Shure E2c, BOSE in ear, Ultimate Ears fi2-fi3

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ego71 27. 9. 2007 17:46

ja som kupoval v tomto sparky a cx300, a kupovali aj 2 kamarati, bez problemov, spokojnost.

http://sk.sluchatka.net/?p=productsMore ... ort-In-Ear
ego71
Junior

Odeslat příspěvekod kam1kadzE 27. 9. 2007 23:46

Matus: tak potom neco malo napis jak si dopadl, dnes sem ty sluchatka bedlive :D zkoumal a uz sem konecne prisel na to jak je kvalitne a rychle nasadit no a ted je to o necem jinem :wink: hraji opravdu pekne jsem spokojen, jeste aby ne penez jak za kozu...ale klasicka sluchatka z mostikem jsou urco setrnejsi na ouska radim neprehanet hlasitost :lol:
kam1kadzE
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 27. 9. 2007 23:55

jj napisem to sa neboj.. len budu az v oktobry (1. oktobra som v obchode jak na koni :D ) potom vyskusam napisat taku prvu malu ,,recenziu" :)

edit:\\ tak uz ich mam na usiach.. ten zvuk je skvely, basy su na moj vkus mozno az moc velke.

Sranda je ze ked som prvy raz videl navod tak som sa smial ze co to tam pisu: ze sa nemaju pouzivat ziadne SRS, Truebass, WOW, atd. Avsak ked ich teraz pocujem tak tomu navodu dam za pravdu- keby su basy este vacsie tak mi uz vadia.

Oproti koss ksc 75 je to slusny rozdiel v zvuku (avsak ani horsie ani lepsie) Kossy hraju tak akoby cisto, Bosy hraju tak hlbsie (akoby trochu zahuhnano). Ale ktore hraju lepsie to si este nedovolim tvrdit.. Proste som rad ze mam oboje (na kazdy styl ine sluchatka :D ).

Problemy s nasadenim som nemal ziadne. Stredna velkost ,,silikonov" mi padne najlepsie do ucha (aj do ruky :D ). Neskor sa pokusim este cosi napisat..
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod xpepekx 16. 1. 2008 17:40

Zdravim vsechny. Nasel jsem si tyto stranky, kdyz jsem hledal nazory pri vyberu sluchatek. Vyzkousel jsem dvoje, Shure e2c a Sennheiser cx300. CX300 mam uz asi tyden a Shure den. Shure sedi dobre, byly drazsi, ale nakonec jsem se rozhodl pro CX300. Sedi mi jejich velikost, jsou o polovinu mensi(nadruhou stranu shure vypadaji ze jsou precizneji zpracovane, kabliky vypadaji o neco lip a celkove pusobi bitelnejsim dojmem), a po zvukove strance si nemuzu stezovat, pri srovnani se SHURE bych rekl ze jsou srovnatelne, ne-li lepsi, mozna maji shure zvuk malinko propracovanejsi, navic CX 300 mi prisly ze zacatku trochu prebasovane, ale kdyz jsem si pohral s ekvalizerem na prehravaci, tak jsou super. Timto bych vam chtel nabidnout ze za 1100 vam Shure E2C prodam. V pripade zajmu piste na mail: jurcajosef@gmail.com.
xpepekx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koffee 10. 2. 2008 21:52

Bose jsou na ceste, jsem zvedav jake budou oproti Porta Pro, protoze v nich neslysim vubec nic kdyz jedu metrem, vlakem, tramvaji..
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 10. 2. 2008 22:15

mno pokial ti islo o tesnenie tak si si moc dobre nevybral, tieto bose tesnia len velmi malo.. ale pokial si isiel podla kvality zvuku, tak si chybu neurobil :wink:
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod F1l1p 10. 2. 2008 22:35

No, já nevím jak Vám ostatním, ale mi příjdou Bose až moc přebasované. A tím "moc" myslím hooodně moc.
Basy jsou sice prokleslené, hluboké atd., hlasy jsou taky ok, ale pak už mi tam celý zbytek chybí -> středy i výšky.
Pro mě se dá říct velké zklamání.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Koffee 10. 2. 2008 22:43

matus201 píše:mno pokial ti islo o tesnenie tak si si moc dobre nevybral, tieto bose tesnia len velmi malo.. ale pokial si isiel podla kvality zvuku, tak si chybu neurobil :wink:

Predpokladam ze tlumi lip uz jen diky "spunt" konstrukci.. Uplne ticho nemam rad - rad slysim co se deje, at vim, kdy se mam schovat :wink:
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod F1l1p 10. 2. 2008 22:50

Koffee píše:Predpokladam ze tlumi lip uz jen diky "spunt" konstrukci.. Uplne ticho nemam rad - rad slysim co se deje, at vim, kdy se mam schovat :wink:

jj, je to tak, jak předpokládáš. Tato vlastnost se mi na nich líbí.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 11. 2. 2008 00:33

to F1l1p: nemas nahodou niako zvyseny eq alebo zapnute niake "mega bass" efetky? a este ze na com pocuvas? ja to mam vyskusane na sandisk sansa c140, samsung yp-2 (neviem ci som to napisal dobre, je to ten s dotykovym displayom), emgeton minimax a nokia 5300 a prebasovane mi to nepripadalo.. ale napr. na ipode (skusal som vsetky) to basovalo uz moc.. mno az na na ipod shuffle tam tie basy boli normalne (ale zvuk podpriemerny :D )
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod F1l1p 11. 2. 2008 07:54

Žádné bass boostery nepoužívám. Nejdřív jsem to píchl do mobilu (Nokia 6233), kde by zvuk přebasovaný strašně, ale tam není samozřejmě takový výstup, abych podle něj mohl něco usuzovat. Nové mp3 mi příjdou až tento týden, takže jsem to zapojil do externí zvukovky, kde se zvuk o dost zlepšil, ale taková ta přebasovanost a nevýrazné výšky pořád zůstaly.
Samozřejmě když jsem si pak pohrál s EQ, tak se to o dost zlepšilo, ale EQ nejsem zvyklý používat u žádných ze svých sluchátek a u pecek za 3k jsem to taky nepředpokládal.
F1l1p
Junior

Odeslat příspěvekod Koffee 11. 2. 2008 09:06

matus201 píše:..ale napr. na ipode (skusal som vsetky) to basovalo uz moc..

ajaj, no uvidime - treba se do bude dat dohnat nejakym EQ
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 13. 2. 2008 01:57

mno na ipode asi tazko, vacsina z nich nema uzivatelsky eq :D
ale pokial si myslel vsetko ostatne tak nie je problem :)
ja eq nepouzivam, a dokonca ked bezim tak si basy este pridam.. :) neviem proste som si asi zvykol :D

matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Hansel 13. 2. 2008 18:01

Koffee píše:
matus201 píše:..ale napr. na ipode (skusal som vsetky) to basovalo uz moc..

ajaj, no uvidime - treba se do bude dat dohnat nejakym EQ

Dá se to dohnat Bass reducerem, už jsem to tu psal několikrát. Ale venku v hluku více basů není na škodu, na usínaní je někdy lepší basy stáhnout.

yquote="matus201"]a dokonca ked bezim tak si basy este pridam.. :) neviem proste som si asi zvykol :D

Já mám tedy OE verzi, takže tam budou asi rozdíly, ale předpokládám, že charakter zvuku bude podobný. Bass booster jsem zkoušel jen při testování a bylo to dost neposlouchatelné. Jako kdybych měl na hlavě kýbl a někdo do něj mlátil :)
Ale IE na tom budou třeba jinak.
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matus201 14. 2. 2008 03:43

mno jo rozdiel to asi bude.. mno bast booster nepouzivam ani ja, len si pridam basy ale aj vysky, stredy necham tak (sa mi zda ze defaultne nastavenie ROCK je takto niako) ale pouzivam to len pri tom behani, pri zaspavani mam koss ksc 75 a na von mam tieto bose a bez eq :)

(ale som asi off topic tak sorry :D )

matus201
Aristokrat klubu D2

Předchozí stránkaDalší stránka