slúchatká pod čapicu

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 5. 9. 2007 20:20

no takže opíšem vám moju situáciu. asi 4 mesiace vkuse som počúval cez Koss Porta Pro. dnes som si pre zmenu zobral von svoje slúchatká Koss Spark Plug. vložím do ucha, zapnem...a ostal som nemilo prekvapený. myslel som že som si náhodou zobral nejaké slúchadlá z trhu za 50 SK. bol to proste dosť nap.ču zvuk.
tak som sa rozhodol že si kúpim niečo nové.

otázka znie : ČO ??

niečo v podobnej cene. aby to hralo aj nejaké výšky,ale aj basy. proste niečo lepšie ako sparky, ale v približne rovnakej cene (700 SKK)

:mrgreen:

myslím že Creative EP 630 sú v pohode. čo si myslíte ? hrajú lepšie ako Sparky ?? dá sa to počúvať ??
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 6. 9. 2007 10:53

Ganja-Unit píše:nejaké slúchadlá z trhu za 50 SK.S/quote]

eh. tak jako...netvrdim, ze plugy hrajou dobre, ale takto silna slova?? :roll:
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 6. 9. 2007 14:11

co ti konkretne na tom zvuku vadilo ? Plugy nemaju zly zvuk a po zasahu ekvalizera dokazu robit zazraky... a do 700Sk urcite lepsie ako Sparky nezozenies... ked chces nieco zhruba na urovni Port Pro, tak najskore Shure a tie zacinaju nad 2000Sk...
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 6. 9. 2007 20:13

no neviem. asi to bolo unáhlené rozhodovanie. ale asi by som si mal dať také 2 týždne s nejakými sračkami a potom by mi boli dobré :D ale po portách si dať hento do ucha... :roll:
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 8. 9. 2007 13:28

Jako ja naprosto souhlasim, pouzivam Porty, koupil jsem si SparkPlug (protoze se vejdou do kapsy) a kdyz jsem je vyzkousel, tak jsem se zhrozil jak priserne hraly... Zni strasne "plechove"... Ce kla jsem rozhodne lepsi zvuk... No nevim, mozna jsem si je akorat spatne sezmoulal do ucha :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 9. 9. 2007 21:20

tipl bych to na špatné nasazení :-)
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 9. 9. 2007 21:27

oni Plugy oproti Portam Pro nie su nic moc... pravda, po dobrej ekvalizacii robia divi, ale na Porty to IMO nema... ono to aj tak vseobecne plati, spunty za 1000ku nebudu hrat nikdy ako " tie klasicke na hlavu" za 1000ku.. a teraz si porovnaj, kolko stoja Porty a kolko Plugy :wink:
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 9. 2007 21:44

No, je nekde navod jak si to spravne narvat do ucha ? :) Docela bych to ocenil :)) Jako me bylo jasny, ze s Portama se to nebude dat srovnat, ale ze budou hrat stejne jako moje pecky Thomson z Globusu za 99,90 jsem fakt necekal... S EQ jsem si trochu pohral, je to lepsi, ale stejnak nic moc...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 9. 9. 2007 21:56

no treba si dať pauzu od portaPro asi na 2 týždne a potom to asi bude v pohode.
s nasadzovaním problém nemám
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 10. 9. 2007 10:14

mouse: byl myslím na krabici. jako Porty samozžejmě hrát nebudou, ale rozhodně by se jim měly blížit spíš jak peckám za stovku. normálně zmačkej a narvi do ucha, co to dá. když před tím mačkání strčíš ruku pod vodovod, bude to líp klouzat 8) mi ještě třeba pomáhá nasadit si je tak, že mi kable směřují za uši, sedí to v tom uchu líp.
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 10. 9. 2007 15:40

nechal by som tie sluchadla hrat aspon 10 hodin nepretrzite, je dost pravdepodobne, ze po zahoreni sa ich zvuk zlepsi... vyzera to ale na zle nasadenie
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 19. 10. 2007 11:57

jo, tak u Port se mi urval kabel, takze ted pouzivam spark plug, asi za dva dny jsem si jaks taks zvyknul, uz se mi to tak hrozny nezda, ale stejne mam u nekterych skladeb pocit, jako bych je melnahrany v 64 kbit/s kvalite...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod DC20 19. 10. 2007 13:25

[quote="Bobroněnko";když před tím mačkání strčíš ruku pod vodovod, bude to líp klouzat
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ganja-Unit 7. 11. 2007 20:43

znova som začal rozmýšlať o nových slúchatkách. ale nerád by som vyhodil za to viac ako liter. aké by ste mi doporučili ??

musia byť dostupné na nejakom SK eshope a cena by nemala presahovať 1000 SK (max 1200)

čo hovoríte na Razer pro Tone m100 ??
Ganja-Unit
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 7. 11. 2007 20:59

Vypadají jako klasické špunty, ale Razer není firma zabývající dlouho se hudebními produkty, nejlépe ji jdou myši, se kterými bohužel nemám nejlepší zkušenosti.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Další stránka