pred chvílou mi došli slúchatká, koho zaujíma môj (laický) pohľad, nech číta ďalej
prvý dojem je velmi dobrý... zatial som len vnútri počúval, ale zdá sa mi že velmi dobre izolujú. tá taštička sa dá použiť aj na mp3 prehrávač, je to dobrá vec. je k nim aj (pre mňa úplne zbytočný) konektor do lietadla a spolu 3 páry nástavcov. majú len 16 Ohmový odpor.
zvuk som skúšal na rôznych štýloch hudby na mp3 prehrávači Emgeton Minimax3 (2x20mW) :
pri gitarovej hudbe (u mňa System Of a Down, Linkin Park) im robia problémy vysoké tóny el. gitary. preto som sa trocha pohral s EQ, preposlednú zložku zvuku som trocha potlačil (resp. nezvýraznil). basy som vytiahol, ostatné som iba mierne upravil. znejú velmi dobre, pekne počuť detajly (niekedy až zimomriavky naskakovali), basujú tak akurát, zvuk je pekný priestorový.
skúsil som to vypeckovať a hrali v pohode aj pri max. úrovni hlasitosti (ale vydržal som to len na pár sekúnd

)
hip-hop : môj osobný referenčný beat (Dr DRE - Natural Born Killaz [ft. Ice Cube]) zmákli velmi dobre. počuť na ňom všetky zložky (kto pozná, vie že ich tam je celkom hojne), síce nie tak pekne ako na portaPro, ale na ultraprenosné slúchatká podali veľmi dobrý výkon
DnB & electro (Leftfield, Ed Rush & Optical) : nemám čo vytknúť. dobré basy, detajlný zvuk, priestorovosť, zimomriavky. škoda že som nemal v prehrávači Pendulum
to je asi všetko... zatial som na 100% spokojný, slúchatká prekonali moje očakávania. som vlastník portaPro, takže som zvyknutý na (pre mňa určite) velmi dobrý zvuk (kvôli tomu som sa aj zbavil svojich spark plugov - nevyhovovali). tieto ma prekvapili svojim pekným priestorovým, detailným zvukom. určite odporúčam, nelutujem že som za ne dal 1200 SKK
túto recenziu berte s rezervou.na zvuk si síce potrpím, ale nie som žiadny audiofil.