Nejtišší sluchátka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod The Wolverine 26. 10. 2007 18:18

No prave, ja jsem si to myslel. Ted trochu offtopic: jaky je rozdil mezi beyery dt 770 a dt 770 Ed. 2005 po zvukove strance, vzdit je tam tisic korun rozdil?
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 29. 10. 2007 09:45

Nevím, jestli ještě seženeš DT 770. Je tam rozdím v designu a v tom, že Ed/2005 mají pěkný koženkový box. Zvukový rozdíl pro mě nepostřehnutelný.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cliff 14. 11. 2007 10:25

kam1kadzE: takze ty bose nedoporucujes? prave jsem je chtel objednat na ebay (za 100USD je to celkem levny). toz ted nevim. jeste mam v merku sony EX85, ale ty bose budou asi jina kategorie, ne ?
Cliff
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 15. 11. 2007 00:13

Tak jste mi s Shure E2c poradili dobře, děkuji vám. ;) Jsem spokojen až po měsíci, protože jsem si nevšiml, že balení obsahuje více gumových nástavců a do teď jsem si do uší rval ty velké. :D
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 11. 2007 17:41

Cliff
Za ty prachy na Bose vem radeji UE.

mbing
Co teda mas E2c nebo E3c?
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mbing 16. 11. 2007 20:35

E2c, před tím jsem se spletl.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 11. 2007 21:31

Jak to hraje a jak se to nosi?
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mbing 16. 11. 2007 23:58

Já to dělám tak, že špunty nasouvám do zvukovodu krouživým pohybem (našroubuji) a aby ta hlavní elektronika padla do boltce a kabel se provleče za uchem, aby neměly tendenci padat, protože vstupující kabel do elektroniky je v horizontální poloze. V balení je několik nástavců pro různé průměry zvukovodů, v černé nebo průhledné barvě a různé tvrdosti materiálu a dokonce i nějaké tvarovatelné. Teď mám ty nejmenší a nejměkčí. Mám v uších sice mírný tlak do stran zvukovodu, ale uši mě nebolí, možná cítím i jakýsi tlak typický pro uzavřený prostor. Zvukotěsná izolace vůči okolí je při vypnutém zvuku dostatečná, při hudbě dokonalá (ověřeno stále remcajícím spolubydlícím, který není slyšet). Nemají vlastní trimr pro regulaci hlasitosti. Nemůžu posoudit jak hrají, protože to jsou teprve moje druhá sluchátka, ale v porovnání s peckami Sony MDR-E819V jsou téměř srovnatelné. Basy jsou ve spolupráci s dynamickým zvukovodem intenzivnější. Nebudu zde popisovat nějaká frekvenční pásma; jsem v kvalitní reprodukci hudby velice náročný (poslouchám hlavně Drum and Bass, kde basy jsou to hlavní) a tato sluchátka mi vyhovují. Upozorňuji, že mám integrovanou zvukovou kartu v notebooku a hlavně u ASUS notebooků je známo, že jejich zvuk nepatří k nejlepším; dokonce slyším i nějakou slabou systémovou periodickou zvukovou sekvenci z grafické karty. :) U kvalitního zesilovače by hrála určitě ještě lépe. Nejproblematičtější část špuntových/peckových sluchátek, kabel, je velice kvalitní, masivní. Označení L a R nepotřebují.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Wolverine 17. 11. 2007 13:47

Sony MDR-E819V budou musi prece hrat hur nez E2c?
Po zkusenostech z VC na kabelu, uz to nechci.
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomeq 23. 11. 2007 21:05

Prave som objednal shure e3g (oproti e3c "vraj" malinko silnejcie basy a cierna farba, inak nic) za (po prepocte) 2230Kc, tak ked za par dni pridu, rad sa podelim o skusenosti. :twisted:
Arcam A38 + Arcam CD17 + Bowers&Wilkins CM7
tomeq
Junior

Předchozí stránka