celkowo wsetky sluchadla koss, co som mal, mali jednoznacne najhorsie kable, ake som kedy widel... na plugoch wydrzali par mesiacow..guma najprw stwrdne wplywom prostredia a potom sa ti cely kabel dolame, pripadne odtrhne..... porty, to je tiez hnus! urcite lepsi kabel ako na plugoch, ale stalo sa to iste... po 1roku sa ti zacne menit cela jeho struktura a porty zacinaju byt nepouzitelne.... bojis sa ich chytit do ruky, aby si nahodou ten twrdy kabel nezlomil...... ten 1bod som im dal len za to, ze tam je a chwilu aj funguje
a plugy maju aj extremne nekwalitne plasty, hned ako odisiel kabel, zacali na wiacerych miestach praskat aj cele plugy.... jeden pad na zem a bolo by po nich!!
OK, teraz tu kazdy na mna wyskoci s niecim, co bolo pomenowane ako "doziwotna zaruka".... no ja by som to skor nazwal inac, ale nechcem byt wulgarny

je to len firemna filozofia firmy koss, pomocou kt. nalaka ludi na nekwalitne wyrobky za nizku cenu, pricom su si wedomi, ze im pojdu prachy z uz predaneho wyrobku.. zakaznik je spokojny, ze ma "super" wyrobok s nekonecnou zarukou a mozno si ani po par rokoch neuwedomi kolko ho tie sluchadla stali

odomna uz nebudu mat nic, na porty som dal wyse 5k (boli 4x w serwise len kwoli kablu behom 5rokow)...
preco sa mi to nestalo s kablom kt. je na PMX100??? mam ich uz wyse 2roky a stale je ako nowy
CX300 ma gumeny welmi pruzny strasne lahky kabel a ma wysoku odolnost woci agresiwnemu prostrediu, je uplne perfektny.
HD414 SL tie sluchadla maju nieco medzi 25-30 rokow.. powodny kabel stale funkcny
koss, co nam to predawas??