeni bez reci, coz je to hlavni
mihaal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 19. 1. 2007 14:29

ja myslim ze muzes... rozhodne jsi me prekvapil tim ze tomu veris a pak to tu jeste prezentujes...

mohlo to byt presne tak ze chteli zastrit svou vlastni neschopnost... a udelali to na ukor firmy koss

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod jonathanio 24. 1. 2007 05:55

SK - AKO FUNGUJE DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA
Slúchadlá Emgeton PortaCULT Vám budú za paušálny poplatok 270 Sk vždy uvedené do pôvodného stavu, nehľadiac na to, ako došlo k ich poškodeniu.
Príklad: Slúchadlá máte piaty rok, kábel je už nalomený, náušné návleky predraté a hlavový most je prasknutý. Pošlete slúchadlá do servisného strediska EMGETON, kde Vám vymenia náušné návleky, kábel a prasknutú časť. Za tento servis zaplatíte paušálnu čiastku 270 Sk. V prípade, že pre daný model už nie sú dostupné náhradné diely, dostanete slúchadlá nové podobné či porovnateľné. Po nejakom čase môžete všetko zopakovať. Zákonná záruka platí 2 roky odo dňa zakúpenia. Pri reklamácií Ste povinní predložiť záručný list. Oprava sa prevádza bezplatne až na prípady napr. mechanického, úmyselného poškodenia alebo poškodenia z nedbalosti. Ak posielate slúchadlá v zákonnej záruke poštou, spätné doručenie a opravu neplatíte.
Doživotná záruka má neobmedzenú platnosť. Manipulačný poplatok 270 Sk hradíte vždy pri akejkoľvek oprave. Ak teda nemáte žiadny doklad, platíte pochopiteľne 270 Sk. Nikto nebude zisťovať, ako k poškodeniu došlo, stačí iba doručiť rozbité slúchadlá. Ak sa rozbijú slúchadlá opäť, stačí znova zaplatiť poplatok a slúchadlá môžete používať ďalej.
Slúchadiel EMGETON PortaCULT sa skrátka celý život nezbavíte. Ak posielate slúchadlá poštou, spätné doručenie sa hradí formou dobierky. Poštovné, balné činí 175 Sk. A posielate slúchadlá poštou, do zásielky je potrebné priložiť sprievodný list s Vašou presnou adresou, popisom závady a telefónnym číslom pre potreby dopravcu pre spätnom doručení. Bez telefónneho čísla nie je možné zásielku poslať späť

Servisné centrum pre ČR a SR: Bell Technology spol. s r.o., Náplavní 3/2012, 120 00 Praha 2, Česká republika Tel.: +420 224 916 395, Mobil: +420 724 284 477, E-mail: servis@emgeton.comr/quote]

mimochodem, info o dozivotni zaruce mate uvedeno hned na krabici od sluchatek :)
jonathanio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jaem 24. 1. 2007 10:28

Tak som sa na tie sluchatka pozrel, popocuval a kedze originalne porty pro mam uz niekolko rokov, musim skonstatovat, ze emgetony su len lacna napodobenina. Ved co aj cakat za tretinu ceny, ze? Je to ako ked si u cinana kupite "znackove" oblecenie znacky Puna, Mike, ci Adiads. Ak sa vytesujete "dozivotnou zarukou", tak je to len marketingovy tah - manipulacny poplatok 270,- Sk ( koss ma 200.-Sk) plne pokryje vymenu kus za kus.
Carpe diem
HP Compaq nx5000, HP Compaq nx9420, iPaq rx3715
Jaem
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 1. 2007 12:54

myslíš, že u skutečné výrobní ceny dejme tomu Porta PRO je to jinak? Že těch 200,- Sk není jejich skutečná cena? :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 24. 1. 2007 12:57

Jenže tam se musí zaplatit ta technologie a výzkum. Samozřejmě, že za ta létá už se musela zaplatit x-krát (proto také cena portaPro dost klesla). Jinak je jasné, že nyní ty náklady na výrobu budou celkem nulové, ale tak to prostě v dnešní době chodí.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Lolita 24. 1. 2007 15:15

Zajimavy a ja bych si logicky a najivne myslel, ze se budou delat uplne ze setejnejch soucastek co ma koss uz nakoupeny z ciny za dobrou cenu jen se na ne da jina nalepka.
Lolita
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka