Zdravím, docela by mě zajímalo, proč mají některá sluchátka asymetrický kabel, v čem je jeho výhoda, proč se to vůbec dělá, ... Pro mě osobně je asymetrickej kabel dost nepochopitelnej, hlavně mi to docela vadí při nošení. Tak pokud by mi někdo dokázal objasnit tuto záhadu, byl bych velmi rád.
A předem se omlouvám pokud už to tady někde je, ale v tom kvantu témat se mi to nechce hledat.
je to jednoduchy. Jedno sluchatko do ucha, prehodit za hlavou a do druhyho ucha.
"vyhoda" je v tom ze ti kabel visi ze strany.
Pouziva se to hlavne u handsfree apod.
(Buh vi proc)
Ja mam radsej takyto kabel, proste mozem mat sluchatka stale okolo krku, nepadaju... Taktiez ked mam len jedno sluchatko v uchu, lave, tak mi to tak netaha ucho ako keby som prave sluchatko nemal okolo krku.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Prý je to pohodlnější. mám k dispozici obojí a vyhovuje mi více symetrie, hlavně proto, že jsem zvyklý nosit kabel za zády (jednou jsem cvičil a bicí a měl ho před sebou, a málem ho přerval, páč sem se do něj zamotal). mno a když je kabel za zády a sluchátka blembaj na triku, nic nikam nepadá.