Iriver sluchátka u přehrávače Iriver T10 2GB

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod .: Dave :. 7. 2. 2007 19:23

Dobrý den přeji. Prosím vás, nevíte někdo přesné typové označení sluchátek(pecek) dodávaných k přehrávači zmíněnému výše?...byl jsem s nimi nadmíru spokojen, ale po menší nehodě mi hraje s nižší hlasitostí a nevýrazným bassovým efektem levé sluchátko :cry: . Rád bych si koupil úplně stejné...děkuji za radu(y).

//christian: přesun do sekce Audio
.: Dave :.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 7. 2. 2007 21:03

Dobrý den, bohužel asi neporadím, tak jak byste si přál, ale myslím, že to nebude schopen říci nikdo. Tento přehrávač nevlastním, ale domnívám se, že sluchátka budou nějaká OEM a nebudou mít žádné označení (vyveďte mě z omylu, jestli to tak není). Pokud ale máte přehrávač v záruce, zkusil bych sluchátka reklamovat v opačném případě asi nezbyde nic jiného než koupit jiná.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Koblih 7. 2. 2007 21:38

Jo presne tak,jsou to s nejvetsi pravdepodobnosti OEM Sennheiser mx350. Sice jinak vypadaji a maji asymetricky kabel,ale zvukove by na tom mely byt stejne.
N97 mini > Samsung galaxy mini > Samsung galaxy ace 2 > Galaxy S4 mini
Fabia I Combi Elegance 1.4 16V 74kW
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 8. 2. 2007 09:02

Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod .: Dave :. 8. 2. 2007 22:33

Zdravím,
musím Vás tedy vyvést z omylu pane moderátor "Jersey II." Pravdu má jistě "Lucky-x", ale nevím, která z nich(chci ta samá, identická, která jsem používal donedávna) to jsou. Jsou si dost podobné, akorát cena je odlišná. Jsem vám všem vděčen za odpovědi a doufám, že se to ještě upřesní :wink:
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 9. 2. 2007 09:08

Napište si na zastoupení do iRiveru... jsou docela ochotní myslím, že by Vám to mohli zjistit přesně.

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod .: Dave :. 9. 2. 2007 10:23

Již jsem jim napsal. Odpověď:"Aktuálně nabízíme náhradní sluchátka pod označením IAC 104/105 (104 mají
kratší kabel). Jejich cena je 499,- s DPH. Jsou skladem."...teď by mne zajímalo, jaká je délka toho kabele u těchto sluchátek :)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 9. 2. 2007 10:54

Ani moderátor není neomylný :-( ... Jinak co jsem nalezl na internetu, měl by ten "kratší kabel" měřit 1,1m (myslím, že to bude spíše 1,2m, to je běžnější).. Ten "delší" tipuji na 1,5m.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod .: Dave :. 9. 2. 2007 16:04

Však já Vám to nezazlívám :) Jsem rád za každou odpověď :wink: Teď jste mi zrovna pomohl. Kabel sluchátek co mám měří 1,3m, tak doufám, že to jsou ty 104. Přeci jen 1,3m je blíže 1,2m, než 1,5m :) Delší by byl už příliš dlouhý. Díky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 9. 2. 2007 16:23

prave jsem meril ty svoje a mají opravdu 1,1m :-)

Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod .: Dave :. 9. 2. 2007 16:55

Začínám být lehce zmaten :-/ . Svá sluchátka jsem měřil od konektoru(vyjma kontaktní plochy konektoru) až po místo, kde kabel vstupuje do sluchátek a naměřil jsem zhruba 1.3m. Počítám, že "Lucky-x" má sluchátka od jiného výrobce a jiného typu, než jsou "iriver IAC 104/105" nebo má stejného výrobce a typ, ale je to kratší varianta, tudíž "iriver IAC 104". Pokud platí druhá možnost, tak si budu moci být jist, jaképak to mám vlastně sluchátka :) :wink:
Kolemjdoucí