mam Spark Plugy uz takmer 2 roky, ale tak, ako na vyssie uvedenom obrazku, som si ich nasadit neskusal... skusim, som zvedavy, aky to bude pocit... v kazdom pripade je pravdou, ze (Spark)Plugy treba mat nasadene hlboko, aby bol zvuk kvalitny, a taktiez treba tu penu mat nezapchatu, pretoze kazda necistota ci zlepenie oberie zvukovy prednes o istu cast vysok, a vysky aj bez toho nie su prave dominantou (Spark)Plugov...
A este nieco, v ziadnom pripade neskusajte tie penove nadstavce umyvat, pretoze budu potom sice krasne, ale absolutne stratia vlastnost udrzat si tvar, takze si ich uz do ucha nevopchate, pretoze sa po zosulani roztiahnu do 0.3 sekundy... o jeden (pouzivany) par nadstavcov som sa takto pripravil, chcel som vediet, co s tym ta voda spravi...
Samotne sluchadla su v pohode, kablik je aj po 2 rokoch biely, cisty a neporuseny... to skor kablik od PSPcka (tiez biely) ide pomaly dozlta, ale to spravi umytie vodou, myslim...
zive: HP Envy x360 Conv. 13" (Ryzen5 4500U, RAM 8GB, GF AMD Radeon)
digiarena: Nikon D5000 + 18-105mm DX VR + 55-300 DX VRII + SB-700
avmania: Samsung QE55Q80T + Nvidia Shield TV 2017 + ONKYO TX-NR414 + Jamo S426 HCS3
mobilmania: Samsung Galaxy S22U