zivjo

Urcite. Ale sam seba sa pytam, ci mam taky sluch, ze to viem rozoznat. Fakt som v zivote nebol v nejakej specializovanej predajni, kde by som si mohol vyskusat trebars 10 sluchatok a nikto by tam na mna nezazeral, keby som z tade odisiel.
Pozeral som tu na fore topic, posluchove studia. V Prahe a celkovo v CR je toho namraky. Na Slovensku je co som videl len nejake jedno v BA. Myslim, ze toto je hlavny problem ludi, ked idu cosi kupovat - nemaju velmi kde poskusat bez toho, aby si nepripadali, ze otravuju predavaca. Osobne som to zazil nedavno, ked som chcel v NAY, aby mi pustil repraky. Uz len pripojenie CD prehravaca bolo pre obsluhu obtazujuce. Nakoniec som si vypocul, co so pocul sa mi na moje poziadavky pozdavalo a kupil som. Ale buh vi - mozno, keby mam moznost vystriedat napr. 5 typov bedni a 5 typov receiverov - mozno sa rozhodnem inak.
Toto povazujem za hlavny dovod, preco ludia kupuju to, co kupuju. Pristup predavacov a firiem na Slovensku - kup a chod do *****. Mne by sa pacilo, keby niekde pridem, poviem, mam tolkoho penazi, chcem za to co najlepsie, mam cca takuto predstavu - poradte mi nieco. Ale to je len moje zbozne zelanie. Potom uz len nasleduje internet - popytat sa a zvolit rozumnu strednu cestu. Preto si vazim kazdeho prispevku, ktory mi na tomto fore pomoze pri spravnom rozhodovani sa pri kupe elektroniky