Jaká sluchátka (pecky) koupit...

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lookazz 4. 12. 2007 11:30

Chci koupit sluchátka...pokud mozno opravdu dobry zvuk. Kupuju iAudio D2 a sluchatka v sade sou ee. Preferuju ale pecky. Sem ochoten do nich vrazit kolem litru...vim, ze nejlepsi sou porta pro, ale ty nechci. Koukal sem na ostatni Kossy nebo Sennheisery, ale je jich tolik ze nevim, jaky sou nejlepsi kolem tyhle cenovy hranice. Samozrejme kdyz doporucite i jine (s jinou konstrukci), budu velmi rad.
Diky za odpoved
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 4. 12. 2007 11:42

Tak pecky nebo supraauraly?
Pecky AKG AKG K 314 P a jinou konstrukci si precti Jerseyho test, pripadne spunty Sony EX85/EX71 nebo Sennheiser CX300 nebo AKG K 324 P.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 4. 12. 2007 11:45

Pecky: ještě brát v úvahu Sennheiser MX 55.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carabei 4. 12. 2007 13:19

z vyse jmenovanych bych volil asi EX85
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod lookazz 4. 12. 2007 14:47

Na co sou ty pacicky u MX55??? To aby to dobre drzelo v uchu??? Vypadaj moc dobre...ale aby dobre sedeli v uchu a ty pacicky aby neprekazely nejak...jinak diky...koumam vsechno co ste napsali...
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod lookazz 4. 12. 2007 15:07

Koukal sem na ty AMG, ale hledam pokud mozno pecky, ktery maj ty gumovy blbosti, ktery zavedou zvuk az uplne dozadu do usi...libi se mi ty sennheisery CX300, Sony EX85 nebo EX71. Samozrejme kmitocty sou uz v tyhle dobe dost podobny...urcite bych byl rad, jestli je jedno jaky se z tech uvedenejch koupim nebo sou mezi nima vyrazny rozdily.
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 4. 12. 2007 18:31

Sony MDR-ED31LP jsou moc fajn pecky, aspon me krasne sedi a libi se mi aj zvuk.

/edit: Aha tak ty myslis spis spunty, tak to jsou pry v te cene nejlepsi SONY MDR-EX85LP.
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 4. 12. 2007 19:48

u tech EX85 by se diky opreni casti sluchatek(takovy to ufo z kteryho leze spunt) o ucho nemely prenaset zvuky z kabelu
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod The Wolverine 4. 12. 2007 22:07

AMG vyrabi auta a ta maji gumovy blbosti na kolech...
Pecky s nastavcem jsou spunty. Ja bych vzal EX85.
PRECTI SI TY JERSEYHO CLANKY.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lookazz 5. 12. 2007 10:01

OK, du na ty clanky. Diky :oops:
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod lookazz 6. 12. 2007 13:53

Potrebuju poradit...rozhodl sem se koupit ty EX85ky. Sem z Prahy a chtel bych si je vyzvednout osobnim odberem...no problemo...jenze v alze, mironetu, czech computeru je vubec nemaj...maj je jenom v 123mp3.cz ale sklad maj v Ricanech...nakonec sem je objevil za dobrou cenu ve sky-softu, ale pred chvilkou mi volali, ze je do konce roku mit nebudou...proto se chci zeptat, jestli nahodou nakej Prazak nevi o firme, kde by se daly objednat a pak je osobne vyzvednout...Hloupost mi pripada objednavat si dopravu pres Postu, pac jim neverim a hlavne 120 korun za cca 10 km...(sockou na hodinu, pac musim objet celou Prahu abych se tam dostal)...kdyz nebudete vedet, tak mi nic jinyho nezbude...holt clovek si vybirat nemuze...diky
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod lookazz 6. 12. 2007 14:06

A jeste jedna otazka...kdyz sem nasel ty sluchatka, tak nekde prodavaj MDR EX85LPB SLUCHÁTKA FONTOPIA a jinde SONY MDR-EX85LPB.CE7...je v nich nakej rozdil??? A jestli jo, tak jaky sou lepsi...diky
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 6. 12. 2007 15:25

Co zkustit nějaký opravdový obchod? Takový to s výlohou, pultem a tak?
Napadá mě třeba Sony. :)
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lookazz 6. 12. 2007 15:43

Hehe...takhle...ceny v Sony centru si myslim ze budou predrazeny, ale urcite se tam mrknu...proc to nekoupit z vyhraty zidle, ne??? Kdyz to de...jinak diky...jeste se chci zeptat na ty dva typy na ktery sem narazil jakej je v tom rozdil...
lookazz
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 6. 12. 2007 15:51

Proč nejet na dovolenou prstem po mapě, když to jde, ne? :D Neodpustil jsem si, pardon. :oops:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Další stránka