Koss Porta Pro, nebo Nokia BH-501?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod francimor 30. 10. 2007 19:55

Ahoj lidi,

Mám zájem o kvalítní sluchátka okolo té tisícovky a líbí se mi Koss Porta Pro a ty senny. Které doporučíte? Hlavně mám vítr z té konstrukce u Port. Hlavový most- sluchátka nosím hodně venku, tak abych nebyl za blbce (ale zase se dají nosit v zimě pod čepicí, což CX300 asi ne, že?)

Prosím poraďte. Spěchá!!!
Naposledy upravil francimor dne 31. 10. 2007 17:50, celkově upraveno 1
Edudant se ztratil
francimor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DC20 30. 10. 2007 20:04

Nejak som nepochopil tu vetu "Hlavně mám vítr z té konstrukce u Port." A preco by si bol za blbca? No nic... Kazdopadne je dost tazke poradit, pretoze su to sluchadla odlisneho typu konstrukcie. Ale lepsi zvuk budu mat asi KPP. Navise su hodne ale hodne komfortne.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 30. 10. 2007 20:11

Zvukově jsou rozhodně lepší Koss portaPro. Design, komfort a zbytek to už musíš zvážit sám.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 30. 10. 2007 22:29

Tak za blbce urcite nebudes, tu v Brne ich ma napriklad pomaly kazdy druhy... Ja som portyPro mal, ale vymenil som ich za Sony MDR-EX85 (teraz stoja okolo 1600Kc). Zvukovu sa mi viacej pacia Sony, basy su mohutne no "neprebasuju" ostatne pasma ako porty (neviem jak to inak nazvat), vysky a stredy su super, slusnie tlmia okolite ruchy, cize ich nemusis napr. v buse pocuvat na plne gule a taktiez okolie nepocuje vsetko co ty... Ja som velmi rad ze som sa port zbavil a mam, podla mna, este lepsie sluchatka (a CX300 su tiez v pohode). Takze ja by som bral CX300 ak by uz boli Sony nad limit. (inak EX85 su famozne hodnotene, co sa tyka pomeru kvalita/cena aj v augustovom vydani stereoplay)
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod j0yr3x 30. 10. 2007 23:06

jednoznacne CX300 ;) maju owela neutralnejsi a prijemnejsi zwuk
j0yr3x
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 30. 10. 2007 23:51

No tak s tím bohužel nemohu souhlasit. Pravděpodobně každý slyšíme jinak. CX300 totiž kvalit portaPro nedosahují!
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 31. 10. 2007 00:23

mno, ony maj hlavně úplně jiný charakter zvuku. klasika Sennheiser x Koss.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod j0yr3x 31. 10. 2007 11:06

Jersey II. píše:No tak s tím bohužel nemohu souhlasit. Pravděpodobně každý slyšíme jinak. CX300 totiž kvalit portaPro nedosahují!d/quote]

ano, cx300 mi nerozrezu hlawu swojimi detailami, ani mi neodtrhne ksicht od silneho bassu, ale prawe to na nich mam rad :P mozem ich pocuwat dlhe hodiny a su prijemne swojim zwukom aj komfortom pri noseni...... ale ked som dal zo seba dole porty po 7-8 hodinach, bolo to uplne o niecom inom :wink:
j0yr3x
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 31. 10. 2007 15:30

je to o preferenciach... A taktiez pochybujem, ze cx300 budu zniet lepsie ako porty pro. Zda sa mi, ze sa tu porovna neporovnatelne - spunty maju uplne iny charakter zvuku, ako supraauraly. Koss Porta Pro maju velmi dobru reprodukciu - komu sa nepaci bassovy nadych, nech skusi Sennheisery PX 100, urcite neolutuje...
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod j0yr3x 31. 10. 2007 16:12

najlepsie bude, ak si ich wsetky kupis, napocuwas...a potom si wyberes :D ja pocuwam uz len na PMX100 & CX300.. porty pro, som po piatich rokoch, hodil medzi legendarny odpad :lol: heheh
j0yr3x
Junior

Odeslat příspěvekod kam1kadzE 31. 10. 2007 16:19

A kdyz mas PMX100 a CX300 :wink: Me by docela zajimalo jejich porovnani zvuku kdyz uz mas tu moznost je mit oboje doma :) diky
kam1kadzE
Junior

Odeslat příspěvekod francimor 31. 10. 2007 17:02

Tak nakonec vypadly CX300 z hry ale zase do me kamarad hučí s Nokiema BH-501. Jsou lepší? Když budu mít mobil v bundě, nebude se rušit zvuk?
Edudant se ztratil
francimor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DC20 31. 10. 2007 17:38

Pochybujem ze by tie nokie mohly hrat lepsie nez porty aj ked som ich nepocul. Uz len koly tomu ze nokia neni uzko zamerana na sluchadla ako KOSS alebo Sennheiser. Ale ako radia ostatny najlepsie by bolo keby si ich mohol vypocut.
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 31. 10. 2007 17:44

kam1kadzE píše:A kdyz mas PMX100 a CX300 :wink: Me by docela zajimalo jejich porovnani zvuku kdyz uz mas tu moznost je mit oboje doma :) diky

PMX100 mají identické měniče jako PX100 a ty jsou již na první poslech lepší než CX300. Stejně tak jsou lepší Koss portaPro. Nemluvím zde o preferencích, ale faktech. :D
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 31. 10. 2007 18:10

Fakty su fakty, ale kazdy ma rad nieco ine, preto urcite treba vypocut. Ako som uz spominal, prvy den ako som si kupil Sony EX85 (sice vacsina bude tvrdit ze to je nemozne aby hrali lepsie ako "legenda" a neviem co este) porty som okamzite predal pretoze mne sa zvuk Sony ovela viac paci. Nie je to tak "legendarne" prebasovane, zvuk je cisty a dalsie veci hovoria pre Sony (a alternativy od Sennheiser urcite hraju podobne). Kossy by som si uz nekupil, hlavne portyPro, je jedno co ostatni hovoria, mal som ich a nehraju az tak famozne. A k Nokiam sa vyjadrovat nebudem, nepocul som ich, a je to Nokia.... sluchatka Nokia.... to hadam staci.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Mírně pokročilý

Další stránka