Já to dělám tak, že špunty nasouvám do zvukovodu krouživým pohybem (našroubuji) a aby ta hlavní elektronika padla do boltce a kabel se provleče za uchem, aby neměly tendenci padat, protože vstupující kabel do elektroniky je v horizontální poloze. V balení je několik nástavců pro různé průměry zvukovodů, v černé nebo průhledné barvě a různé tvrdosti materiálu a dokonce i nějaké tvarovatelné. Teď mám ty nejmenší a nejměkčí. Mám v uších sice mírný tlak do stran zvukovodu, ale uši mě nebolí, možná cítím i jakýsi tlak typický pro uzavřený prostor. Zvukotěsná izolace vůči okolí je při vypnutém zvuku dostatečná, při hudbě dokonalá (ověřeno stále remcajícím spolubydlícím, který není slyšet). Nemají vlastní trimr pro regulaci hlasitosti. Nemůžu posoudit jak hrají, protože to jsou teprve moje druhá sluchátka, ale v porovnání s peckami Sony MDR-E819V jsou téměř srovnatelné. Basy jsou ve spolupráci s dynamickým zvukovodem intenzivnější. Nebudu zde popisovat nějaká frekvenční pásma; jsem v kvalitní reprodukci hudby velice náročný (poslouchám hlavně Drum and Bass, kde basy jsou to hlavní) a tato sluchátka mi vyhovují. Upozorňuji, že mám integrovanou zvukovou kartu v notebooku a hlavně u ASUS notebooků je známo, že jejich zvuk nepatří k nejlepším; dokonce slyším i nějakou slabou systémovou periodickou zvukovou sekvenci z grafické karty.

U kvalitního zesilovače by hrála určitě ještě lépe. Nejproblematičtější část špuntových/peckových sluchátek, kabel, je velice kvalitní, masivní. Označení L a R nepotřebují.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.