Kde kupit AKG v Bratislave?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ogg vorbis 5. 8. 2007 12:24

Ahojte!Rozmýšlam, že by som si zakupil Sluchátka od firmy AKG, konkretnejsie asi AKG K 24 P.AKG-čka sa mi páčia najmä vzhladovo i ked viem ze napr. Sennheisery PX 100 sú lepšie.
A teraz k otázke.Nepodarilo sa mi nájsť e-shop s týmito sluchátkami na slovensku, najlepšie by bolo keby som si pre ne mohol prísť v Bratislave lebo tu bývam.Viete mi poradiť kde by som ich tu mohol kupiť?
ogg vorbis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pp13 5. 8. 2007 19:09

To by aj mna zaujimalo! Zhanam AKG K324P (hluk vo vlaku, denne cestujem) a netusim kde ich najst. Kupovat cez Ebay nechcem lebo je tam kopa fake sluchatiek. Moje K14P (na tie nedam dopustit) a K24P som kupil u fy Duban v Trnave. V sobotu som tam bol, ale nevidel som K24P vystavene.
pp13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jersey II. 5. 8. 2007 19:31

Pokud neseženete nikde na Slovensku, některé české e-shopy ještě stále v nabídce mají. Poslání k vám by myslím nemělo být nijak problémové, záleží na domluvě.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod ogg vorbis 5. 8. 2007 22:11

Taktiež jedna z možností, ale pre mňa asi na poslednom mieste aj z dôvodu reklamácie a pod.No ved uvidíme :wink: .Možno podlahnem kosskám, alebo sennkám.Budem ešte hladať.
Ďakujem vám.
ogg vorbis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ywi1394 13. 8. 2007 19:24

Ja som e-shop nasiel-maju ich na http://www.shop.muzikus.sk, ale su neskutocne predrazene-stoja 1280sk. V ceskych e-shopoch som videl i za 800kc.
ywi1394
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ogg vorbis 13. 8. 2007 19:55

Juuu a majú aj K26P a sú v Bratislave juuu!
Pochválen bud ywi1394.
Chcel som uz Px 100 ale imidz je imidz :lol:
ogg vorbis
Kolemjdoucí