Ahoj tak sem napisu takovou
minirecenzi, sem lajk tak to popisu jak sem to cejtil, zkousel jsem pred koupi par sluchatek
shure e2c, UE fi3, porta pro, sennheiser HD595, BOSE in ear
Taky bych podotknul ze ty rozdily nebyliy propastny, nejspise zavinenim prehravace, myslel jsem ze STORMBLUE A9 neni spatny prehravac ale HD595 proste na tom prehravaci nemeli takovou stavu jako jsem cekal, zkratka na mem prehravaci urcite byli nejlepsi ze vsech zminenych (chybeli mi basy na jekemkoliv ekvalizeru) ale nemeli sanci ukazat ten ohromny rozdil ktery je urcite obrovsky viz. na nejakem neprenosnem zdroji, takze zkratka k mp3 podle me nema cenu mit takova sluchatka! Stoji uz neco kolem 4000 coz je porad dost ale uz to neni tak hrozne pri jejich kvalitach
Porta na me udelali opravdu skvelej prvni dojem, basy mam rad, ale nejsem si jistej jestli by me to casem neomrzelo, preci jenom obcas to postradalo uplnou cistotu, urcite ekvalizery vyresi, chce si s tim pohrat, v teto cenove kategorii podle me supr sluchatka. Snad nekdy ozkousim jeste i PX100, PMX60-100-200, Koss ksc24, abych to porovnal, oproti HD je tam urcity zkresleni coz ten rozdil ponekud smazava a zni to tim padem dobre.
Shure e2c nemuzu moc hodnotit, spatne mi sedeli, celkove se mi nelibily, byli velky a z umely hmoty nevim no, aby mi drzeli v uchu musel sem je drzet a nehrali spatne.
Ultimate fi3, ty mi vadili ty se davaji opravdu hluboko do ucha az mi byli neprijemny, asi jde o zvyk, ale hrali opravdu ciste mozna az moc, vysky byli skveli, a chybeli mi trochu basy a celkove musika nebyla tak medova jako u ostatnich, ale urcite jsou to kvalitni spunty
Bosy jsem nakonec koupil byl to velkej risk paz se nedali ozkouset a podle me z techto pecek hraji nejlepe, v podstate je necitim v usich, tesni, ale z daleka ne jako ostatni in ear, na ekvalizeru kde nemam moc basy hraji skvele vysky basy vesechno zahrane nadherne ciste, ale na jinym ekvalizeru se to neda aspon u me poslouchat coz je dost divny a je mozny ze je tam zkreslujici vlozka jako by zastinovali nizsi tony, ty basy sou obravdu velke, v musice slysim to co jsem driv neslysel a zaroven tam neco postradam a neslisim neco z drivejska, uvidm tak za tejden az se poradne rozehrajou. V kazdym pripade to jsou nejlepsi pecky ktery sem kdy slysel! Prijemny medovy poslech, doufejme ze snad i realisticky, je dulezity aby spravne sedeli.....zaverem myslim ze cena 2900 je ponekud priliz a urcite neslapnete vedle s CX300-500, za pozornost stoji
http://www.mp3store.cz/prenosna-sluchat ... headphones ktere dle meho nazoru budou skvele