Kvalita zvuku Koss Porta Pro!!!

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kromec 10. 1. 2008 16:32

Prece jen menice jsou mech. zalezitost a starim se jejich vlastnosti muzou menit... Dalsi moznsoti ze mas vadnej kus uz od zacatku.
Pokud by ti rekli ze horsi kvalita zvuku neni duvod k reklamaci tak bych vyuzil toho ze uznavaji jakekoliv poskozeni a pokud je neopravitelne tak vymenuji sluchatka za nove...
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 10. 1. 2008 17:56

a nebo zkusit napsat do servisu dotaz, tam urcite budou vedet proc a cim je zpusobeny jiny zvuk
source: Cowon D2, Macbook Pro Retina, iPhone 5, Fiio X3
phones: q-JAYS, c-JAYS, Apple IEM, Sennheiser IE8, Sennheiser HD-25, Etymotic HF5
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 10. 1. 2008 19:12

TAK to mi přijde jako kravina.
Pokud tomu tak je, napadá mě jen možnost, že je to vadný kus. Ale pokud bereme sluchátka celkově, tak právě tím, jak hrají už několik let, jsou výtečně rozehraná a mají předvést víc než nová.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod dargen 11. 1. 2008 08:23

No vidis, a on je to holy fakt. Nejsem si jistej, ale rekl bych ze driv hravaly ty moje taky cisteji. Ted je rozdil slyset i pro okolni posluchace, myslim tim kdyz si je da nekdo jinej na usi, tak to poznam i z toho co unika do okoli kdyz stojim rekneme treba 2 metry vedle. Ten rozdil je proste citelnej.
dargen
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 11. 1. 2008 16:10

Jestli to neni tak ,,rozehrany” az je to opotrebeny, i to by se mohlo teoreticky stat. Neposlouchas to na moc velkou hlasitost? Ikdyz to by spis chrcelo nez ze by kvalita sla dolu. 2 roky neni takova doba aby se ty menice znicily, to tak 10.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod demeterklokan 3. 10. 2008 23:27

demeterklokan píše:Mám měsíc sluchátka Koss PP, a přijde mi, že jejich hudební projev není, jak jsem od všech lidí slyšel a četl. Zvuk mi přijde takový tupý, nevýrazný. Výšky nejsou vůbec kvalitní. V porovnání s jinými sluchátky(i méně kvalitnějšími) mají zvuk méně výrazný. Mám je reklamovat, nebo už kvalita sluchátek není to, co bývala?

Tak jsem je dal reklamovat kvůli tomu, že přestalo hrát jedno sluchátko, a vyměnili mi celá sluchátka kromě hlavového mostu. A opravdu ty předešlé byly nějaké cinklé. Tyto, co mám z reklamace, hrají daleko lépe a čistěji, než původní originální.
Když kos, tak na uši. Když na uši, tak jedině KOSS.
demeterklokan
Kolemjdoucí

Předchozí stránka