slavné SE špunty HPM-70

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jack kingmaster 27. 3. 2007 16:31

máte nějake zkušenosti?? KVALITA ? a zvukové vlastnosti ? nebot budu kupovat W 810i a pořád se chlubí že jsou tam přibalené špičkové !! sluchatka..dikes za každy nazor.. :|
MB: gigabyte M52LS3,CPU:AMD Athlon 64X2 EE 4400+,RAM A-data Vitesta extreme X512MB 800mhz,GPU ATi RADEON X1550 512MB,Zdroj Fortron 350W
chlazení case: nanoxia FX 80X80>ted Noctua 80X80 1300ot/min.
jack kingmaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mattiash_king 27. 3. 2007 18:11

Pokracuj na mobilmanii -> tu
LG Optimus Sol E730
mattiash_king
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 3. 2007 18:28

w810 už mám asi 3/4 roku. Sluchátka jsou super, ale spíš zvukový výstup z mobilu je nic moc....trošku šumí. Nejlíp uděláš když zajdeš do obchodu a sám vyzkoušíš...
Oops!
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 27. 3. 2007 19:33

Neviem ako to je teraz, ale ja som si kupoval HPM-70 par dni po uvedeni na trh... Kvalita zvuku porovnatelna so Sony MDR-EX71SL, ale spracovanie velmi zle... Kabel ja citlivy na teplo, velmi lahko sa lame... Mne casom odisli obe sluchatka a aj sa mi zlomil kabel pri mikrofone... Zvuk je na sluchatka za takuto cenu nadstandartny, no spracovanie podpriemerne... (neviem co sa vsetko zmenilo, moje sluchatka budu mat 2 roky) V kombinacii s telefonom hraju velmi dobre, no pri tichych pasazach a v tichom prostredi (v noci napriklad) je na pozadi citit sum, no to nie je chybou sluchatok...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mattiash_king 27. 3. 2007 20:08

Ja som radsej zvolil toto, sice to nie je original, ale mne to staci.
Link - http://www.cpa.cz/?Lang=3 , a je to v novinkach 13.3.2007 ako ERIC K750i HF SADA+REDUKCIA 3, 5mm JACK

Obrázek

Nazory ku originalom si precitaj v linku co som napisal v 2 prispevku, mal som ich na usiach(z w810 aj w800-to neviem ci su tiez HPM-70) - moj nazor zbytocne velke basy, no pohodlne v usiach, tie original HF z K750i z tych ma bolia usi, s tymito okolity ruch zmizne.
LG Optimus Sol E730
mattiash_king
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 27. 3. 2007 21:16

když se připojí na obstojný přehrávač, hrajou celkem slušně, na EP - 630 ale nemaj a výš (Plug, CX300) se bavit nebudem. Na mojí motorole jsem z toho něco solidního taky vykouzlil, na K750i to stálo za houbičky.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior