GRADO SR 60

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 12:56

Ahoj,
rozmýšlím se, jestli tyto sluchadla zakoupit.
Nyní vlastním KOSS PORTA PRO, zvuk ujde, ale přeci jenom je zvuk moc bassový a při vyšších hlasitostech celkově nevyvážený, proto bych se rád posunul o stupeň výše. Sluchadla mám připojená k iaudio X5L.
Ale nejsem si tak jistý, že bych si k přenosnému audio pomohl tak moc, aby to mělo cenu. Tak co myslíte?:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod eraser_svk 9. 12. 2007 13:15

ja si myslim, ze to poznat bude... tie sluchadla su oznacovane ako suverenne najlepsie do 100 USD
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 14:17

Doufám v to, že se posunu opravdu dál a že si pomůžu i kvalitou zpracování, proto porty to je děs a bída.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod pipatko 9. 12. 2007 16:03

určitě je ber!!! mám je právě na uších a je to opravdu lahoda....
doporučuju...

poslouchám z nich převážně na mp3 přehrávači (iRiver H120) a bez problému...venkujen trochu posunešhlasitost a "nic" neslyšíš.... zvuk je super i při nejvyžsím volume
Naposledy upravil pipatko dne 9. 12. 2007 16:15, celkově upraveno 1
pipatko
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 9. 12. 2007 16:06

Ten kluk vi ocem mluvi, paz s nim souhlasim :) jsou proste vymzleny proti portam.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 17:04

Tak to jsem rád:) A jak tak vidím, musím se Tě/vás obou zeptat na pár otázek:
1. konstrukce? jak to vypadá. Porty jsou takový lepený plastíky, co se hned omrní, doufám že to není zde stejjný?
2. Jak sedí na hlavě?
3. celkový pohled na ně:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod appletree 9. 12. 2007 17:22

Nad tymi sluchadlami som tiez uvazoval na von ako o nahrade za KPP. Len neviem, ci na portable sluchadla nie su az prilis velke. Dalsia vec je, ze sa pomerne tazko daju zohnat :?
appletree
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 9. 12. 2007 17:30

mno nevim co je tezkyho v objednani na eshopu :wink:
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 17:33

Na netu je nabízí asi dva obchody, takže objednat není problém. A tyto sluchadla se dají v pohodě nosit, mnoho lidí nosí i větší monstra
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod hmpf 9. 12. 2007 18:21

Dzordano_Bruno píše:Tak to jsem rád:) A jak tak vidím, musím se Tě/vás obou zeptat na pár otázek:
1. konstrukce? jak to vypadá. Porty jsou takový lepený plastíky, co se hned omrní, doufám že to není zde stejjný?
2. Jak sedí na hlavě?
3. celkový pohled na ně:)o/quote]

Je to o neco malo vetsi nez porta pro, jsou lehonky a drzi perfektne na hlave s tim neni zadny problem ja je pomalu ani na hlave necitil, ale maji tlustsi kabel ktery je ovsem lehky takze zadny problem a musis byt na ne opatrny vypadaji pevne atd., ale tady s nima asi jako s portama zachazet nebudes moct a vzhledove sice jsem se v nich nevidel :) , ale vypadaji hezky podle me, taky hodne lidim se nelibi to se tu pise casto. A konstrukce http://www.studioline.cz/?sec=news_deta ... g=cz&id=80 tohle jsou sice referencni, ale vypada to dost podobne, az na hlavovy mostik a tayhle jsou vetsi a nejsou cele cerne
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 18:27

Ono ke sluchátkům za 3 000 se člověk bude muset chovat krapet jinak než k Portám, snad konstrukce bude odpovídat ceně a nezničí, nepřeklesá se kabel za 14dní.
A jsou pevná nebo ne? :D zformuloval jsi to tak, že člověk si není úplně tak jistý.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod appletree 9. 12. 2007 18:34

No o tom noseni este pouvazujem: http://content.answers.com/main/content/img/CDE/_SR60.JPG
Co sa tyka dostupnosti myslel som to tak, ze tu na Slovensku nie je ziaden distributor pre znacku Grado a nie je tusim ani v ponuke e-shopov. Necham si to ulezt v hlave a mozno ich objednam z CR. :D

Btw izoluju zvuk zvonka lepsie ako KPP ?
appletree
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 9. 12. 2007 18:45

Konstrukce je kvalitni a pevna toho se neboj, ale pokud ti spadnou z 2 metru na zem tak vazne nevim hele, ja se chovam ke vsemu slusne a nikdy se mi ani neutrhl u zadnych sluchatek kabel, takze ja se takovych veci nebojim.

appletree: to uz se me ptas moc, kolega pipatko to napsal jasne a zretelne kdyz zhlasis..., maji molitny jemne vytvarovane na ousko takze asi izoluji lepe, + muzes dokoupit vetsi molitany ktere maji prohluben jako vyssi modely od Grado.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 21:18

Mně se právě jednou utrhl kabel, ale to byla více méně nehoda. Spíš mi jde o to, aby se ten kabel nepřeklesal, toho se bojím poměrně dost.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod The Wolverine 9. 12. 2007 22:00

Grada budou dobrou nahradou Port ale musis se k nim chovat pekne.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Další stránka