Pecky s asimetrickym kabelem

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod DevAstor 27. 6. 2007 11:18

Bobroněnko: Protoze se ti primo do usi prenasi zesilene ruchy od pohybujicich se kabelu.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 28. 6. 2007 13:01

Nechápu, proč maj všichni problémy s kabelama? To si je nemůžete strčit pod triko? V životě jsem neměl problém s tím, že bych slyšel tyhle zvuky. A chytrej člověk si, když ho to se*e, pořídí nějaký klip a připlácne je ke triku.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod szkandi 29. 6. 2007 10:59

Ted jsi nam to dal ! AU :!:

Heh, to miluju, tyhle stouraly :D
* Futurama 4ever!
szkandi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deluX 29. 6. 2007 13:03

[quote="Bobroněnko";Nechápu, proč maj všichni problémy s kabelama? To si je nemůžete strčit pod triko? V životě jsem neměl problém s tím, že bych slyšel tyhle zvuky. A chytrej člověk si, když ho to se*e, pořídí nějaký klip a připlácne je ke triku.p/quote]

ano presne tak, prispevek pod tvojim se ti vysmal ale podle me je jakykoliliv kabel bezproblemovy, mam za sebou ruzne panasonicy, 10 let stare SONY u kterych je ten kabel problem ale jak se da pod tricko nebo pod mikinu je to NO PROBLE.
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 29. 6. 2007 14:47

szkandi, ano, možná jsem nezvolil správný tón, ale to nic nemění na tom, že "špunty nejsou vhodné pro sport" protože "se přenáší veškerý zvuk plandajících kabelů do ucha" je hovadina nejvyššího kalibru. Špunty jsou ke sportování velice vhodné, pokud má člověk trošku mozku v dutině lebeční.
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 29. 6. 2007 19:59

Co je na tom hovadina? Je to proste realita (mozna to molitanove spunty nedelaji, nebo to delaji jen EP-630, jine sem tak moc nezkousel). A nemusis hned urazet!
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 30. 6. 2007 11:17

Ano, pánové. Myslím, že se to nechá napsat i slušně. Poznámky o dutině lebeční atp. raději vynechte. :wink:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Aradan 30. 6. 2007 13:55

Devastor píše:Co je na tom hovadina? Je to proste realita (mozna to molitanove spunty nedelaji, nebo to delaji jen EP-630, jine sem tak moc nezkousel). A nemusis hned urazet!

Já osobně prostě se špuntama sportovat nemůžu. Jak makam a mam zašpuntované uši, tak mě z toho divně hučí v hlavě. Kdo si to chce vyzkoušet, tak ať si strčí malíčky do uší a uběhne nějakou tu míli. Na sport bych bral co nejvíce otevřená sluchátka, nejlépe s "brýlovým" přichycením za uši.

Tak sme asi s Devastatorem divný.
Aradan
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 30. 6. 2007 17:44

omlouvám se. nějak nejsem poslední dobou ve své kůži. :(
ale fakt je ten, že já skutečne nemám žádný problém. ještě jedna omluva, asi si nejdřív zkontroluju svoji dutinu.
Bobroněnko
Junior

Předchozí stránka