KOSSy uz mam doma :badgrin: a na rovinu hovorim prve dve tri hodiny to hralo ako Made in China za par slupiek ale potom sa "rozohrali" a na tu cenu 700Sk su uplne v pohode... ak niekto tvrdi ze KOSS SPARK PLUG nevedia nic ine len bassy tak asi nepocul SONY HMP70 pretoze KOSSY o nic viac nebasuju ako SONYcka :p co sa tyka tej peny - v tej ciernej pene co su na KOSSach je taka mala buzirka vo vnutri tej dierky, ja som tu buzirku vytiahol a v lekarni som si kupil chranice sluchu cca 15Sk tie som potom prevrtal a do nich vtlacil tu ciernu buzirku a nakoniec som ich nasadil na spunty
vyhody: tie peny z lekarne su omnoho mensie, jemnejsie lepsie sa tvaruju a omnoho omnoho omnoho lepsie sedia v usiach a este maju aspon o 20% lepsie tesniace vlastnosti ako tie original cierne
nevyhody: su kriklavo zlte takze pokial ich clovek nenabije co najviac do usi potom budu asi velmi napadne...
chystam sa spravit este jednu vecicku mam doma aj tieto - gumove
tu modru snurku vyhodim koniec z nich odrezem prevrtam vlozim do nich buzirku nasadim a vyskusam ako budu sediet... moj osobny nazor je ale ze penove nadstavce su na pocuvanie omnoho lepsie, omnoho lepsie tesnia ucho ako gumenne a na druhu stranu gumenne zasa dlho vydrzia lepsie sa do ucha nasadzuju a su komfortnejsuie ako penove
otazka na majitelov KOSS SPARK PLUGOv - ked nasadzujete do usi tie sluchadla aj Vam sa z nich ozyva taky zvuk ako by ste vo vnutri stlacali ten malicky reproduktorcek? lebo mne to pri nasadzovani vydavalo take chrapkanie ako keby som ti nasadzovanim tlacil o tu membranu reproduktorceka... po vymene za lekarske upchavky som to uz nepostehol...
PS. o mesiac idem aj do SONYciek 71 predsa len su mensie a komfortnejsie kedze su na urovni HMP70... kde by sa dali asi tak najlepsie kupit ja som zatial nasiel jeden obchod kde ich maju za 1347Sk s DPH v BB
nemate tu niekto skusenosti s
MDR-EX90LP
a
MDR-EX85LP (su aj v ciernej farbe)
respektive MDR-EX71SL vs MDR-EX85LP vs MDR-EX90LP ???
tie 90tky vyzeraju brutus a maju aj lepsie parametre ako 71tky
ak by mi vedel niekto zohnat taketo
gumove nadstavce bielopriesvitnej pri najhorsom aj ciernej farby ktore budu uz od vyroby predierovane nech sa mi ozve alebo ak by niekto vedel o obchode kde by sa dali na slovensku kupit nech sa ozve tiez... diks
co sa tyka predierovanej peny nasiel som len toto
ale vyzera to tak ze budu prikratke