GRADO SR 60

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 14. 12. 2007 14:56

headpohnes.cz
Taky jsem je zde objednával za 2852,-

Jinak rád se do toho vrhnu a popíšu je spíš než z hlediska hifisty z hlediska uživatele, který je bude mít na hlavě denně:)

A nakonec. Vše se musí nechat rozehrát. Když mi přišly bedny, tak jsem byl nešťastný, co jsem si to objednal a že takhle to hrát nemá!! Nu a denně jsem je používal a nakonec hrajou tak, jak mají. Je to jen o tom, kolik času dáme na rozehrání:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Hansel 15. 12. 2007 02:55

DB: Na tvoji recenzi se velmi těším. Plánuji je zakoupit k dennímu nošení i k domácímu poslechu, tedy hned jak budou finance:-) Mám tedy vysoké nároky na kvalitu zracování i pohodlí. Jsi stejná cílová skupina, když vydrží tvůj provoz, nebudu se bát je za KPP vyměnit.
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 15. 12. 2007 11:41

Rozhodně:)
Pokud to půjde udělám i fotky, ro lepší představu:) Ale vše bude po vánocích a aspoň pár dní použití:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Hansel 16. 12. 2007 13:42

DB: Ještě se tě zeptám, k jakému přehrávači si to kupuješ?
A na čem budeš poslochat doma?
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 12. 2007 13:52

Hans:
Sluchátka budu používat k přenosnému přehrávači Iaudio X5L a doma poslouchám jen minimálně ze sluchátek, přeci jenom preferuji víc bedny.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 12. 2007 14:28

Obrázek[/url]
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Velodyne 16. 12. 2007 15:19

Mam je jiz sestym rokem a vse o.k.(sr80)
Velodyne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hansel 16. 12. 2007 17:55

Dzordano_Bruno píše:Hans:
Sluchátka budu používat k přenosnému přehrávači Iaudio X5L a doma poslouchám jen minimálně ze sluchátek, přeci jenom preferuji víc bedny.j/quote]

Tak to pak jo. Já mám právě obavu, jestli můj budoucí iPod Nano využije potenciál takových sluchátek, abych pak spíše netrpěl. U domácího poslechu obavu nemám, ale u iPodu ano. Ale zas si nechci kupovat dvoje sluchátka, Grado jsou rozměrově ideální, že se dají použít jak mobilně, tak pro domácí pohodlný poslech.
Jaký máte na tuto věc názor? Nezabije normální přehrávač kavlitu takových sluchátek?
Samozřejmé si uvědomuji, že velmi záleží na kvalitě dat. Ale málokterý přehrávač v této rozměrové kategori umí přehrávat flac:P
(iAudio 7 nechci kvůli ovládání)
Navíc reklamuji své KPP u velmi pochybné společnosti a obávám se, že už je neuvidím (možná založím samostatná thread, kde to rozvedu), nákup nových sluchátek budu muset uspěchat.
Hansel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 12. 2007 21:29

Ipod nano je velmi kvalitni (i zvukove) a proc by mel Grada zabijet?
Jo tak AKG K701 bys Nanem urazil ale SR60 v poho.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 12. 2007 21:36

Tak, abych pravdu řekl, mám smíšený pocity z nana, sám jsem ho měl než se totálně rozbil sám od sebe, ale to není už podstatné.
Ipod hraje fain, ale jako GRADA k ipodu, no já nevím. Problém nebude určitě, hrát to bude pěkně, ale dostal byste z těchto sluchátek mnohem víc. Pokud je budete používat jak doma, tak i venku, rozhodně bych nepřemýšlel a vzal je. Využití budou mít a spokojenosti bude taky dost! Udělejte si radost pod stromeček :)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 12. 2007 21:42

Ipod celkově hraje pěkně!
Ale zvuk se při vyšších hlasitostech hodně zkresluje, postrádá energii, pokud se dostane na detailnější skladbu, tak má krapet plochý přednes , bassy jsou jemné, ale drobet vyzdvyhnuté. Ipodu bych dal tak 7/10
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 12. 2007 21:50

iPod je rozhodne vyssi trida, iAudio je sice lepsi, ale iPod s SR60 hraji lip nez iPodbez nich (nebo i iAudio 7 se stock peckama).
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 12. 2007 21:55

TAk tak :)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Kuba4 17. 12. 2007 16:55

Hansel píše:[b]Jaký máte na tuto věc názor? Nezabije normální přehrávač kavlitu takových sluchátek?s/b]
Samozřejmé si uvědomuji, že velmi záleží na kvalitě dat. Ale málokterý přehrávač v této rozměrové kategori umí přehrávat flac ...
...nákup nových sluchátek budu muset uspěchat.k/quote]

Nezabije, výslednou reprodukci budou ovlivňovat nejvíce právě sluchátka. Nespěchej.
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Velodyne 18. 12. 2007 02:39

Samozrejme kdyz si koupite domu, samostatny sluchatkovy vystup s predz. napr. od Creeku tak to bude hrad jeko víno. Doma sluchatka vúbec nepoužívám. Myslím ze s Ipodem to bude slusny sound. Mam zkusenost ze mi Grada .sr80 hraji na Discmanu, lepe nez-li na mp3. Proto s sebou nosim mojí starou Aiwu a ne Cowon iaudio mp3. :D
Sluchatka take pekne papají energii. Kazdopadne na pohled krehké,ale zdaní klame. Za sest let pouzivaní prodelali dve opravy, pokazde kabel! Nikoli samotna sluchatka. Nejvetsi slabinou dle me je usazení muslí. Ktere se tímto mohou otacet plně kolem své osy, a tím dochází k překrucovaní kabelu ve spoji! Je treba to hlídat, jinak dojde za cas k prerusení. Jinak sluchátka drzí a hrají více než solidne.Mají za sebou mnoho crash testů, deštů i mrazů. Presto jsem nenasel v dané kategorii lepsí zvuk. Kdyby jen pan Grado zacal vyrabet sr125 s maly jackem tak nevaham!!! Jinak vse je jen o sugestivním posouzení.
Velodyne
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka