Shure E2c, BOSE in ear, Ultimate Ears fi2-fi3

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Koffee 15. 2. 2008 11:45

Tak vcera BOSE dorazily, ale ozkousel jsem az dnes s iPod Nano

1) jsou pohodlna (spuntiky M akorat, drzi dobre)
2) pri pritlaceni sluchatka na ucho hraji porad stejne - jsou akorat
3) BASY! Kapitola sama pro sebe :wink:
4) cely zvukovy projev je trosku zahuhlany, chybi mi vysky z Port Pro
5) nastaveni ROCK je slusne, bass reducer je nemastny, neslany
6) zatim si je necham jako sluchatka no.1 - jen si musim zvyknout na jiny zvukovy projev (treba se trosku rozehrajou)

po cca 15 minutach prehravani skladeb, ktere vicemene znam rozeznavam nove zvuky, ale jen v nizsich tonech, uz mi neprijdou tak zahuhnany :wink:

Prvni vychazka:
hodne pohodlna - vubec o nich v usich nevim
netlumi (moc) okolni zvuk - to mi ale vubec nevadi, aspon vim co se deje
v podstate naplnily to co jsem chtel - kvalitu Porta Pro v peckovym vydani s tim, ze slysim hudbu i na 1/3 hlasitosti prehravace (u Port jsem obcas neslysel ani na 3/4)
Za dobrou cenu, vice nez spokojenost!
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod paserack 9. 10. 2008 22:26

takže taky přidám pár zkušeností se sluchátky.V poslední době jsem často měnil sluchátka.začal jsem na koss the plug ale po pár měsícich jsem od nich přešel..hrály sice dobře,na můj vkus až moc přebasovaně ale nebylo to nic co by nevyléčil ekvalizér.Problém byl v nasazování..hrůza.tak sem přešel na sennheiser cx-300 ale ty se mi ze začátku zdály trochu zahuhlané,pak se vyhrály a hrály poměrně solidně ale začaly mi vadit v uchu..když jsem seděl ve vlaku nebo autobuse ,bylo to v pohodě ale když sem v nich šel nebo se hýbal tak sem slyšel jak dýchám a jak se tře kabel o bundu-prostě jak když si zacpete uši.tak sem myslel že pecky pro mě neseženu..tak sem si pořídil porta pro...zvukově jsem docela spokojený i s pohodlím při nošení ale zjistil jsem že je nemůžu nosit všude a že si stejně musím pořídit pecky..tak sem si teď objednal bose triportIE..tak doufám že už to bude konečné řešení.kdysi sem měl pecky sony a ty byly podobně řešené jako ty bose a byl sem s nima strašně spokojený akorát jsem je ztratil a už nesehnal.a mimoto ..kdekoliv jsem se setkal se značkou bose tak všechny výrobky hrály super..
paserack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paserack 21. 10. 2008 10:40

Tak dneska mi konečně přišly bose in ear.Když jsem je vybylil a zapojil celkem jsem se leknul,zvuk se mi zdal strašně plochý,zahuhlaný ale docela zajimavý.pak jsem je nechal chvíli hrát a zkoušel ktrerý nádstavec mi nejvíc sedí.až jsem ho našel, nasadil jsem si sluchátka a už na nich mám puštěnou hudbu asi 5hodin a nemůžu se otrhnout.konečně jsem našel pecky se kterýma sem spokojený na 100%.Oproti sennheiser cx300 ani po 5 hodinách nikde netlačí a v uších je prakticky necítím.ASi budu muset poslat vývojářům BOSE čokoládu nebo lahvinku něčeho dobrýho.Opět značka bose nezklamala.
paserack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gizi16 24. 10. 2009 17:15

Myslím že v Bose sou radši za ty 3litry než za čokoládu xD...jinak také přihodím kousek...Jsem také štastný majitel Bose IE. Přecházel jsem zeSennheiserů px100. Byl jsme celý natěšený na ně ...po prvním vyzkoušení hodně zklamání!! Ale po týdnu jakoby se rozehráli...A musím říct že sem nevyhodil jen tak paníze :) naprostá spokojenost a ani nic moc neslyšim z okolí (sem zvyklý na hlasitější hudbu xD).
10/10 moje hodnocení lepší sluchátka jsme neslyšel :-)
(BTW: také máte černo-bílý kabel?? asi mám trochu jinou edici)
Iphone 3G 8GB JB + Bose Triport in-ear + Shure SE 110
gizi16
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 24. 10. 2009 18:12

Vsetky maju cierno-biely kabel :)

Neviem, ja som ich mal dlho a hrali pekne (hlavne tie basy mali paradne :D ) ale po tom co mi ich (zadarmo) vymenili za shure se210 by som sa k nim uz nevratil.
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod gizi16 24. 10. 2009 22:53

jej aha já ted koukal na sluchatka.net a tam maj černej a i jinou krabičku co sem si všimnul...:)...jiank kde to měněj xD du tam xDDDDD:):)
Iphone 3G 8GB JB + Bose Triport in-ear + Shure SE 110
gizi16
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 25. 10. 2009 01:40

V obchode ktory sa vola Futureshop, zijem totizto v Kanade :)

Proste tie bose prestali hrat, prisiel som ich dat do zaruky a bez jedinej otazky mi v obchode povedali ze mi ich vymenia, ale uz nemali na sklade tie bose. Tak mi dali na vyber par inych sluchadiel a jednou z moznosti boli tieto shure se210. Tak som ich zobral :D
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod juraj.bujnak 15. 2. 2010 21:30

Prisli mi Bose In Ear Headphones, v ramci jednej akcie, ktora bola za 1900 korun z jedneho ceskeho HiFi shopu. Bohuzial som sklamany, pretoze hraju uplne divne. Mam podozrenie, ze je to nejaky fake, alebo nieco podobne, aj ked balenie, zarucny list, atd. vyzera ok. Zvuk je doslova ako na obycajnych sluchatkach ktore sa dodavaju k blackberry (ziadne in ear), hraju ako nejake sluchatka za 80 korun. Ziadne basy, uplne zla lokalizacia zvuku... Neda sa to pocuvat. mal som kedysi in ear ktore sa davali na sony ericsson, ale tie boli oproti tymto uplne Hifi... Mate s tymto niekto skusenosti? Lebo pochybujem, ze sa mi to podari zreklamovat...
juraj.bujnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 16. 2. 2010 00:03

Ten záručák je originál od Basys?
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juraj.bujnak 16. 2. 2010 09:59

vyzerá to ako od Bose. Nekupoval som to od Basys.net. Boli za 1900.- v rámci nejakej akcie na hifimarket.cz.
Pôvodne to mali byť tie Bose In-Ear Headset, ale prišli len tieto...
Přílohy
n.JPG
zl.JPG
juraj.bujnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 16. 2. 2010 10:19

Pak je vysoce pravděpodobné, že jde o padělek. Doporučil bych rázně vrátit.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juraj.bujnak 16. 2. 2010 10:22

Myslis, ze by si to niekto riskol? Asi pojdem do Basys.net, tam sa na to pozru a mali by vediet, ci je to alebo nie je to fake...
A pochybujem, ze to bude nejakym priliehanim tych silikonovych nastavcov, kedze som skusal vsetky a rozne pritlacal na ucho a nic. Dam potom vediet.
juraj.bujnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod juraj.bujnak 18. 2. 2010 17:23

Nakoniec to bol fake. Tie v basys.net hrali uplne inak, adekvatne.

Ten e-shop mi slubil zaslanie penazi spat, udajne slo o novy distribucny kanal.
juraj.bujnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 18. 2. 2010 17:42

Prdlajs "distribuční kanál". Úplně normální podvodník.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juraj.bujnak 18. 2. 2010 17:54

mam od nich uz denon rcd-m37, a je normalny, tak hadam nemaju zaujem predavat take fake. Aspon mam skusenost, ze vzdy len na fakturu :-)
juraj.bujnak
Kolemjdoucí

Předchozí stránka