Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
S-Tony píše:Když se pak začaly prodávat první Walkmany s otevřenými sluchátky, tak to byla pro mně muka. Zjískal jsme na ně averzi.Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Ještě mi tu leží KOSS UR29, ale ta se nepoužívají, protože jim neustále praskají úchyty sluchátek. Reklamaci neuznali a posílat je pořád na opravu se nevyplatí. /quote]
S-Tony píše:Já ty vaše Koss Porta pro slyšel a oproti těm uzavřeným obecně tedy nic moc. A zorvna Jazz si tedy na nich nedovedu představit vůbec.
Otevřené sluchátka jsou tak možná na nějaký popík do vlaku. Ale na kvalitní poslech pro náročného posluchače ani náhodou.s/quote]
Otevřené sluchátka jsou tak možná na nějaký popík do vlaku. Ale na kvalitní poslech pro náročného posluchače ani náhodou. /quote]
Jersey II. píše:Ta "lepší" sluchátka poměrně slušně dokaží přednést např. zpěváka před Tvoji hlavu. Pokud zavřeš oči, vytvoří se jakýsi prostor, sice úzký, ale je zřetelný, po otevření očí se "rozbije".. Některé nahrávky (nemám teď na mysli speciální binaurální) jsou nahrané z poslechu třetí osoby a prosto je ještě znatelnější, setkal jsem se s tím často u muzikálů.
http://www.zama.cz/zesilovace/zesilovace.htm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků