vymena Porta pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod modry.neon 22. 5. 2007 15:58

Mam Koss Porta pro ale zacina mi vadit, ze ty to sluchatka a strasne moc lidi. Tak zvazuju za co je vymenit ale mic me nenapada. Muzete mi poradit? Spunty nechcu! dik
MDA Vario + 2gb Kingston miniSD
Nokia 6260 + Kingston 512 mb
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 22. 5. 2007 16:13

o jaka sluchatka by melo jit? Sennheiser PX100, nejaka AKG?
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod modry.neon 22. 5. 2007 16:16

neco ve stylu jako je porta pro, nejlip taky skladaci a podobny zvuk, proste neco jako porta pro ale na tak komercni nebo tak
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 22. 5. 2007 16:21

AKG K 27i, skladaci jsou, jsou uzavrena, basovejsi nez porty. Sesmolil jsem tu recenzi, hledej.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod modry.neon 22. 5. 2007 16:31

ty vypadaji schopne, presctu recenzi a uvidime.... jeste nejaké navrhy?
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 22. 5. 2007 16:35

Je to trochu OT, ale zrovna u sluchátek bych tuto "tuctovost" neřešil. Pokud ale mám odpovědět na otázku - co třeba Sporta Pro? :) Nebo moje KSC75 taky nevídám zrovna na každém kroku, i když je pravda, že zvukově jsou na tom o vous hůř než Porty.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod modry.neon 22. 5. 2007 17:34

sporta pro mam taky, respektive ted je nosi pritelkyne. Ale libi se mi i Sennheiser PX100 tak nevim
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod zivjo 23. 5. 2007 16:46

Mě celkem zaujaly tyhle Audio-Technica ATH-ES5 SV.Trochu dražší,ale designově velmi povedené,uzavřené apodle tohoto testu srovnatelné zvukově s PX100 http://cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm

//Jersey II.: Odkazy prosím vkládejte mezi tagy [url]. Opraveno
zivjo
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 23. 5. 2007 19:04

Spolehat se na hodnoceni nekoho jineho neni nejlepsi, protoze kazdy vnima zvuk jinak, napriklad v te tabulce jsou AKG K27i a maji v podstate mizerne hodnoceni, ja je vlastnim a samozrejme maji perfektni zvuk :D Tata je na zvuk narocny (ze sluchatek ma K701, Hearo 888) a K27i se mu zdaly dobre.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod modry.neon 24. 5. 2007 13:52

Zajimave to hodnoceni. Ale ze vsim urcite nesouhlasim....
MSI Megaplayer 536 4gb
Koss PortaPro
modry.neon
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky-x 26. 5. 2007 12:50

modry.neon píše:Mam Koss Porta pro ale zacina mi vadit, ze ty to sluchatka a strasne moc lidi. Tak zvazuju za co je vymenit ale mic me nenapada. Muzete mi poradit? Spunty nechcu! dik

Clovece mam stejny poocit jako ty... ja jsem je ve svem okoli doporucil komu jsem mohl a ted to vypada tak ze ja a dva kamosi se kteryma jezdim do skoly si sedneme do busu nasadime porty a valime hudbu do hlavy. Si rikam ze nas ty lidi musi mit za totalni jatra kdyz sedi tri lidi se stejnejma sluchatkama vedle sebe. :mrgreen:

Ale to ze ty sluchatka ma hodne lidi plati spis pro Prahu jinde se s nima zase tak moc nesetkavam. Ono je to ted mozna otrava, ale pp jsou stylovka a ja myslim, ze u nich stejne zustane jen ten kdo k nim ma vztah. Tenhle boom ma pocatek jen v tom ze sli ceny dolu... a mozna ze az obycejne posluchace pp omrzi a vrati se ke svym peckam bude situace stejna jako pred tim. :-)

Ty AKG me taky lakaji, ale rozhodne bych si je nekupoval proto, ze porty ma hodne lidi. Porty vzdy meli a maji neco co jina sluchatka tak nejak nemaji a to prameni v dlouhe historii... Ja byt na tvem miste tak se na to vykaslu. Uvidis ze casem spoustu lidi ty porty prestanou bavit. Protoze je nosi jen kvuli tomu aby je meli a to ze maji takovy zvuk jaky maji je vlastne ani nezajima a navic je stve ze jsou vetsi nez ty pecky na ktere byli zvyklí. Možná se pletu možná ne, každopádně tak to vidím já.
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
portaProfesionál

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 27. 5. 2007 16:08

no mě to vadí taky, ale Porty si rozhodně nechám, jsou prostě nej. Jen uvažuju o tom, jestli k nim nepřikoupit nějaký ty špunty. Ale nevím... ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Junior

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 28. 5. 2007 17:48

ja si chcem len teraz kupovať tie porty. a chcel by som sa spýtať či náhodou na sk.sluchatka.net nedávajú verziu s aktivačným kodom,resp kde by som mohol čo najlacnejšie takúto "oficiálnu" verziu zohnať (samozrejme v SR)
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod ywi1394 1. 6. 2007 15:58

Najlacnejsie s aktivacnym kodom som videl za 1990sk na progamingshop.sk . Maju tam dve verzie - s aktivacnym kodom(ta drahsia za 1990sk) a bez aktivacneho kodu(ta lacnejsia za 1490sk). Postovne je gratis...Tie na sk.sluchatka.net budu pravdepodobne bez aktivac. kodu..
ywi1394
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 1. 6. 2007 16:49

už so si ich kúpil,ale diky
Ganja-Unit
Junior

Další stránka