KOSS KEB 24

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Imhotep 7. 12. 2007 00:18

takze neska mi prisli porty. Som prekvapeny jak mozu tak dobre hrat. Dokonca este lepsie ako Spark plugy ktore som mal predtym ci tie od sluchatka od SE. Porty som si mal kupit uz davno :)
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod DC20 7. 12. 2007 09:43

Tak to je jasne, ze hraju lepsie ako sparky ;) Gratulujem.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 7. 12. 2007 15:47

Sak jasny ze porty hraji lip nez spunty uz kvuli konstrukci a na vic stoji okolo tisicovky, kdezto zminovyne spunty asi 800.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ego71 7. 12. 2007 15:57

mal som sparky, porty a teraz cx300. urcite su porty lepsie ako sparky, ale cx300 su lepsie ako porty. aspon ja to tak pocujem, takze si nemyslim, ze spunty musia byt horsie ako pecky.
ego71
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 7. 12. 2007 16:06

No tvrdit, že CX300 jsou lepší než Koss portaPro, to už je trošku moc. :wink: Nicméně netvrdím, že Ti to tak nemůže připadat, každý slyšíme malinko jinak a jsme citliví na jiné frekvence, ale..
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Carabei 7. 12. 2007 16:30

s tim porovnanim cx300 a porta pro musim souhlasit, aspon subjektivne, zvuk je takovej cistsi, hlasy nejsou zastreny, ale zase treba nabeh mein herz brendt je subjektivne presnejsi u port, treba jean michel jarre je na cx mnohem prijemnejsi, vse kde ma bejt, vse zretelne. az prijdou q-jays, tak bude teprv s cim porovnavat
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Jersey II. 7. 12. 2007 16:36

No pánové, poslat CX300 před Koss portaPro? Vždy je to jen subjektivní, nic Vám nezazlívám, ale zvuk portaPro je dle mého skromného názoru přirozenější i přes basovou údernost. Obě sluchátka hrají prostě jinak, porovnání je vzhledem ke konstrukci složitější, ale u mě tedy s přehledem vítězí portaPro.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Předchozí stránka