Ahoj,
mam zaujem o kupu sluchadiel KOSS PORTA PRO, na webe som nasiel slovensky internetovy obchod, ktory ich ponuka za cenu 1490 SK!
ALE:
na nete som sa docital, ze su v priprave opatrenia, ze pokial sa nepredlozi doklad od zaregistrovaneho odberatela /normalny kamenny obchod s normalnou cenou okolo 2300 SK/ bude sice poskytnuty servis pri poskodeni (dozivotna zaruka), ale za vysoky poplatok, cize nie za terajsich 200sk ale az za nejakych 900 Sk!!!
ten uvedeny internet.obchod ma ale v zarucnych podmienkach uvedene, ze za manipulacny poplatok 200 SK sa da uplatnit dozivotna zaruka.
Tak ako to teda je?
Nerad by som kvoli nizsej cene sluchadiel prisiel o tu dozivotnu zaruku v cene 200 SK! Clovek nikdy nevie a ak natrafim na kazove sluchadla, preplatil by som...
Mate s tym dakto skusenosti?
Netyka sa to pripravovane zvysenie poplatku za dozivotnu zaruku KOSS (z 200 na 900 SK) pre tych, ktory nemaju k sluchadlam doklad, ze kupovali sluchadla na Slovensku?
Ked som kupoval moje sluchadla KOSS Plug za nejakych 1500 SK, tak v USA stali cca. 10$!!! Chapem, ze ked si ich clovek kupi v USA, tak je "vychcanost" pozadovat na Slovensku dozivotnu zaruku za 200 SK.
Ale ked si kupim tie nove Porta Pro v slovenskom internet. obchode za SKK, akurat za akciovu cenu, preco by som mal stratit dozivotnu zaruku v cene 200SKK?
Vysvetli mi to dakto?
Dakujem.