Zdravim vsechny
Mam Spark Plug cca mesic, nicmene je nosim nekolik hodin denne, takze si uz troufnu dat par poznatku:
K nasazovani: je potreba je otacet mezi prsty a tim postupne snizit prumer az na minimum, jinak se zmackaji nestejnomerne a nesednou. Potom opravdu rychle zasunout do zvukovodu. Pokud si nedate kabilky za usi slysite jak skrtaji o obleceni, svisteni (i mirneho) vetru a podobne. Chce to trochu cvik a obe ruce.
Pri prvnim pouziti jsem se zdesil - straslivy utlumeny zvuk, basu skutecne hodne, ale zkreslenych, zbytek spektra skoro neslysitelny. Nepomohlo ani rozehrani. Pri krouceni spuntu v usich se ovsem dala najit poloha kdy sluchatka najednou ozily a hraly vyborne. Problem je v tom ze v nastavcich je prilis mekka trubicka, ktera se v uchu zmackne a oddeli zvukovod od menice. Mozna to delaji jen moje usi, ale uz jsem videl nekolik narazek na tyto "vlastnosti".
Naprava je prosta - ze slabe naplne do propisovacky uriznout kousek trubicky, zasunout do nastavce a zarovnat s okrajem nastavce.
Basu je stale hodne, ale jsou krasne prokreslene, stredy i vysky se srovnaly. Pokud mate radi vice basu, nebudete uz skoro potrebovat equalizer.
Elegantnejsi reseni by bylo pomoci smrstovaci trubicky, ale zatim nebyl cas ji poridit
Kabely: pro bezne/neprilis caste pouziti mozna dostacujici, ovsem prilis mekke, takze se neustale zamotavaji, cemuz zdatne napomaha "izolatorovy" tvar musli. Sluchatka pouzivam ve skutecne extremnim prostredi, presto se mi behem mesice 3x(!!!) poskodil privodni kabel, naposledy dokonce tak ze mam po stereu

. Rekl bych ze je to skutecne hrubym zachazenim, ale predtim jsem ve stejnych podminkach pouzival handsfree sadu ke k750i (nebylo o co prijit

) pres pul roku, izolace byla mirne poskozena na mnoha mistech, presto hrala dokud se kabel casem nevyhnutelne neprezdimal.
Zatim muj soud:
+ dobry zvuk, kdyz mate rad basy. Ze spuntu asi nejlepe tlumi okolni hluk. (nepocitam cenove extremy).
- Kabel musite chovat v jako bavlnce, jinak si prohlednete jeho vnitrni konstrukci. (stejna jako u sluchatek za 50 Kc, takze me ceka pajka a kabel k Sennum)