modry.neon píše:Mam Koss Porta pro ale zacina mi vadit, ze ty to sluchatka a strasne moc lidi. Tak zvazuju za co je vymenit ale mic me nenapada. Muzete mi poradit? Spunty nechcu! dik
Clovece mam stejny poocit jako ty... ja jsem je ve svem okoli doporucil komu jsem mohl a ted to vypada tak ze ja a dva kamosi se kteryma jezdim do skoly si sedneme do busu nasadime porty a valime hudbu do hlavy. Si rikam ze nas ty lidi musi mit za totalni jatra kdyz sedi tri lidi se stejnejma sluchatkama vedle sebe.
Ale to ze ty sluchatka ma hodne lidi plati spis pro Prahu jinde se s nima zase tak moc nesetkavam. Ono je to ted mozna otrava, ale pp jsou stylovka a ja myslim, ze u nich stejne zustane jen ten kdo k nim ma vztah. Tenhle boom ma pocatek jen v tom ze sli ceny dolu... a mozna ze az obycejne posluchace pp omrzi a vrati se ke svym peckam bude situace stejna jako pred tim.
Ty AKG me taky lakaji, ale rozhodne bych si je nekupoval proto, ze porty ma hodne lidi. Porty vzdy meli a maji neco co jina sluchatka tak nejak nemaji a to prameni v dlouhe historii... Ja byt na tvem miste tak se na to vykaslu. Uvidis ze casem spoustu lidi ty porty prestanou bavit. Protoze je nosi jen kvuli tomu aby je meli a to ze maji takovy zvuk jaky maji je vlastne ani nezajima a navic je stve ze jsou vetsi nez ty pecky na ktere byli zvyklí. Možná se pletu možná ne, každopádně tak to vidím já.